انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در تعمیر گراب {....حل شد....}  (دفعات بازدید: 14252 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین شهاب

• Full Member
  • *
  • ارسال: 172
  • Friendship
پاسخ : مشکل در تعمیر گراب ((((هنوز حل نشده )))
« پاسخ #60 : 20 فروردین 1391، 12:39 ب‌ظ »
دوستان من با نگه داشتن شیفت هنگام بوت وارد منوی گراب شدم و ریکاوری مد زدم ولی چارتا گزینه جلوم گذاشت:
resume         resume normal boot
fsck              check alln file systems
remount       remount / read / write and mount all other file systems
root              drop to root shel prompt
من همشونو زدم بی نتیجه. ولی اولی رو که زدم اینو نوشت و رفت صفحه ای که میتونم ترمینالی لاگین کنم:
initcil: event failed
بنظرتون مشکل از گرافیک نیست؟دستوری هست که بشه باهاش گرافیک رو حذف کنم و نصب کنم؟
« آخرین ویرایش: 20 فروردین 1391، 12:42 ب‌ظ توسط shahab-ubuntu »
آدم عاقل همه تخم مرغاشو توی یه سبد نمیچینه!

آفلاین رضا حبیبی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 301
  • شیفته‌ی‌ دانش‌آزاد
« پاسخ #61 : 20 فروردین 1391، 02:39 ب‌ظ »
ولی اولی رو که زدم اینو نوشت و رفت صفحه ای که میتونم ترمینالی لاگین کنم:
initcil: event failed
بنظرتون مشکل از گرافیک نیست؟دستوری هست که بشه باهاش گرافیک رو حذف کنم و نصب کنم؟

با سلام دوست گرامی

این اتفاقی که برای شما افتاده من هم در اوایل کار برام افتاد البته فاجعش کمتر بود!

اول از همه تست کن ببین تو اون محیط اینترنت داری یا نه!

مثلا با دستور زیر تست کن:

ping www.google.com
بعد به نظر میاد که یه بار xorg رو config کنی بد نباشه

http://www.ubuntugeek.com/ubuntu-tiphow-to-removeinstall-and-reconfigure-xorg-without-reinstalling-ubuntu.html
فعلا تا اینجاشو تست کن خبرم کن!
بیایید از جریان انحرافی(اوپن سورس)فاصله بگیریم
فلسفه گنو یعنی آزادی دانش نرم‌افزار!
به دلیل مشغله‌های زیاد درسی و زندگی! فعلا تا 9 ماه آینده زیاد نمی‌تونم اینجا بیام، کاری داشتید ایمیل بزنید

آفلاین شهاب

• Full Member
  • *
  • Friendship
« پاسخ #62 : 20 فروردین 1391، 03:39 ب‌ظ »
بله رضا جان اینترنت دارم قبلا پینگ کردم.اون رو تست میکنم خبر میدم .تشکر

آفلاین شهاب

• Full Member
  • *
  • Friendship
« پاسخ #63 : 20 فروردین 1391، 06:00 ب‌ظ »
بچه ها دست همگی درد نکنه واقعا عالی عمل کردید        =D>                                     
میدونید وقتی درست شد و لاگین کردم روی دسکتاپم چی نوشته شده بود؟
..شهاب ممنونم که منو ول نکردی و شب و روز تلاش کردی عرق ریختی تا تعمیرم کنی ;D تو با اینکارت من که انقدر بینهایتم رو شرمنده کردی  :o..
ای کسانی که در آینده به مشکل من برمیخورید و سری به اینجا میزنید بدانید و آگاه باشید که با راهی که رضا حبیبی عزیز فرمود مشکلتان حل میشود .شاید که رستگار شوید
از همه عزیزانی که به هم انجمنی خودشون کمک کردند ممنونم
   \\:D/   \\:D/

سوالات آخر این تاپیک:
۱. واسه افزایش زمان باتری چیکار کنم؟(واسه نزدن تاپیک تکراری اینجا پرسیدم)
۲. من اگه به این سیستم رسیدگی کنم و بترکونمش ،وقتی ورژن جدید بیاد میتونم آپدیت کنم؟
۳. من توی لایو که پنجره هارو میکشیدم بالا پایین چپ راست بزرگ میشدن ولی الان نمیشن.چیکار کنم؟
۴. چون وقتی خراب بود بسته کوبونتو رو روش نصبیدم،الان صفحه لوگینم فرق کرده چطوری مثل اولش کنم؟
۵. من از مرورگر کروم استفاده میکنم ولی فونت خیلی از سایتارو خراب نشون میده.فونتای ویندوز واسه اوبونتو نیست؟(تاهوما رو میدونم)
۶. و در آخر بعد از این همه دستکاری از کجا یا با چه کدی بفهمم سیستم کاملا سالمه یا نه؟آخه میخوام اگر شد همین اوبونتو رو واسه همیشه نگه دارم!
« آخرین ویرایش: 21 فروردین 1391، 01:02 ق‌ظ توسط دانیال بهزادی »

