خوشحالم که مشکلت حل شد. به سوالاتت شماره اضافه کردم که جواب دادن بهش آسونتر بشه

سوالات آخر این تاپیک:
۱. واسه افزایش زمان باتری چیکار کنم؟(واسه نزدن تاپیک تکراری اینجا پرسیدم)
۲. من اگه به این سیستم رسیدگی کنم و بترکونمش ،وقتی ورژن جدید بیاد میتونم آپدیت کنم؟
۳. من توی لایو که پنجره هارو میکشیدم بالا پایین چپ راست بزرگ میشدن ولی الان نمیشن.چیکار کنم؟
۴. چون وقتی خراب بود بسته کوبونتو رو روش نصبیدم،الان صفحه لوگینم فرق کرده چطوری مثل اولش کنم؟
۵. من از مرورگر کروم استفاده میکنم ولی فونت خیلی از سایتارو خراب نشون میده.فونتای ویندوز واسه اوبونتو نیست؟(تاهوما رو میدونم)
۶. و در آخر بعد از این همه دستکاری از کجا یا با چه کدی بفهمم سیستم کاملا سالمه یا نه؟آخه میخوام اگر شد همین اوبونتو رو واسه همیشه نگه دارم!
۱. اگه از کارت گرافیک انویدیا با تکنولوژی اپتیموس استفاده میکنی این رو بخون:
http://azadrah.net/2012/04/install-and-use-bumblebee-nvidia-optimus-linux-equivalent/۲. بله، به راحتی از اینترنت آپدیت میشه. البته اون قسمت به راحتیاش به اینترنتت هم بستگی داره
۳. کامپیز نصبه؟ فعاله؟ پلاگینهاش رو چک کن. راهنمایی: compiz config settings manager
۴. به اونی که موقع لود سیستمعامل بالا میآد میگن plymouth. باید بگردی بستهی plymouthای که برای kubuntu یا KDE هست رو پاک کنی
۵. فونتهای ویندوزی غیر از تاهوما با بستهی ttf-mscorefonts-installer نصب میشن. فونت تاهوما و فونتهای فارسی رو هم میتونی از
اینجا نصب کنی. گرچه پیشنهاد میکنم از کروم استفاده نکنی. اگه میتونی بهتره از فایرفاکس استفاده کنی، ولی اگه اصرار داری از موتور وبکیت استفاده کنی اول midori و بعد epiphany رو پیشنهاد میکنم. در نهایت اگه با چیزی جز کروم نمیتونی کار کنی chromium بهترین گزینهی موجود هست همراه
این افزونه۶. همین که سیستم میآد بالا و کاری رو انجام میده یعنی سالمه. بقیه اش به تعاریف تو از سیستم دلخواهت برمیگرده که به لطف آزادی نرمافزاری که داری ازش استفاده میکنی تغییر دادنش بسیار آسونه