انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: تازه اومدم اوبونتو.سوالامو اینجا میپرسم.لطفا بیا و به پیشرفت جامعه آزاد کمک کن  (دفعات بازدید: 3892 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین شهاب

• Full Member
  • *
  • ارسال: 172
  • Friendship
با تشکر از همه \\:D/
در ضمن سوالاتی که اینجا میشه در مورد اوبونتویی هست که در این سیستم نصب شده:
acer 5755g
ram:8G
cpu:intel Core i 7
vga:geforce gt 540m 2G
HDD:1T
;D

واسه جواب دادن حتما شماره سوال رو بنویسید...چون قراره بیشتر از ۳هزارتا سوال پرسیده بشه ;D ;D ;D

خب سوالات با شماره بندی:
1-چطوری میتونم از مکعب دسکتاپ استفاده کنم؟
2-اصلا از کجا بفهمم گرافیکم نصبه؟
توی ‍قسمت اطلاعات سیستم میگه گرافیکو نشناخته ولی اندازه صفحه نمایشم به آخرین حدش رسیده(البته نمیدونم مثل ویندوز خاک بر سر که بدون گرافیک صفحه نمایش کامل نمیشه هست یا نه)
3-عزیزانی که چند ساله که لینوکسی هستید شما هر چند وقت یکبار دوباره اوبونتو رو نصب کردید؟یا مجبور شدید که نصب کنید؟
« آخرین ویرایش: 17 فروردین 1391، 08:57 ب‌ظ توسط shahab-ubuntu »
آدم عاقل همه تخم مرغاشو توی یه سبد نمیچینه!

آفلاین Merdad

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 486
  • سوسیال دموکراسی
    • اولین مرجع آموزش گرافیک با گیمپ
خب اینو تو قسمت تازه کارها میزاشتی دیگه ;)

دسکتاپ مکعب رو نمیدونم ولی اوبونتو به شکل خودکار معمولا همه قطعات سخت افزاری رو شناسایی میکنه و مثل ویندوز نیازی به درایور نداره.
اگه اندازه صفحه نمایشت رو در آخر گذاشته بخاطر همینه که خودکار نوع گرافیکتو تشخیص داده و باهاش میتونه کار کنه.
البته این نوع کار در حد اولیه هست که کارهای عمومی و راه بندازه (معمولا همه باهاش راضی هستن). برای افکت های ویژه و سه بعدی یا بازی های خیلی گرافیکی ممکنه که به نصب درایور نیاز پیدا کنی.

نصب درایور کارت گرافیک
قسمتی در اوبونتو هست به نام Additional Drivers که اگه به اینترنت وصل باشی و بازش کنی همه درایورهای مناسب برای کارت گرافیکت رو برات لیست میکنه و از اونجا میتونی نصب کنی و به شکل کامل از تمام قدرت کارت گرافیکت استفاده کنی.
«زندگی میگن برای زنده‌هاست»

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
    • یه‌انقلابی
با سلام
دوست عزیز به جامعه‌ کاربران نرم‌افزار آزاد خوش آمدید.

پاسخ:
۱- مکعب یکی از افکت‌های نرم‌افزاری به نام compiz است که اطلاعات بهتر و کامل‌تری را در همین انجمن می‌توانید در مورد compiz پیدا کنید. من چون از unity (برنامه‌ی مدیریت دسکتاپ اوبونتو) استفاده نمی‌کنم نمی‌توانم اطلاعات به‌روزی در اختیار شما قرار دهم.
۲- به احتمال زیاد کارت گرافیک شما نصب نیست. ولی این نصب نبودن کارت گرافیک فقط مربوط به اجرای برنامه‌های سه‌بعدی (کامپیز یا بازی‌های خفن :) ) است و سیستم شما به راحتی در حالت ۲بعدی کار خواهد کرد(همین تنظیم بودن رزولوشن صفحه‌ی مانیتور).

با پشتکار و خواندن مطالب انجمن و همچنین جستجو در اینترنت می‌تونید به زودی پیشرفت‌های بزرگی داشته باشید

یا علی
فعلا قصد ندارم اینجا بیام، شاید اصلا نیام.
انجمن‌های آزادتری هم خواهند بود برای آزاد بودن.
یا علی

آفلاین شهاب

• Full Member
  • *
  • Friendship
یه اتقلابی
مرسی داش

Lucky Guy
آخه وقتی این تاپیک پیشرفت کنه که دیگه جاش تو تازه کارا نیست ;D ;D
داداش من اول که نصب کردم اوبونتو رو ۳۴۰مگابایت واسه آپدیت دانلود کرد و اون موقع توی اون قسمت که گفتی درایور من بود و دو قسمت بود که اولیش نصب بود و دومیش رو که زدم نصب بشه ارور داد.ولی بعد از ریستارت سیستم دیگه درایورم اونجا نبود

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19809
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
۱. با استفاده از برنامه‌ی مدیر تنظیمات پیکربندی کامپیز. که به دو دلیل استفاده از اون فعلا به هیچ عنوان به شما توصیه نمی‌شه: یکی چون این برنامه بسیار حساس هست و اگه واقعا به همه‌چیزش مسلط نباشی، یه کلیک اشتباه می‌تونه کل سیستمت رو بفرسته هوا و دوم این‌که این افکت با میزکار یونیتی که داری ازش استفاده می‌کنی تداخل داره
۲. با توضیحاتی که دادی فکر می‌کنم لازم نیست درایوری برای گرافیک نصب کنی ;)
۳. اول این که ما لینوکسی نیستم. لینوکس فقط اسم یکی از برنامه‌های سیستم‌عاملیه که ما داریم ازش استفاده می‌کنیم (گنو/لینوکس)، من ۴ ساله که اوبونتوم رو نصب دارم و تا حالا فقط هر ۶ ماه یک بار آپگریدش کردم به نسخه‌ی جدید.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
آخه وقتی این تاپیک پیشرفت کنه که دیگه جاش تو تازه کارا نیست ;D ;D

