انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل با Totem در پخش فایلهای .avi و .vob (حل شد!!)  (دفعات بازدید: 14838 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین AB

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 45
پاسخ به: مشکل با Totem در پخش فایلهای .avi و .vob
« پاسخ #30 : 22 دی 1386، 09:05 ق‌ظ »
مرسی مهدی جان از لطفت!‌ همین که این همه همینجا کمکم کردی کلی ممنون و مدیون شما شدم! :* (البته ۱۰۰٪ ممنون و سپاسگذار باقی دوستان هم هستم) آپدیت رو ok میکنم آخه تهران هم نیستم البته بودم هم از خجالت روم نمیشد بهت بگم!
مهدی جان یه سوال دیگه هم دارم, مثه همیشه ;D توی اوبونتو ۷.۱۰ یه نوارابزار یوزر بالا سمت راست هست که یه آیکون applet کنار یوزر داره نارنجی - زرد بود تا اونجا که یادمه!‌ بعد چند روز پیش اومدم دیدم یه error داد لینوکس که این applet مشکل داره remove کنم؟ منم زدم yes!‌ حالا نمیدونم چطوری باید دوباره ادد کنمش, این مشکل درست بعد از این بهم ریختگی ها پیش اومد.

آفلاین arashOio

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 551
« پاسخ #31 : 22 دی 1386، 12:49 ب‌ظ »
برای هر سوال یک تاپیک جداگانه باز کن
دقیقا چیو میخوای اضافه کنی؟
برای اضافه کردن یوزر روی پنل بالا راست کلیک کن وadd to panel> user switcher> add
برای اضافه کردن اپلیکیشن دسکبار (همونی که توش یه چیزی تایپ میکنی جستجو میکنه) add to panel> deskbar> add
برای...
Humanity to others...

آفلاین AB

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #32 : 22 دی 1386، 11:08 ب‌ظ »
مرسی آرش جان, چشم! تاپیک جدا میزنیم! آخه دیدم سوالش خیلی پیش و پا افتاده بنظر میاد... در مورد اولی add to panel ... میودنستم اما دومی که گفتی رفتم برای امتحان همچین چیزی با اسم deskbar نبود!

آفلاین AB

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #33 : 22 دی 1386، 11:51 ب‌ظ »
الان توی بسته ها سرچ کردم deskbar رو پیدا کردم و نصب شد!‌ آقا آرش ممنون از کمکت خیلی چاکریم.

آفلاین arashOio

• *
« پاسخ #34 : 23 دی 1386، 01:16 ق‌ظ »
الان توی بسته ها سرچ کردم deskbar رو پیدا کردم و نصب شد!‌ آقا آرش ممنون از کمکت خیلی چاکریم.
خواهش میکنم این چه حرفیه
 حالا که همه چیز امونو امانه یک (حل شد) به آخر عنوان پست اولت! اضافه کن
Humanity to others...

آفلاین AB

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #35 : 23 دی 1386، 04:45 ق‌ظ »
فدات شم آرش جان, آخه بدبختی اینه بعد از اینهمه بیچارگی تازه رسیدم خونه اول!‌ اونم مشکل تو پخش فایلهای تصویری هست!‌ درست بعد از نصب بسته های dvd همه ویدئو ها رو اوبونتو سیاه-سفید نشون میده!! تمام بدبختی من از اول این بود که بعد یکی یکی اضافه شد... :)))))
شرمنده دوستان که همه رو اذیت میکنم, به بزرگواری خودتون ببخشید چون میدونید که آدم تازه وارد اشتباهات خنده دار زیاد داره...

آفلاین arashOio

• *
« پاسخ #36 : 23 دی 1386، 03:24 ب‌ظ »
احتمالا تنظیمات رنگ totem به هم ریخته‌ شده (اگه ویدو رو پخش میکنه) اینو امتحان کنین:
totem > edit > preferences > Display > Saturation
Humanity to others...

آفلاین AB

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #37 : 23 دی 1386، 04:39 ب‌ظ »
 :o حاجی دمت گرم!!!!  \\:D/ \\:D/ واقعا ممنونتم! این چیزی بود که توی IRC هم کسی نتونست حلش کنه! دمت گرم خیلی ساده و ریز بینانه بود :))) مرسی.