انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نظرسنجی

به نظر شما ساخت میزکار جدید و البته بومی ایده خوبی است؟

بله
9 (39.1%)
خیر
12 (52.2%)
نظری ندارم
2 (8.7%)

مجموع آرای اعضا: 23

بستن رای گیری: 19 اردیبهشت 1391، 08:09 ق‌ظ

نویسنده موضوع: میزکار جدید. آری یا نه  (دفعات بازدید: 1951 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین alibagheri

• Full Member
  • *
  • ارسال: 234
  • لینوکس فلسفه زندگی آزاد است
    • سیستم عامل لینوکس
میزکار جدید. آری یا نه
« : 30 فروردین 1391، 08:09 ق‌ظ »
درود دوستان
به نظر شما ساخت میزکار جدید و البته بومی ایده خوبی است؟
البته توجه داشته باشید که حداقل 1 تا 2 سال وقت می بره و حتماً دلیلتون رو بگین...
دوستان عزیز از حاشیه روی و پاسخ به دوستان در این تاپیک جداً بپرهیزید و اگه جوابی داشتین حتماً به صورت پیغام خصوصی بنویسین.
پس در این تاپیک اول در نظرسنجی شرکت کنین و بعدش حتماً دلیلتون رو بگین...

خودم گزینه 1 رو انتخاب کردم چون:
توزیع های لینوکس زیاده و البته بومی هم داریم پس به نظر من 1 یا 2 توزیع بومی کافیه
میزکارها بر روی هر توزیعی قابل نصب هستند و بعد از کامل شدنشون بهتر بین المللی میشن و این یعنی کمک بزرگ به جامعه آزاد ایران

« آخرین ویرایش: 30 فروردین 1391، 08:13 ق‌ظ توسط alibagheri »
کلبه لینوکسی من
www.linuxos.mihanblog.com

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
پاسخ : میزکار جدید. آری یا نه
« پاسخ #1 : 30 فروردین 1391، 08:55 ق‌ظ »
ادغام ویژگی های خوب توزیع ها و ایجاد یک توزیع یکپارچه و بازنویسی برنامه ها با شرایط خودمون وکاربران ایرانی ایده آل است.

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
« پاسخ #2 : 30 فروردین 1391، 09:32 ق‌ظ »
با سلام.من هم وطنم رو دوست دارم و دوست دارم نام ایران در بلندای جهان باشه.ولی به نظر من به جای وقت گذاشتن برای یه میز کار بومی ، بهتره کمک کنیم تا گنو/لینوکس بهتر بهتر بشه.منظورم اینکه به جای دوباره کاری یه کار مفید یا جدید رو انجام بدیم.(مثل ترجمه اوبونتو به زبان پارسی یا توسعه برنامه های کاربردی گنو/لینوکس  یا نوشتن برنامه های جدید که جاشون تو گنو/لینوکس احساس میشه.)
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
« پاسخ #3 : 30 فروردین 1391، 10:31 ق‌ظ »
من فکر می کنم که این کار فایده ای نداره
و بهتره که برای بهتر شدن دسکتاپهای موجود تلاش کنی که تعداد و تنوعشون هم کم نیست
گنو از لحاظ تعداد برنامه هیچ کمبودی نداره ولی از لحاظ کیفیت توی خیلی از برنامه ها مشکل داره پس بهتره به جای اضافه کردن یک برنامه ناقص دیگه روی یکی از همون قبلیها کار کنی
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
« پاسخ #4 : 30 فروردین 1391، 12:28 ب‌ظ »
اگر هدف ایجاد میزکاری جدید با تنوع و قدرت باشه خیلی عالیه بومی بودن یا نبودنش هم به نظرم زیاد مهم نیست ، خلاصه هر کس در هر قسمتی که قدرت و علاقه داره میتونه کار کنه و مجبور نیست حتما رو بخش خاصی وقت بزاره .

با این حال به نظرم بیشترین قسمتی که نیاز به بومی شدن داره مستندات هستند که عموما کسی روشون وقت نمیزاره .
..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین سیروس

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 615
« پاسخ #5 : 30 فروردین 1391، 01:31 ب‌ظ »
برای ابداع هرچیزی نیاز به نظر سنجی نیست. ماایرانیها اصلا میانه خوبی با ابداع و ابتکار نداریم و همیشه مصرف کننده بودیم مطمئن باش اونهایی که با این پروژه مخالفند نخستین کسانی هستند که از پروژه شما استفاده میکنند

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
« پاسخ #6 : 30 فروردین 1391، 02:43 ب‌ظ »
منظورتون از بومی چیه ؟ اگر قراره که زبان و تقویم فارسی داشته باشه که میزکار KDE اینا رو داره Gnome هم داره فارسی می شه و با یه پلاگین تقویم فارسی هم بهش اضافه می شه...

فکر می کنم اگر همین چیزایی که الان هست مثل KDE و Gnome و XFCE برای نیاز کاربران کافی باشه. اگر می خواین کمکی به جامعه آزاد بکنید پیشنهاد می کنم توی همین پروژه ها مشارکت کنید.

