یکی از بزرگترین ویژگیها SMF2 ویرایشگر WYSIWYG هست. از تنظیمات عمومی انجمن با زدن تیک «نمایش ویرایش WYSIWYG به صورت پیش فرض؟» فعالش کنید. دیگه وارد کردن لینک، لیست و دیگر اجزا به پستها بسیار ساده هست
راستی مدت زمانی که تو انجمن بودیم رو کجا میشه دید مانند قبل؟
از صفحه مشخصات شخصی هر کاربر => آمار فعالیت کاربر در انجمن. مثلا مال شما
اینجاست.
من هم به نوبه خودم نو شدن محیط سایت رو به تمام کاربران تبریک می گم.
اما مشکلی در رابطه با فونت وجود داره که اگر همین اول کاری رفع بشه خیلی بهتره.
فونت و اندازه بکار رفته در انجمن اصلا مناسب نیست.اندازهی فونت زیادی بزرگه و از font-family چندان زیبایی استفاده نشده.
اگر این دو مورد رفع بشن محشر میشه
بله فونتی که استفاده شده (یعنی Droid Naskh) بیشتر مناسب تیتر و Heading هست تا متن. از ابتدا که طراحی پوسته انجمن شروع شد تصمیم داشتیم چون اوبونتو و اکثر توزیعها فونت مناسب فارسی به همراه ندارند، ممکنه بسیاری هم این فروم رو در مواقع مشکل با سیدی زنده اوبونتو باز کنن، فونتها از سرور فراخونی بشن .
مشکل اینجاست که چیزی به عنوان فونت فارسی زیبا که آزاد هم باشه وجود نداره. فونتهایی که شما با نام میترا، نازنین، تیتر و ... میبینی توسط طراحان غربی یا عرب طراحی شده (اکثرا
Linotype) و پولی هستن (یا حداقل آزاد نیستند) چند فونت آزادی هم که داریم مثل Iranian Sans اطلاعات Hinting و Kerning مناسب ندارند.
خبر خوب اینه که من دارم فونت آزادی طراحی میکنم که از همه نظر مناسب استفاده در وب و متون فارسی باشه. به محض آماده شدن، آن را در این انجمن نیز به کار خواهم برد