انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: (بالاخره به زور! حل شد) درایور 3D برایnvidia  (دفعات بازدید: 20923 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Majid 31

• Newbie
  • *
  • ارسال: 18
پاسخ به: (بالاخره به زور! حل شد) درایور 3D برایnvidia
« پاسخ #60 : 03 اسفند 1387، 01:49 ق‌ظ »
بنام خدا
سلام

آره عزیز من یه بار ابونتو رو روی هارد سیستمم نصب کردم گرافیکم مشکل داشت که از شما اساتید کمک خواستم و با راهنمائی های شما عزیزان مشکل گرافیک حل شد خیلی از شما ممنونم. (این قضیه تموم شد)

یه بار دیگه اومدم اوبونتو رو روی فلش مموریم نصب کردم که کاملا نصب شد اما دوباره مشکلم گرافیک بود منظورم حالت Live نیستا...!!! (یعنی من اومدم موقع نصب اوبونتو 8.10 ، توی مرحله چهارم که میخواست محل نصب اوبونتو رو مشخص کنم بجای هارد دیسک، فلش مموری رو انتخاب کردم که بدون هیچ مشکلی نصب شد مثل وقتی که روی هارد دیسک نصب میکنیم)

خواستم گرافیکم رو نصب کنم که مثل سری قبل ازم بسته build-essential خواست و با نصب اون همه چی بهم ریخت که توی ارسال قبلم توضیح دادم چی شده... تا اونجائی که امکان داره میخوام فلشم رو فرمت نکنم...
حالا آیا راهی هست؟؟؟

و یه سؤال دیگه من برای امتحان در حالت زنده بسته build-essential رو نصب کردم که بدون هیچ پیشنیازی نصب شد اما وقتی اوبونتو رو نصب کردم وقتی خواستم بسته build-essential رو نصب کنم ازم پیشنیاز خواست به نظر شما علت چیه؟؟؟

اینم ارسال قبلیم:

بنام خدا

سلام دوستان
عرض شود خدمت شما اساتید محترم که دستورات شما مبنی بر فعال سازی کارت گرافیک Nvidia متاسفانه هنوز اجرا نکرده ام... اما یه مشکلی برام پیش اومده!!!
امروز اوبونتو 8.10 رو روی فلش نصب کردم و برای نصب کارت گرافیک مثل سری قبل ازم بسته build-essential خواست که اونم با همه پیشنیازهاش خواستم نصب کنم اما ارور داد یعنی بازم ازم خواست تا اول یه پیشنیاز رو نصب کنم... (نصب از طریق ترمینال نبود)

خواستم از طریق ترمینال برنامه رو نصب کنم... پس توی ترمینال دستور زیر رو وارد کردم که ظاهرا موفقیت آمیز نبود و بلافاصله هم اتفاق خواصی نیوفتاد!!!
دستور اینه:
sudo apt-get install build-essential
دقیقا یادم نیست که چی شد... یه صفحه سفید اومد که داخلش متن زیر رو نوشته بود:

Could not start the X
Server (your graphical environment)
Due to some internal error.
Please contact your system administrator or check yor syslog to diagnose.
In the meantime this display will be disabled.
Please restart GDM when the problem is corrected.

ناچارآ سیستم رو ریستارت کردم اما بعد از بوت شدن پیام زیر رو بهم داد بدون محیط گرافیکی:

* An  automatic file system chek (FSCK) of the root filesystem failed
A manual fsck must be performed, then the system restarted.
The fsck should be performed in maintenance mode whid the root filesystem mounted in READ-ONLY mode.

* the root filesystem is currently mounted in READ-ONLY mode.
A maintenance shell will now be started.
After performing system maintenance, press CONTROL-D to terminate the maintenance shell and restart the system.
Bash: no job control in this shell.
root@Montazeran:~#

الان نمیدونم باید چیکار کنم راهی هست؟؟؟
اگه راهی هست ممنون میشم منو راهنمائی کنید...

من از حالت live بسته build-essential رو برای امتحان نصب کردم که بدون هیچ مشکلی بسته نصب شد... خیلی برام عجیبه که چرا اینجا نصب میشه اما اونجا نه!!!!!!

اگه ممکنه بگید باید چیکار کنم...

با تشکر
یا حق.

خب عزیزان کسی میدونه باید چیکار کنم من نمیخوام اوبونتو رو روی فلش از حالت زنده اجراش کنم...

کسی میدونه چطوری باید محیط X رو فعالش کنم میترسم از اول اوبونتو رو نصب کنم دوباره همینجور بشه...

بازم از همه شما عزیزان نهایت تشکر رو دارم

به امید الطاف الهی

یا حق.

آفلاین Majid 31

• Newbie
  • *
  • ارسال: 18
« پاسخ #61 : 04 اسفند 1387، 12:58 ب‌ظ »
بنام خدا

سلام اساتید گرامی

من از همه شما عزیزان خصوصا Alinn عزیز خیلی خیلی ممنونم که با راهنمائیهای صحیح خودتون مشکل منو حل کردید گرافیکم به طور کامل نصب شده ممنونم...

خب ظاهرا مشکل مربوط به فلش مموریم راه حلی براش پیدا نشده ناچارم که فلشو فرمت و اوبونتو رو از اول نصب کنم انشاءالله که دیگه این مشکلو پیدا نکنه... بازم از راهنمائی های همه شما ممنونم...

با تشکر از همه شما دوستان عزیز

به امید الطاف الهی

یا حق.

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1440
  • هدیه فاتحه شما برای روح پدرم تسلای دلم خواهد بود:)
    • کاوش‌های من
« پاسخ #62 : 04 اسفند 1387، 01:06 ب‌ظ »
سلام
بعضی وقتها بعضی از اعضا مشکلاتی دارن که بقیه تجربشو ندارن در نتیجه هیچکی نمی دونه جواب چی میشه.من خودم داشتم از این سوالا.اگه راه حل خاصی پیدا شد بگید تا بقیه هم استفاده کنن.:)
مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب
در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من