جواب من به این نظر سنچی "نه"
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4868
  • masoft قدیم
« پاسخ #7 : 30 فروردین 1391، 02:52 ب‌ظ »
خیر!
اگر نگاه کنید اکثریت کاربرها سراغ دو میزکار اصلی GNOME و KDE میرن و گاهی هم سراغ میزکارهایی مثل XFCE و Unity بسته به توزیعی که استفاده می‌کنند. از طرفی اونها Toolkitهای خودشون رو برای محیطی یکپارچه توسعه میدن، در نتیجه انتخاب اول اکثریت کاربران می‌مونند.
اگر برای تفریح این کار رو انجام میدید قضیه‌اش فرق میکنه، در غیر این صورت من ترجیح میدم به پروژه‌ای کمک کنم که ۱۰۰۰ نفر از اون سود ببرن تا اینکه یک پروژه جدید ایجاد کنم که شاید ۱۰ نفر ازش استفاده کنند و همونکار رو انجام میده.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19717
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #8 : 30 فروردین 1391، 03:38 ب‌ظ »
الآن مثلا KDE بومی نیست؟ یا چی؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین مهران رهباردار (mehionline)

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 343
  • یه کاربر ساده نرم افزارهای آزاد
    • وبسایت شخصی من
« پاسخ #9 : 30 فروردین 1391، 03:44 ب‌ظ »
خیر !
بهتره به ترجمه و تهیه مستندات میز کارهای موجود بپردازیم!

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1132
    • روز شمار شروع!
« پاسخ #10 : 30 فروردین 1391، 03:54 ب‌ظ »
بستگی داره دید ادم تو این موضوع چی باشه !

اگر موضوع یک جور نژاد پرستی هست و دوست دارید کسی که فلان میز کار را ایجاد کرده حتما یه ایرانی باشه خوب! اینم یه انگیزست.

ولی اگر یه سری طرح ایده وجود داره که توی میز کارهایی که هست نمیگنجه و براش یه برنامه ریزی مشخص وجود داره خوب موضوع میتونه جالب باشه.
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win

آفلاین امیرحسین گودرزی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 743
  • Devops engineer and AI enthusiastic
« پاسخ #11 : 30 فروردین 1391، 03:55 ب‌ظ »
با مهران ۱۰۰ درصد موافقم و حرفش رو قبول دارم
بهتره به مستندات کمک کنی

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #12 : 30 فروردین 1391، 06:58 ب‌ظ »
 به نظرم وجود یک رابط کاربری جذاب در یک توزیع بومی میتونه موجب بشه که خیلی به جمع استفاده کنندگان از اون توزیع اضافه بشه!

مثلا در مینت شما گنوم۳ رو میبنید ولی به قدری روش کار کردند که شما احساس آسایش و راحتی کنید ؛ اگر میزکار انعطاف پذیر باشه و رابط جذابی هم داشته باشه (مثل جولی کلود) میتونه کاربران زیادی رو به سمت خودش بکشه ;)

پس نظر من به این نظرسنجی : بله
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 530
« پاسخ #13 : 30 فروردین 1391، 08:11 ب‌ظ »
ایجاد یک میز کار جدید و قدرتمند کار خیلی خوبیه البته به شرط این که تیم قوی، انگیزه کافی و تلاش مستمر و پیگیر برای این کار وجود داشته باشه البته من هم مثل بعضی از دوستان به شخصه معتقدم بهتره برای بهتر شدن دسکتاپهای موجود تلاش کنی ...
اگر عقیده مخالف، شما را عصبانی می کند، نشانه آن است که شما ناخودآگاه می دانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر می کنید، ندارید.

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
« پاسخ #14 : 31 فروردین 1391، 12:48 ب‌ظ »
برای ابداع هرچیزی نیاز به نظر سنجی نیست. ماایرانیها اصلا میانه خوبی با ابداع و ابتکار نداریم و همیشه مصرف کننده بودیم مطمئن باش اونهایی که با این پروژه مخالفند نخستین کسانی هستند که از پروژه شما استفاده میکنند

درسته که بیشتر ما ایرانیها با نو آوری یکمی مشکل داریم و معمولا دوست داریم شرایط همونی باشه که قبلا بوده و تغییر نکنه
ولی فکر می کنم اینجا و کسایی که هستن یکمی تفکراتشون تفاوت داره
خودت در نظر بگیر برای توسعه گنوم - کی دی ای - ساینامون و ... چند نفر متخصص بکار گرفته شدن و چقدر زمان گذاشتن و اینکه ایجاد یک پروژه تازه اول کاره و باید مدام اون رو توسعه بدی که این هزینه و زمان بیشتری لازم داره
این واژه بومی رو من درک نمی کنم
و از همه مهم تر ما الان چند دسکتاپ خیلی خوب داریم که هر کدام هنوز مشکلاتی دارن بهتره رو همینها کار کرد تا مشکلی به مشکلات افزود
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید