انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: به نظر شما اگه لینوس ترالدز بمیره چه اتفاق هایی میافته؟  (دفعات بازدید: 2496 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین MADMAN

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 804
  • We are not users we are friends.
عنوان خودش گویای سواله و من به هیچ توضیحی احتیاج نمی بینم.
به نظر من که هسته خیلی دیر به دیر آپدیت می شه و کنونیکال هم خودش از سمت دیگه ای یه تیم می گذاره برای کار و ارتقا روی هسته بعدش هم کنونیکال دقیقا جای آقای لینوس رو پر می کنه بعدش هم خب به روال عادی بر میگرده منتها به جای لینوس عزیز کنونیکال گرامی ادامه دهنده راه می شه.
سلامتی پنگوئن که یه ذره قد داره، اما بازم لاتی راه میره ....

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
یادمه چند سال پیش یه مصاحبه از لینوس میخوندم.خبرنگار از ایشون سوال کرده بود'جایگاه خودتون رو در اینده تو پروژه لینوکس چه طور میبینید.؟'
و لینوس جواب داده بود'من فقط هسته لینوکس رو نوشتم و بقیه گسترشش دادن ، واسم من فرقی نمیکنه تو اینده لینوکس باشم یا نه.'
لینوس همین رو میخواست.

به نظر من همه علاقه مندان دارن این پروژه رو به پیش میبرند.حالا چه با لینوس یا بدون اون.ولی برخی ها مثل لینوس ، استالمن ، ریموند و... واسه خودشون یلی هستن و تاثیر گزار.
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
هیچ تغییری!

مگه وقتی استیو جابز مرد ؛ اپل تغییری کرد؟ جز اینکه طبق روال پیشین هر ۸ ماه یکبار یک محصول فوق العاده عرضه کرد؟

اگر این اتفاق هم بیفته طبق روال هر مدت (دقیق نمیدونم!) یک هسته فوق العاده عرضه میشه ;)

قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4868
  • masoft قدیم
هیچ تغییری!
مگه وقتی استیو جابز مرد ؛ اپل تغییری کرد؟ جز اینکه طبق روال پیشین هر ۸ ماه یکبار یک محصول فوق العاده عرضه کرد؟
مسلما تغییر ایجاد میشه و مهم اینه که جایگزینش چه شخصی باشه. مدیریت و تصمیم نهایی نقش بزرگی رو در هر جایی بازی میکنه، مثلا اینکه هسته لینوکس روی GPL v2.0 بمونه تصمیمی بود که لینوس گرفت و از این قبیل تصمیمات در مورد Patchها و چیزهای دیگه هم وجود داره.
در مورد استیو جابز هم باید صبر کرد و دید. دفعه قبل که استیو جابز از اپل رفت تفاوت‌های زیادی ایجاد شد.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19716
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
خداییش ته سواله ها! :D

به نظر من کرنل یه مقدار از این حالت دیکتاتوری گونه در می‌آد و چه بسا حتا مجوزش به GPLv3 ارتقا پیدا کنه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
هیچ تغییری!
اگر این اتفاق هم بیفته طبق روال هر مدت (دقیق نمیدونم!) یک هسته فوق العاده عرضه میشه ;)

تاثیر مرگ استیو جابز رو یکی دو سال دیگه می شه دید اپل بزرگترین و بهترین سرمایش رو از دست داد

ولی در مورد لینوس اگه جایگذینش مثل خودش نباشه فکر می کنم وضعیت بهتر بشه
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 625
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery
لینوس الان صرفا نقش مدیریت پروژه ی هسته رو به عهده داره
آدم با لیاقت هم کم نداریم طبعا :)
پروژه نرم افزار آزادِ، این نشد یکی دیگه ;)
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین MADMAN

• Hero Member
  • *
خب البته یکی از خوبی های نرم افزار آزاد هم همینه اما یه خورده ریزتر
اما خوب باز هم خیلی خوب اومدی! ;D

آفلاین امیرحسین گودرزی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 743
  • Devops engineer and AI enthusiastic
+1
خداییش ته سواله ها! :D

به نظر من کرنل یه مقدار از این حالت دیکتاتوری گونه در می‌آد و چه بسا حتا مجوزش به GPLv3 ارتقا پیدا کنه
+1
===================================================
میشه کسی بحث جابز رو پیش نکشه
اینجا انجمن اوبونتو، یکی از نرم افزار های آزاد هست نه انجمن نرم افزار های انحصاری و اپل

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
ولی در مورد لینوس اگه جایگذینش مثل خودش نباشه فکر می کنم وضعیت بهتر بشه
چرا؟ چه اشتباهی توی مدیریتش دیدید تا الان؟

آفلاین MADMAN

• Hero Member
  • *
اینجا انجمن اوبونتو، یکی از نرم افزار های آزاد هست نه انجمن نرم افزار های انحصاری و اپل
عزیز دلم همیشه بحث رقبا وسط هست. درسته که از همه لحاظ (نگرش، فلسفه و ...) با هم زمین تا آسمون فرق دارند اما وقتی که بخوان درصد کاربرا رو رقم بزنند رقیب محصوب می شند. + اتفاقهایی که اون طرف میافته می شه بهش از دید اتفاقهای کشور همسایه نگاه کرد و گذشتون تا بشن تاریخ و بشه ازشون عبرت گرفت. به همین سادگی + اگر بحث آزادیه من دوست دارم به طور آزادانه درباره ی هر چیزی که بخواهم صحبت کنم خب قطعا استیو هم جزو اوناست!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
چرا؟ چه اشتباهی توی مدیریتش دیدید تا الان؟

مثلا عدم ارتقا به GPLv3
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین امیرحسین گودرزی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 743
  • Devops engineer and AI enthusiastic
عزیز دلم همیشه بحث رقبا وسط هست. درسته که از همه لحاظ (نگرش، فلسفه و ...) با هم زمین تا آسمون فرق دارند اما وقتی که بخوان درصد کاربرا رو رقم بزنند رقیب محصوب می شند. + اتفاقهایی که اون طرف میافته می شه بهش از دید اتفاقهای کشور همسایه نگاه کرد و گذشتون تا بشن تاریخ و بشه ازشون عبرت گرفت. به همین سادگی + اگر بحث آزادیه من دوست دارم به طور آزادانه درباره ی هر چیزی که بخواهم صحبت کنم خب قطعا استیو هم جزو اوناست!
کاملا حرفتو قبول می کنم و بحثی توش نیست ;)

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
مثلا عدم ارتقا به GPLv3
البته به نظر من این کار درست بوده و اگر من هم بودم همین تصمیم رو می‌گرفتم. GPLv2 دست افرادی که سخت‌افزار درست می‌کنند رو برای استفاده از کرنل لینوکس بازتر میذاره و عمومیت گنو-لینوکس به نظر من اولویت بالاتری رو داره ، چون بعدا هم میشه اون رو GPLv3 تغییر داد. درست مثل LGPL که در مقابل GPL محدودیت کمتری ایجاد می‌کنه و اولویتش عمومیت استفاده هستش.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
در این مورد باید دید که عمویت اولویت بالاتری داره یا آزادی. از اون‌جا که تولیدکننده‌ها از نظر فنی به لینوکس وابسته هستن، بالاخره مجبور می‌شن ازش استفاده کنن، ولو این که مجبور هم بشن آزادی مشتریانشون رو رعایت کنن
« آخرین ویرایش: 06 اردیبهشت 1391، 01:01 ق‌ظ توسط دانیال بهزادی »