آفلاین Merdad

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 486
  • سوسیال دموکراسی
    • اولین مرجع آموزش گرافیک با گیمپ
پاسخ : مشکل در تعمیر گراب {....حل شد....}
« پاسخ #64 : 20 فروردین 1391، 07:38 ب‌ظ »
واقعا بهت تبریک میگم. هر کسی نمیتونست اینقدر تحمل کنه!
میرسیم به ضرب المثل آمریکایی که میگه: no pain, no gain
درود بر پشتکارت :)

اما افزایش زمان باطری:
ظاهرا یکی از مشکلات اوبونتو 11.10 همینه. گفته شده این مشکل در ورژن بعدی (12.04) حل میشه.

آپگرید:
چرا نشه!؟؟ اوبونتو آزاد و رایگانه. هروقت بخوای میتونی اپگرید کنی.

فونت ها:
فونت های فارسی رو کامل نصب کردی؟؟ (شامل فونت های tahoma - arial)
فونت های ویندوز در اوبونتو هم کار میکنن. منتها باید اول کپیشون کنی داخل اوبونتو.
(داخل پوشه .fonts در home folder)
«زندگی میگن برای زنده‌هاست»

آفلاین رضا حبیبی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 301
  • شیفته‌ی‌ دانش‌آزاد
« پاسخ #65 : 20 فروردین 1391، 10:01 ب‌ظ »
بچه ها دست همگی درد نکنه واقعا عالی عمل کردید        =D>                                     
میدونید وقتی درست شد و لاگین کردم روی دسکتاپم چی نوشته شده بود؟
..شهاب ممنونم که منو ول نکردی و شب و روز تلاش کردی عرق ریختی تا تعمیرم کنی ;D تو با اینکارت من که انقدر بینهایتم رو شرمنده کردی  :o..
ای کسانی که در آینده به مشکل من برمیخورید و سری به اینجا میزنید بدانید و آگاه باشید که با راهی که رضا حبیبی عزیز فرمود مشکلتان حل میشود .شاید که رستگار شوید
از همه عزیزانی که به هم انجمنی خودشون کمک کردند ممنونم
   \\:D/   \\:D/

سوالات آخر این تاپیک:
واسه افزایش زمان باتری چیکار کنم؟(واسه نزدن تاپیک تکراری اینجا پرسیدم)
من اگه به این سیستم رسیدگی کنم و بترکونمش ،وقتی ورژن جدید بیاد میتونم آپدیت کنم؟
من توی لایو که پنجره هارو میکشیدم بالا پایین چپ راست بزرگ میشدن ولی الان نمیشن.چیکار کنم؟
چون وقتی خراب بود بسته کوبونتو رو روش نصبیدم،الان صفحه لوگینم فرق کرده چطوری مثل اولش کنم؟
من از مرورگر کروم استفاده میکنم ولی فونت خیلی از سایتارو خراب نشون میده.فونتای ویندوز واسه اوبونتو نیست؟(تاهوما رو میدونم)
و در آخر بعد از این همه دستکاری از کجا یا با چه کدی بفهمم سیستم کاملا سالمه یا نه؟آخه میخوام اگر شد همین اوبونتو رو واسه همیشه نگه دارم!

با سلام دوست گرامی

خواهش می‌کنم وظیفه همه توی جامعه آزاد کمک کردن به هم هستش

در مورد سوالاتت:

یکسریش رو که دوستمون جواب داده و اما بقیش:

در مورد پنجره‌ها که گفتی فکر کنم اگه کامپیز داشته باشی می‌تونی تو تنظیماتش این کارا رو بکنی

به نظرم گنوم نصب کن و خیال خودت رو راحت کن ... اولِ کاریه KDE خیلی اذیت می‌کنه‌‌ها!!!

