انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: تازه اومدم اوبونتو.سوالامو اینجا میپرسم.لطفا بیا و به پیشرفت جامعه آزاد کمک کن  (دفعات بازدید: 3894 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین identi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 417
حالا که دوباره روی install کلیک می کنم این رو می نویسه :
there seems to be a programming error in aptdaemon,the sofware that allows you to install/remove software and to preform other package management related tasks.
منظورش چیه؟
سیناپتیک(synaptic) را نصب کن بعد از منوی ادیت fix broken packages را بزن و apply کن ببین درست میشه؟
و اگر من جای تو بودم برای سوالم تاپیک جدا میزدم :)

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19809
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
من اگه جای ایشون بودم تو انجمن سرچ می‌کردم. چهار-پنج بارش رو خودم یادمه به جواب رسیده بود قبلا
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Iman17

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 439
مشکلم به وسیله ی آپدیت حل شد
فقط الان من نرم افزار tsocks رو توی software center سرچ کردم و بعد دانلود و نصب شد ولی نمیدونم از کجا بازش کنم؟
توی dash و فایل های نصبی اوبونتو اسمش رو گشتم چیزی پیدا نکرد. کسی می تونه کمکی کنه؟
بعد یه در خواست دیگه اگه ممکنه اسم یا کد دانلود یه نرم افزار دانلودر قدرتمند از نظر سرعت دانلود (مثل دانلود منیجر ویندوز) بده .

خیلی خیلی از همه ممنونم
Fedora 20 - 64 bit - Xfce 4.10

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
توی سیستم گنو هیج نرم‌افزاری بدون دانش استفاده از اون ارائه نمی شه. برای خوندن راهنمای هر برنامه‌ای کافیه قبل از اسم اون برنامه کلمه‌‌ی «man» که مخفف manual به معنای «دستورالعمل استفاده» هست رو بنویسی. مثلا در این مورد کافیه بنویسی$ man tsocks
در مورد مدیر بارگیری هم نظرات متفاوته. ولی اکثرا بر این عقیده هستند که wget که به صورت پیش‌فرض هم در اوبونتو موجوده بهترین گزینه هست و البته دلایل قانع‌کننده‌ای هم دارن. می‌تونی به همون روش بالا راهنمای اون رو هم بخونی و برای استفاده از اون در محیط فایرفاکس از افزونه‌ی flashgot استفاده کنی
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
این تاپیک از هدف اولیه دور و باعث ایجاد بی‌نظمی در انجمن شده، بنابر این قفل می‌شه