انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب spss linux در محیط اوبونتو  (دفعات بازدید: 5960 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین avesta85

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 49
نصب spss linux در محیط اوبونتو
« : 14 دی 1386، 10:19 ق‌ظ »
با درود فراوان به همه‌
پیشتر هم گفتم که تنها مشکل من در خروج از ویندوز نرم افزار spss است و بالاخره نسخه لینوکس آن را پیدا کردم
اما حالا مشکل در نصب دارم. در این نسخه شرکت سازنده بیان می کنه که نرم افزار روی نسخه‌های زیر آزمایش شده است:
     SPSS was tested on and is supported on only Red Hat® Enterprise Linux® 4,Desktop and Debian 3.1.
و بعد برای نصب آن چند پیش فرض زیر را می خواهد:
1-Kernel 2.4.33.3 or higher
2- glibc 2.3.2 or higher
3- XFree86-4.0 or higher
4- libstdc++5
از بین پیش فرض های بالا مورد یک و جهار بطور پیش فرض وجود داشت. مورد سوم رو از طریق سیناپتیک نصب کردم و مورد دوم رو نتونستم پیدا کنم. ولی به جای من libg++2.8.1.3-glibc2.2 را نصب کردم. در سی دی نرم افزار فایل اجرایی با پسوند bin وجود دارد و باید آن را (چه از طریق محیط گرافیکی و چه محیط خطی) فراخوانی کنی. پس از مدتی یه اسکرین برای ادامه اینستال می آید که متاسفاه فاقد هرگونه محتوا و ایکونی برای ادامه هست. و دیگر نمی توانی ادامه نصب را دنبال کنی.
در انتها این رو هم بگم بنا به پیشنهاد دوستان من دارم روی پروژه R کار می کنم ولی در حال حاضر زمان برای کارهایم بسیار تنگ است و مجبوورم با spss تحت ویندوز تحلیل هایم رو دنبال کنم.
پندار نيك، گفتار نيك، كردار نيك

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
پاسخ به: نصب spss linux در محیط اوبونتو
« پاسخ #1 : 14 دی 1386، 12:06 ب‌ظ »
سلام،
خوب بود شما قبل از نصب کردن پیش‌نیازها، یک بار امتحان می‌کردید ببینید نصب می‌شه یا نه.
حالا نصاب ر
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
« پاسخ #2 : 14 دی 1386، 01:10 ب‌ظ »
برای نصب glibc لازم هست که بسته libc6 رو بزنید نصب بشه.
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین avesta85

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 14 دی 1386، 06:21 ب‌ظ »
با درود
دوست گرامی اقا ابراهیم من این نکته رو فراموش کرده بودم که بگم قبل از نصب پیش فرض ها هم امتحان کرده بودم. همچنین برای دوست بسیار کارآمدم اقا مهدی بگم که بسته libc6 چک کردم و اون هم روی سیستم نصب بود. دیگه نمی دونم چیکار کنم.
راستی با توجه به اینکه بنا به قول شرکت سازنده روی بعضی از سیستم عامل بیان شده آزمایش شده است. این احتمال وجود دارد که هنوز برای ابونتو تطابق داده نشده باشد.

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
« پاسخ #4 : 14 دی 1386، 06:35 ب‌ظ »
با درود
دوست گرامی اقا ابراهیم من این نکته رو فراموش کرده بودم که بگم قبل از نصب پیش فرض ها هم امتحان کرده بودم. همچنین برای دوست بسیار کارآمدم اقا مهدی بگم که بسته libc6 چک کردم و اون هم روی سیستم نصب بود. دیگه نمی دونم چیکار کنم.
راستی با توجه به اینکه بنا به قول شرکت سازنده روی بعضی از سیستم عامل بیان شده آزمایش شده است. این احتمال وجود دارد که هنوز برای ابونتو تطابق داده نشده باشد.
دوست عزیز شما لطف دارین نسبت به من ولی حقیقت یه چیز دیگه هست  ;)
اگه شما از روی سورس دارین نصب می کنید، دیگه ارتباطی با توزیعی که دارین این رو روش نصب می کنید، نباید داشته باشه.
بعضی از برنامه ها پارامتری دارن که dependecy ها رو قبل از شروع نصب چک می کنن، امتحان کردین ببینید که آیا چنین پارامتری برای اون نصاب وجود داره یا نه ؟
در مورد اون اسکرین، چه چیزی داخلش هست ؟ متن اروری چیزی توش نوشته شده ؟
وقتی که از داخل ترمینال اون برنامه نصاب رو فراخوانی می کنید و نصب کامل نمیشه، چه خروجی به شما می ده ؟
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین avesta85

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 14 دی 1386، 06:56 ب‌ظ »
با درود
دوست گرامی؛ من این نرم افزار در دو حالت گرافیکی و خطی اجرا کردم. اما در مورد اجرای خطی هیچگونه dependecy رو نمی خواهد و بعد از مدتی کار کردن باز هم همون اسکرین که گفتم میاد. در این اسکرین هیچگونه پیام دکمه و یا هرچیزی که فکر کنید وجود ندارد و فقط و فقط صفحه سفید. تنها مجبورم از تب بالای آن دکمه کلوز را بزنم و اون هم تایید را می خواهد و من هم مجبور به تاییدش هستم.

آفلاین soleymani

• Full Member
  • *
  • ارسال: 206
« پاسخ #6 : 14 دی 1386، 07:02 ب‌ظ »
می تونید یه نسخه آپلود کنید تا ما هم بتونیم امتحان کنیم؟ البته اگه آدرس دانلود هم بدید کافیه. :D

آفلاین avesta85

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 14 دی 1386، 07:03 ب‌ظ »
ببخشید برای اینکه کاملا شما در جریان نصب قرار بدم راهنمای شرکت را برایتان می گذارم:
nstalling from a CD-ROM
      E Insert the CD-ROM into your CD-ROM drive.
      E Start a terminal application.
      E Change the directory to the CD mount point.
      E At the command prompt, type:
         ./setup.bin
         Note: The previous command will work only if you mounted the CD-ROM with the
         option to execute binary files. As an alternative, you can copy the file locally and
         change its permissions to be executable.
      E Follow the instructions that appear in the installation program. See “Notes for
         Installation” for any special instructions.

آفلاین avesta85

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #8 : 14 دی 1386، 07:06 ب‌ظ »
دوست عزیز من این نسخه با بدبختی از یک لینک تورنت و اون هم با حجم ۵۳۷ مگابایت در عرض ۱۲ ساعت دانلود کردم
فکر می کنم باید بیخیال بشین. با این حال می تونید از لینک سایت زیر spss linux رو جستجو کنید و بعد هم ....
http://www.influx-torrents.com/index.php
موفق باشد

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
« پاسخ #9 : 14 دی 1386، 11:31 ب‌ظ »
ببینید می‌تونید نسخه‌ی جدیدتری ازش رو گیر بیارید یا نه. (به نظر می‌آد داریم با یک نسخه‌ی نسبتاً قدیمی سر و کله می‌زنیم!)
راه دیگه‌ش اینه که یک کاربلد بیارید پای سیستمتون و ازش بخواید که نصبش کنه.
راه دیگه استفاده از یک توزیع پشتیبانی‌شده مثل Debian 3.1 هست.
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین avesta85

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #10 : 15 دی 1386، 04:25 ق‌ظ »
با درود
آقا ابراهیم عزیز این آخرین ورژن نرم افزار است که همین ماه اخیر ریلیز شده است. اما در مورد تغییر سیستم عامل ابونتو به دبیان شاید حق با شما باشد. با این حال دارم سعی می کنم با استفاده از نظرات دیگران و تلاش خودم راه حلی پیدا بکنم. اگر نشد شاید به سمت تغییر سیستم بروم.
با سپاس

آفلاین soleymani

• Full Member
  • *
« پاسخ #11 : 15 دی 1386، 11:51 ق‌ظ »
دوست عزیز دستت شما بابت آدرس درد نکنه،‌ من تونستم دانلودش کنم.
بعد از دانلود از حالت فشرده در آوردمش و بعد هم چون فایل image  بود mount کردمش. بعد هم دستوره setup رو اجرا کردم و بدون کمترین مشکلی نصب شد . سیستم من ubuntu نسخه ۷.۱۰ .
شما یک کاری کنید، بعد از mount کردن و اجرای setup هرچی توی command نوشته میشه رو بذارید اینجا تا ببینیم مشکل چی بود.

آفلاین avesta85

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #12 : 16 دی 1386، 06:05 ق‌ظ »
با درود به آقا ابراهیم
من هم مانند شما بعد از خارج کردن از حالت فشرده روی یک سی دی رایت کردم. نکته جالب اینکه سی دی رو بردم پیش یکی از دوستان کهنه کار و همان کاری که من کرده بودم را اونجا ایشان انجام داد و نرم افزار نصب شد. اما در مورد نکته ای که فرموده بودید، هیچ پیامی در حالت خطی دیده نمی شه چون بعد از مدتی ست آپ باید از طریق اسکرین گرافیکی دنبال بشه. ودر این اسکرین فقط سفیدی، سفیدی و .... وجود داره. مشکل من نداشتن هیچ گونه آیکن و چیزی است که قابلیت دنبال کردن ستاپ را داشته باشه. بهر حال از بذل توجه بسیار زیاد شما سپاسگزارم. اگه نکته ی دیگری به نظرتان می رسه خوشحال می شم بشنوم.

آفلاین avesta85

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #13 : 16 دی 1386، 06:07 ق‌ظ »
ببخشید سلیمانی گرامی که من نام شما را آقا ابراهیم یاد کردم.

آفلاین soleymani

• Full Member
  • *
« پاسخ #14 : 16 دی 1386، 10:00 ق‌ظ »
یه سوال:
اوبونتو ی که نصب کردید سیستم پیش فرض انگلیسی یا فارسی؟ اگه انگلیسی هست هیچ قابلیت فارسی ساز اضافه کردید یا نه؟