در مورد کروم هم، کروم توی اوبونتو فونتش مشکل داره، اگه یکبار صفحت رو رفرش کنی فونتا مرتب می‌شه

به امید موفقیت

بیایید از جریان انحرافی(اوپن سورس)فاصله بگیریم
فلسفه گنو یعنی آزادی دانش نرم‌افزار!
به دلیل مشغله‌های زیاد درسی و زندگی! فعلا تا 9 ماه آینده زیاد نمی‌تونم اینجا بیام، کاری داشتید ایمیل بزنید

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19809
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #66 : 21 فروردین 1391، 01:16 ق‌ظ »
خوشحالم که مشکلت حل شد. به سوالاتت شماره اضافه کردم که جواب دادن بهش آسون‌تر بشه ;)

سوالات آخر این تاپیک:
۱. واسه افزایش زمان باتری چیکار کنم؟(واسه نزدن تاپیک تکراری اینجا پرسیدم)
۲. من اگه به این سیستم رسیدگی کنم و بترکونمش ،وقتی ورژن جدید بیاد میتونم آپدیت کنم؟
۳. من توی لایو که پنجره هارو میکشیدم بالا پایین چپ راست بزرگ میشدن ولی الان نمیشن.چیکار کنم؟
۴. چون وقتی خراب بود بسته کوبونتو رو روش نصبیدم،الان صفحه لوگینم فرق کرده چطوری مثل اولش کنم؟
۵. من از مرورگر کروم استفاده میکنم ولی فونت خیلی از سایتارو خراب نشون میده.فونتای ویندوز واسه اوبونتو نیست؟(تاهوما رو میدونم)
۶. و در آخر بعد از این همه دستکاری از کجا یا با چه کدی بفهمم سیستم کاملا سالمه یا نه؟آخه میخوام اگر شد همین اوبونتو رو واسه همیشه نگه دارم!

۱. اگه از کارت گرافیک انویدیا با تکنولوژی اپتیموس استفاده می‌کنی این رو بخون: http://azadrah.net/2012/04/install-and-use-bumblebee-nvidia-optimus-linux-equivalent/
۲. بله، به راحتی از اینترنت آپدیت می‌شه. البته اون قسمت به راحتی‌اش به اینترنتت هم بستگی داره
۳. کامپیز نصبه؟ فعاله؟ پلاگین‌هاش رو چک کن. راهنمایی: compiz config settings manager
۴. به اونی که موقع لود سیستم‌عامل بالا می‌آد می‌گن plymouth. باید بگردی بسته‌ی plymouthای که برای kubuntu یا KDE هست رو پاک کنی
۵. فونت‌های ویندوزی غیر از تاهوما با بسته‌ی ttf-mscorefonts-installer نصب می‌شن. فونت تاهوما و فونت‌های فارسی رو هم می‌تونی از این‌جا نصب کنی. گرچه پیشنهاد می‌کنم از کروم استفاده نکنی. اگه می‌تونی بهتره از فایرفاکس استفاده کنی، ولی اگه اصرار داری از موتور وب‌کیت استفاده کنی اول midori و بعد epiphany رو پیشنهاد می‌کنم. در نهایت اگه با چیزی جز کروم نمی‌تونی کار کنی chromium بهترین گزینه‌ی موجود هست همراه این افزونه
۶. همین که سیستم می‌آد بالا و کاری رو انجام می‌ده یعنی سالمه. بقیه اش به تعاریف تو از سیستم دلخواهت برمی‌گرده که به لطف آزادی نرم‌افزاری که داری ازش استفاده می‌کنی تغییر دادنش بسیار آسونه
« آخرین ویرایش: 21 فروردین 1391، 01:23 ق‌ظ توسط دانیال بهزادی »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین شهاب

• Full Member
  • *
  • Friendship
« پاسخ #67 : 21 فروردین 1391، 03:03 ب‌ظ »
۱. واسه افزایش زمان باتری چیکار کنم؟
اون مطلب آزادراهو که تا رفت خوندم یه ایرادم ازش گرفتم توی نظرات  ;D و البته به مشکل خوردم نتونستم
اوکی ;)
کامپیز رو از سیستم سیتینگ فعال کردم ولی ارور داد گفت سازگار نیست و همه چی هنگ میکرد از نظر گرافیکی و بعداز ریست دوباره همون اولی شد :(
تحقیق میخواد :D
فونتارو دیشب گرفتم و ممنون از معرفی اونا.(کرومیوم رو میدونستم) \\:D/
صحیح ;)
« آخرین ویرایش: 21 فروردین 1391، 03:07 ب‌ظ توسط shahab-ubuntu »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19809
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #68 : 21 فروردین 1391، 03:17 ب‌ظ »
برای کامپیز یه بار alt+F2 رو بزن و بنویس unity --reset ببین درست می‌شه؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین شهاب

• Full Member
  • *
  • Friendship
پاسخ : مشکل در تعمیر گراب( حل شد )
« پاسخ #69 : 21 فروردین 1391، 04:50 ب‌ظ »
کامپیز زدم اون دستور ریست رو هم زدم هیچی تغییر نکرد و هنگید