مثل اینکه این دوستمون yunas از او آدمای با هوش و با استعداده که من میگفتم . ایول توضیح خوب و کاملی بود باهات موافقم . هرچند که جدیدا میگردی دنبال پستای من و مخالفت خودتو اعلام می کنی
ولی کارت درسته ادامه بده. اگر کسی مثل شما نباشه ما اشتباهاتمونو اصلاح نمیکنیم ...
البته مقصد کلامم بیشتر کسب تجربه در برنامه نویسی بود تا یاد گرفتن یک زبان خاص. یعنی با زبان های مختلف کار کنی امکانات و نقاط ضعف و قدرت هر کدوم رو ببینی و بعد بنا به نیاز در هر بازه ای زبان مناسب رو انتخاب کنی ... در ضمن این دوست عزیز قرار نیست که یک کد نویس بشه ... کسی که لیسانس حالا بر فرض نرم افزار میگیره آخرش میشه مهندس نرم افزار و اصولا باید برای کد نویسها خط مشی تعیین کنه و باید بدونه که در هر پروژه نیاز به کدنویس چه زبانی داره .... و یا هر قطعه از یک پروژه به چه زبانی نوشته بشه نتیجه مطلوب تری بدست میاد ...
در مهندسی نرم افزار قدرت تحلیل و استفاده از منابع اهمیت داره ... و الا میگفتن code generator
البته اگر یک مهندس هم کد نویسی نکنه مهندس نرم افزار نمیشه ولی هدف اصلی در این رشته فراتر از کدنویسیه ...
من نظر شخصی و برداشت خودم رو از مهندسی نرم افزار گفتم وقصد توهین به اساتید رو نداشتم امیدوارم روده درازی من رو ببخشید...