اولش سلام.
دومش 1+
سومش اینکه آقا خیلی خیلی عالی و توپ بود...
فقط یه مسئله رو من گیر کردم و به خاطر اون نسخه کلوز سورس اون رو دانلود و نصب کردم... اونم اینترنت بود... که به حمد الله حاصل شد و گفتم یه توضیح کوتاهی بدم اگه دوستان مشابه این مشکل من را بهش برخورد کردند...
خلاصه آقا اینکه من دایال آپ دارم و مشکل ام این بود که با این توصیفات نمیشد کاری اش کرد...
منم اومدم و یه کار ترکیبی انجام دادم... دو تا شبکه مجازی استفاده کردم یکی رو روی NAT گذاشتم و دیگری رو پس از انجام مراحل گفته شده و ایجاد یک پل در اوبونتو، روی Host Interface گذاشتم و از بخش Attach to گزینه tap1 رو انتخاب کردم...
بعد توی
"اسمشو نبر!" مجازی یکی از Local Area Connection ها را با مقادیر دریافتی از دایال آپ یکی تنظیم کردم یعنی اگه پس از وصل شدن به من داد که آدرس آی پی در شبکه محلی isp برابر 192.168.221.32 بود منم آی پی کارت شبکه مجازی رو همین دادم و بخش gateway دقیقا مثل همون و همینطور DNS ها...
و Local Area Connection دوم را یه آی پی در همون رنج دادم 192.168.2.4 حالا دلیلش رو نمیدونم چرا
خلاصه نهایتا هر دو Local Area Connection را انتخاب کردم و کلیک راست و بعد هم Bridge رو انتخاب کردم و والسلام...
به همین راحتی... انجام شد... امیدوارم که شمایی که مثل من دایال آپ دارین هم بتونین اینگونه استفاده کنید... البته این ایده یهو به ذهنم رسید که دو تا Local Area Connection بسازم و یکی اش دقیقا همون آی پی های دایال آپم رو داشته باشه.. اگه کسی تست کرد و جواب گرفت خوشحال میشم بدونم...
آقای Lomion عزیز... خیلی ممنون.