انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: فرق آبونتو با اوبونتو سرور چیه؟  (دفعات بازدید: 6388 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین nekooee

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 67
پاسخ : فرق آبونتو با اوبونتو سرور چیه؟
« پاسخ #15 : 25 فروردین 1391، 05:22 ب‌ظ »
ساسان : ببخشید شما؟ :)
سرور رو با چه س مینویسن؟؟؟
اگر یکم بلد بودی خیلی از حرفی که ایشون در مورد cpanel زد خندت میگرفت. دنیای وب چهارتا دستور ترمینال که تو ازش یاد گرفتی نیست. برو ت وسایتهایی مثل www.webhostingtalk.ir یکم در مودر سرور یاد بگیر نه اینکه تو انجمن لینوکسی بیای نظر بدی
خوش به حال تو که بلدی کار کنی. خوب شد تو ایران یکی پیدا شد بلد باشه با این کار کنه !
به روباه گفتن کو شاهدم گفت دمم! تو انجمن لینوکسی همه حتی از صفحه سیاه خالیش هم میان دفاع میکنن چیز عجیبی نیست

عزیزم از لینوکس به خاطر ترمینال و کد نویسیش نیست که جهت سرورها استفاده میکنن اگر به خاطر این بود که تا حالا به سطل زباله راه پیدا کرده بود چون از تکنولوژی اولیه هنوز استفاده میکنه تو این زمینه چیزی نیست کسی بهش افتخار کنه که تو میکنی.
جالب تر اینه که کسی از روش دیگه بخواد استفاده کنه بهش میگین چون بلد نیستی میگی گرافیکی در حالی اصلا بحث چیز دیگه هست و ربطی به بحث نداره هر آدمی میدونه که ویرایش یک فایل از filemanager راحت تر از تایپ دستور اون هم با امکان اشتباه تایپی هست این نشون میده فقط می خواین دفاع کنید اون هم چشم بسته. دیگه هر خری بلده کد پاک کردن و جا به جایی یک فایل چیه. ولی من از فایل میجر خیلی سریعتر انجام میدم. حاضرم مسایقه بدم ده فایل رو ادیت کنیم حدواقل دو برابر سریع تر از شما من اینکار ور انجام میدم. خوبه؟

به جای این حرفها اگر بلدی برو به توسعه محیط گرافیکی لینوکس کمک کن که لینوکس علاوه بر کیفیت باطنی کیفیت راحتی و ظاهری هم داشته باشه. اگر هم در این اندازه نیستی برو از همون ترمینال تا ابد استفاده کن خوشحال باش
من دیگه یک پست هم تو این تایپیک نمیزنم حالا بیاید تا فردا بنویسید. چون اصلا برای من فرقی نمیکنه نظر شما چی هست اونهایی که باید بدونن میدونن
« آخرین ویرایش: 25 فروردین 1391، 05:44 ب‌ظ توسط nekooee »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19718
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #16 : 25 فروردین 1391، 06:04 ب‌ظ »
۱. ادب رو رعایت کنین
۲. مسلما کار با ترمینال ساده‌تر و سریع‌تر از محیط گرافیکی هست
۳. اشتباه تایپی؟ این رو جدی گفتی؟ :D
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین nekooee

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #17 : 25 فروردین 1391، 06:10 ب‌ظ »
سلام خدمت تعصبی  لینوکسی دیگر :)
چرا مسلما؟
شما که من گفتم بیاین با هم یک ده تا فایل رو تو یک سرور ویرایش میکنیم. شما با ترمینال برو من با محیط گرافیکی. ببینیم کدوممون سریع تر انجام میدیم. نتیجه کار رو که قبول دارید؟
البته من همون اول کار هم گفتم ممکنه دستوری باشه از طریق ترمینال سریعتر انجام بشه من هیچوقت منکر این نبودم. اما شما میگید نه همه چیز با ترمینال سریعتر و بهتر هست که اتفاقا در 70 درصد موارد اینجوری نیست و از روی تعصب صحبت میکند و بس...

حرفه ای ترین تایپیستها هم در حین تایپ زیاد پیش میاد که حروف رو اشتباه میزنن و اصلاح میکنن. نیم ساعت تایپ کنید بدون اصلاح بعد برگردید و اشتباهات خودتون رو یادداشت کنید.
 من خودم بسیار تایپم سریع هست ولی اشتباه انکار ناپذیر هست. تازه اصلا من فرض میگیرم شما تو یکساعت هیچ غط تایپی هم نزنید ولی باز هم اون ده فایل رو من حاضرم در حضو دیگران ویرایش کنیم و ببینیم کی سریعتر انجام میده. التبه از همین الآن نتیجش مشخصه:D
شما تو محیط ترمینال باید حتی املای دقیق نام فایلها و پوشه ها رو بدونید در حالی ممکنه نامهای طولانی و بی معنی داشته باشند. در حالی تو محیط گرافیکی حتی مسیر رو هم نیاز نیست بدونید
اگر فقط قدرت لینوکس رو تو تایپ کردن دستورات میبینید که از طریق telnet هم تو ویندوز میشه همه دستورات رو تایپ کرد!

اصلا گرافیک اینقدر خاصیت داره که اگر بخوام از خواصش صحیت کنم تا فردا بنویسم تموم نمیشه.
من وقتی برای اولین بار لینوکس رو نصب کردم راحت یک فایلمو پاک کردم با زدن move to trash ولی اگر گرافیکی نبود نیاز بود حتما برم و کدهاش رو یاد بگیرم. این قابلیت به شما امکان میده از بسیار سیستم عاملها و حتی زبانهای برنامه نویسی بشه استفاده کرد بدون حدر دادن وقت برای یادگیری همه زبانها و همه کدها. حالا کسی علاقه داشت میره کدهاش رو هم یاد میگیره کسی که مجبورش نمیکنه از چی استفاده کنه.
مثل اینکه بگی همه هر جا میرن برن زبان اون کشور رو یاد بگیرن. در حالی با بین المللی کردن زبان انگلیسی این مشکل رو حل کردن. حالا کسی خواست زبان متفرقه رو هم یاد میگیره.
ولی خواص گرافیک رو نباید نادیده گرفت و اصلا دلیل به وجود آمدن گرافیک از کد نویسیهای اولیه راحت ترشدن کار بوده مگه نه این همه آدم بیکار و دیوانه نبودن وقت بگذارن برای اینجور چیزی
من برنامه نویس php هستم و در مقابل Aspx همیشه ازش دفاع میکنم. اما این رو کاملا قبول دارم که چون محیط برنامه نویسی aspx گرافیکی هست از این نظر به من برتری دارند و من تعصبی به خرج نمیدم روی این قضیه اما بهشون میگم php رو بیشتر قبول دارم به یک سری دلایل تخصص نه اینکه چون محیطش کد نویسی صرف هست که این اتفاقا از ضعفهاش هست
« آخرین ویرایش: 25 فروردین 1391، 06:26 ب‌ظ توسط nekooee »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #18 : 25 فروردین 1391، 07:02 ب‌ظ »
۱. من فکر می‌کنم شما دیدتون از محیط متنی یه چیزی تو مایه‌های notepad ویندوز هست. با وجود پوسته‌هایی مثل bash و zsh امکان نداره شما بتونی غلط املایی داشته باشی. کامل کردن خودکاری که در محیط گرافیکی هست شما رو خیلی زودتر از این‌که بخوای دستت رو از کی برد بذاری رو ماوس، ماوس رو تکون بدی ببری رو آیکون پوشه، دوبار کلیک کنی، منتظر شی پوشه باز شه، بعد فایلی که می‌خوای رو پیدا کنی، باز با ماوس بری روش و کلیک کنی به همون فایل می‌رسونه. تازه این که گفتم برای دو لایه پوشه و فایل هست. این بشه ده تا خیلی سریع باشی هم حداقل ده ثانیه دیرتر از ترمینال به اون فایل می‌رسی. تازه این‌جا از تکنولوژی‌های جامپ ترمینال هم استفاده نکردیم.
۲. حاضرم این مسابقه رو برگذار کنیم. اتفاقا این یکی از نکاتیه که مخالفان محیط گرافیکی (ما نه ها! ما فقط ترمینال رو ترجیح می‌دیم) خیلی روش مانور می‌دن. برای مثال من خودم یه بار تو ترمینال در ده ثانیه ۱۱۵ تا عکس خیلی بزرگ رو به اندازه‌ی کوچیک تبدیل کردم و اسمشون رو هم تغییر دادم. اگه می‌خواستم این کار رو تو محیط گرافیکی انجام بدم تو اون زمان نهایتا می‌رسیدم این کار رو روی دو تا از عکس‌هام انجام بدم.
۳. قرار نیست کسی که اولین بار از گنو/لینوکس استفاده می‌کنه مدیر سرور گنو/لینوکسی بشه که! پیش فرض اینه که شما دستور ساده‌ی rm رو بلدی که داری با سرور گنو/لینوکسی کار می‌کنی
۴. بله گرافیک خواص زیادی داره و کسی منکرش نیست، ولی به کار مدیریت سرور نمی‌آد. مثلا دوچرخه هم خیلی خواص خوبی داره، هوا رو آلوده نمی‌کنه، بدن رو سالم نگه می‌داره و… برای ترددهای درون‌شهری مشخصا دوچرخه بهترین انتخابه، ولی همین دوچرخه به درد ترانزیت قاره‌ای کالا نمی‌خوره، اون‌جا باید از دیزل استفاده کرد.
۵. محیط برنامه‌نویسی asp گرافیکیه؟ :D من خودم php کار می‌کنم و  اصلا نمی‌تونم تصورش کنم. جالبه! الآن می‌رم سرچ کنم ببینم چه‌جوریاس ;)
۶. البته باز هم هرکسی هر تصمیمی که خودش دوست داره رو می‌گیره و مجبور کردن کسی به استفاده از چیزی اشتباه محضه
« آخرین ویرایش: 25 فروردین 1391، 07:11 ب‌ظ توسط دانیال بهزادی »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین nekooee

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #19 : 25 فروردین 1391، 07:35 ب‌ظ »
شما قابلیتهایی رو اضافه کردید که البته با وجود اونها من باز هم برای ویرایش متنی (نه تصویری که شما گفتین) حاضرم باهاتون مسابقه بدم!
در مورد تصویری که میشه یک اکشن ساخت و هر بار با زدن یک اکشن صد عملیات مختلف روی یک یا چندین عکس انجام داد که دیگه محیط متنی اصلا حرفی در مقابلش نداره با توجه به اینکه تغییرات رو زنده مشاهده میکنید.
در مورد قابلیتهایی که گفتید اینها چیزهای اضافی هست که البته تو ویندوز هم هست. ولی اگر به اضافه کردن خواص جانبی باشه اصلا میشه با حرف زدن و فقط گفتن یک کلمه دستور رو اجرا کرد! تکنولوژیها هر چی جدید تر میشه کار رو راحت تر میکنه اما ما در مودر ssh و ترمینال ساده داریم صحبت میکنیم. اصلا من براش شرت کات تعریف میکنم با یک کلید اجراش مکینم.
بحث چیز دیگری هست
در هر حال با وجود اون امکانات هم من بازم میگم هر وقت شما گفتید بیاید مسابقه میدیم ببینیم کدوم زودتر انجام میدیم.
وقتی حرف حسابی بزنید من درست جواب میدم ولی دوست اولیمون مخصوصا نظر هایی درباره سی پنل دادن خیلی مبتدی بود.

در مورد کد هم من همون اول بار نوشتم در صورتی مقایسه میکنیم که محیط گرافیکی بتونه همون کار رو انجام بده. نه اینکه دستوری رو بگید که تو محیط گرافیکی نیست یا ناقصه. این بحثش جداست و از نظر من گرافیک باید در اون مورد پیشرفت کنه و روش کار بشه
در موردی که گفتید قرار نیست مدیر سرور بشه. منظور شما از مدیر سرور کیه؟کسی که صاحب سرویس هست باید بتونهراحت ازش استفاده کنه حتی اگر اون رو تازه خریده باشه.
اگر منظورتون کسی هست که سرور میفروشه و کانفیگ میکنه که ما بحثمون در مورد اون افراد نبود در مورد استفاده عموم بود. البته اگر محیط گرافیکی به جایی برسه که همه قابلیتهای محیط کد رو داشته باشه و به اونجا هم میرسه با توجه به پیشرفتش دیگه اینکه کسی با کد کار میکنه دلیلی بر تخصصی تر بودنش بر فردی که با محیط گرافیک کار میکنه نداره.  روش استفاده مهم نیست بلکه توانایی از استفاده از قابلیتها مهمه می خواد با کد می خواد با گرافیک.
من هم به نظر شما احترام میگذارم هر کی یک جور دوست داره من فکر میکنم محیط گرافیکی ارتباط بهتری با کاربر برقرار میکنه و باید بهش برسیم.

البته خیلی واضح هست که شما وقتی محیط گرافیکی داشت باشید میتونید داخلش راحت یک پنجره متنی باز کیند مثل terminal یا cmd و .. کد رو بنویسید. ولی کسی که محیط متنی صرف داره از قابلیتهای محیط گرافیکی محروم میشه. دیگه مطمئنم هر چقدر هم تخصصی باشید این رو قبول دارید
« آخرین ویرایش: 25 فروردین 1391، 07:45 ب‌ظ توسط nekooee »

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 991
« پاسخ #20 : 25 فروردین 1391، 07:39 ب‌ظ »
نقل‌قول
من دیگه یک پست هم تو این تایپیک نمیزنم حالا بیاید تا فردا بنویسید. چون اصلا برای من فرقی نمیکنه نظر شما چی هست اونهایی که باید بدونن میدونن
پیشنهاد می‌کنم نه تنها در این تاپیک بلکه در کل انجمن دیگه پستی ارسال نکنی و ابتدا به دنبال یادگیری ادب و نزاکت باشی. در زندگی به دردت می‌خوره!
ببین مارک تواین در مورد امثال تو چی گفته:

بدرود
برای تماس با من: hello [at] sasan.me

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #21 : 25 فروردین 1391، 07:46 ب‌ظ »
دوستان احترام هم‌دیگه رو نگه دارن. تاپیک به ناچار قفل می‌شه