وقتی یه کم راه بیفتی می‌بینی که جواب همه‌ی سوالاتت قبلا تو همین انجمن داده شده، پس دیگه این‌جا پست نخواهی زد ;)
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Merdad

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 486
  • سوسیال دموکراسی
    • اولین مرجع آموزش گرافیک با گیمپ
پاسخ : تشکر
« پاسخ #6 : 17 فروردین 1391، 10:36 ب‌ظ »
Lucky Guy
داداش من اول که نصب کردم اوبونتو رو ۳۴۰مگابایت واسه آپدیت دانلود کرد و اون موقع توی اون قسمت که گفتی درایور من بود و دو قسمت بود که اولیش نصب بود و دومیش رو که زدم نصب بشه ارور داد.ولی بعد از ریستارت سیستم دیگه درایورم اونجا نبود

نکته اول: به شکل پیشفرض هیچکدوم از درایورها نصب نیست. خودت باید نصب کنی. اونم فقط یکیشون رو. آپدیت ها هم مربوط به این قسمت نمیشن.
نکته دوم هم اینکه یکی جلوش نوشته recommended که بهتره اونو نصب کنی.

اگه کارای گرافیکی نمیکنی به نظرم نصبش نکنی بهتره.
«زندگی میگن برای زنده‌هاست»

آفلاین شهاب

• Full Member
  • *
  • Friendship
پاسخ
« پاسخ #7 : 17 فروردین 1391، 11:05 ب‌ظ »
دانیال بهزادی خیلی باحالی خوشم میاد یه ایرانی انقد حالیشه مثل خودم ;D من دیگه اینجا نمینویسم ولی اگر سوال داشتم چه کنم؟

Lucky Guy>>>خب قبل از ریستارت اون درایور رو توی قسمت Additional Drivers بود و اونی که پیشنهاد میشد هم سبز بود.و یکی دیگه هم بود که خواستم نصبش کنم ارور داد منم ولش کردم . ریستارت و ...... من میخوام توی صفحه لوگین که 2d و عادی داره،3dهم باشه و مکعب فعال باشه

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
نقل‌قول
من دیگه اینجا نمینویسم ولی اگر سوال داشتم چه کنم؟

جستجو بفرمایید بالا 90% سوالات ابتدایی و پایه قبلا پرسیده شده ، خیلی سریع تر به پاسخ میرسید اگر به نتیجه نرسیدید در انجمنی که بیشترین ارتباط رو به موضوع داره سوال خودتون رو با ذکر عنوان مناسب مطرح بفرمایید .

خیلی وقته ubuntu استفاده نکردم ولی تا جایی که یادمه اون گزینه ای که کنارش سبز هست یعنی نصب شده .

تو ترمینال بزنید :

lspci | grep "VGA"
اگر مدل گرافیکتون رو درست نوشت یعنی حله دیگه ( فکر کنم ، یادم نیست ;D )

همینطور که جناب بهزادی گفتند افکت مکعب برای کامپیز هست که با میزکار یونیتی عدم سازگاری داره و بهتره استفاده نکنید باز دوستان راهنمایی بیشتر ارائه میکنند .
« آخرین ویرایش: 17 فروردین 1391، 11:31 ب‌ظ توسط YPSD »
..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین شهاب

• Full Member
  • *
  • Friendship

تو ترمینال بزنید :

lspci | grep "VGA"
اگر مدل گرافیکتون رو درست نوشت یعنی حله دیگه ( فکر کنم ، یادم نیست ;D )

همینطور که جناب بهزادی گفتند افکت مکعب برای کامپیز هست که با میزکار یونیتی عدم سازگاری داره و بهتره استفاده نکنید باز دوستان راهنمایی بیشتر ارائه میکنند .
اینو گفت:00:02.0 VGA compatible controller: Intel Corporation 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics Controller (rev 09)
01:00.0 VGA compatible controller: nVidia Corporation GF106 [GeForce GT 555M] (rev a1)
ولی گرافیک نویدیا ۵۴۰mهست مال من
چطوری سوییچ کنم بین دوتا گرافیکم؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
اگه گرافیکتون اپتیموس هست منتظر باشید که امشب یا فردا در آزادراه مطلبی در همین‌مورد خواهیم داشت ;)

آفلاین identi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 417
در آزادراه مطلبی در همین‌مورد خواهیم داشت ;)
ووووووووووووووووو... چه سایتی! ندیده بودم تا حالا!

آفلاین پگاسوس 2

• Full Member
  • *
  • ارسال: 235
چطوری میشه یه پروفایل فایر فاکس ساخت؟
debian 12 gnome

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
چطوری میشه یه پروفایل فایر فاکس ساخت؟

سوال جدید. تاپیک جدید
این صفحه رو بخون http://wiki.ubuntu.ir/SmartQuestions

آفلاین yasidevil

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10
از بخش system setting اگه چیزی رو دستکاری کنم بعد بخوام reset بشه و به حالت اولیه برگرده باید چی کار کنم؟
چه جوری میتونم تنظیم کنم که وقتی Alt+Shift سمت راست کیبورد رو هم میزنم زبان کیبورد عوض بشه . الان روی alt+shift سمت راست که میزنم فقط زبان انگلیسی میتونه فارسی بشه و دوباره با ههمون کلید های سمت راست انگلیسی نمیشه؟
نمیشه جای دکمه ها رو عضو کرد؟(مثلا بخوام پ رو از M به \ جا بجا کنم)