انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: ویزای ایرانی برای اوبونتو: موانع اصلی همگانی شدن اوبونتو در ایران  (دفعات بازدید: 9204 بار)

0 کاربر و 10 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین امیرحسین گودرزی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 743
  • Devops engineer and AI enthusiastic
سلام
هم خوشحالم و هم ممنون از اینکه دیدت نسبت به اینجور مسائل
زیر آواتارت نوشتی
نقل‌قول
  • همیشه یک راه بهتر هم هست ...
فکر کنم این جواب تمام سوال ها و پرسش های یه ذهن جستجو گره
ببین با حلوا حلوا گفتن دهن آدم شیرین نمی شه
جامعه کاربری(من ،تو ، دانیال ،mfat و...)داره سعی می کنه به بشناسونه به بقیه
تو مراسم ها تو فامیل ،مدرسه دانشگاه و...
متاسافنه یه سری اهرم های نظارتی/عملیاتی هستن که این کار رو به ضرر منافع خودشون می دونن
بزار یه مثال بزنم
نرم افزار هلو با N میلیون تومن داره فروش میره در حالی که گنو کش و یا ... رایگانه
پس برای معرفی نباید به کسی متکی شد
دستتو بزار روی زانوتو و بگو یا علی و شروع کار کن
سی دی رایت کن
مفاهیم رو یاد بده
بزار از این جمع های کوچیک حداقل یه نفر آشنا شه همون یه نفر میره و یه عده دیگه رو آشنا می کنه
فراموش نکن که مباحث آزادی نرم افزار مه۸م تر و اساسی تر از لینوکس(کرنل) هست و باید از اوپن سورس دوری جست
تمام حرفم این بود
در ضمن لینوکس که میگی من فکر می کنم منظورت کرنل هست
اگه منظورت سیستم عامل هست،گنو/لینوکس درسته
آزاد کار باشو و مفاهیم آزادی نرم افزار رو یاد بده
خیلی ساده است
پی دی اف ، فیلم،کتاب قرض بده ،هدیه بده
هم چیزی تا ابد مال تو نیست .سی دی رایت کن و بهشون بده و بهشون بگو اینه آزادی نرم افزار
امیدوارم سروت درد نیاورده باشم
موفق باشی و دوستار آزادی نرم افزار

آفلاین آزاد کار کوچک

• Full Member
  • *
  • ارسال: 208
  • 哈米德
سلام
زیر آواتارت نوشتی
نقل‌قول
متاسافنه یه سری اهرم های نظارتی/عملیاتی هستن که این کار رو به ضرر منافع خودشون می دونن
بزار یه مثال بزنم
نرم افزار هلو با N میلیون تومن داره فروش میره در حالی که گنو کش و یا ... رایگانه
سی دی رایت کن
مفاهیم رو یاد بده
بزار از این جمع های کوچیک حداقل یه نفر آشنا شه همون یه نفر میره و یه عده دیگه رو آشنا می کنه
فراموش نکن که مباحث آزادی نرم افزار مه۸م تر و اساسی تر از لینوکس(کرنل) هست و باید از اوپن سورس دوری جست
تمام حرفم این بود
خیلی ساده است
هم چیزی تا ابد مال تو نیست .سی دی رایت کن و بهشون بده و بهشون بگو اینه آزادی نرم افزار

داداش من حال کردم با این پستت یعنی درگیرتم حسابببببببی.
خود من تا چند ماه پیش تصویر درستی از لینوکس نداشتم ولی حالا به همه توصیه میکنم در حد خودم توضیح میدم و....
ولی اخر سر گیر میکنم وقتی طرفم میگه من باید وقت بذارم تا یاد بگیرم مگه ویندوز چی نداره که این داره؟ تازه نه فوتوشاپ هست نه ای دی ام و...
معادلاش هم به پا اینا نمیرسن خوب آخه چه کاریه؟
هرچی هم توضیح میدم اکثر افراد قانع نمیشن میگن این مال اروپا و آمریکاست که باید پول بدن نه ما که داریم مفتی حال میکنیم شما هم جو گیرید خوب چی بگم بهشون دیگه؟   :'(
نرم‌افزار آزاد به خودی خود در بقیه حوزه‌های زندگی به شما آزادی نمی‌بخشد. برای به دست آوردن آن آزادی‌ها باید بجنگید.

"ریچارد استالمن"

آفلاین امیرحسین گودرزی

• ناظر انجمن
  • *
باید به راهش اونا رو راهنمایی کرد

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19718
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
ویندوز چی نداره که گنو/لینوکس داره؟ خب معلومه! آزادی. مفهمون آزادی در اروپا و امریکا و ایران تفاوت چندانی نداره، چون یه امر فطریه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4868
  • masoft قدیم
هرچی هم توضیح میدم اکثر افراد قانع نمیشن میگن این مال اروپا و آمریکاست که باید پول بدن نه ما که داریم مفتی حال میکنیم شما هم جو گیرید خوب چی بگم بهشون دیگه؟   :'(
من نمی‌دونم چرا اکثر کاربرای ما میخوان بقیه هم ‌‌گنو-لینوکس کار بکنن. هیچ وقت به شخصی برای استفاده از گنو-لینوکس اصرار نکنید، یک معرفی کوچیک کافیه، اگر علاقه‌مند باشه خودش پیگیر میشه. گنو-لینوکس در حال حاضر واقعا برای همه نیست! چیزی که می‌تونه برای جامعه الان بیشتر مفید باشه اینه که Bug Report انجام بدید و سوادتون رو بالا ببرید که بتونید برای برنامه‌های مختلف و باگ‌هایی که وجود داره Patch بفرستید.

آفلاین ابراهیم مشهدی تفرشی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 336
  • همیشه یک راه بهتر هست.
نقل‌قول
مثلا خودم من الان یک پرینتر canon lbp-1120 دارم که انگار ندارم - چون نمی تونم توی اوبونتو ازش استفاده کنم -
- البته نیاز های دیگری هم هست ولی به نظر من در مورد اون نیاز ها هیچ مشکلی وجود نداره که هیچ اوبونتو خیلی بهتر از ویندوز عمل کرده و می کنه
شما حتی حاضر نیستی تو اینترنت دنبال حل مشکلت باشی و سریع از اوبونتو انتقاد می کنی کنون برای پرینتر هاش به طور رسمی برای لینوکس درایور منتشر می‌کنه و میشه از تو سایتش دانلود کنی (بر عکس hp که حاضر نیشت به طور مستقیم پشتیبانی کنه ) کافی بود تو گوگل می‌زدی canon lbp-1120 linux driver اولین نتیجه کارتو راه مینداخت!!

سلام عزیزم
شما مثل اینکه یکم حال عصب داری ها ولی اصلا ناراحت نباش مادر من هم حال عصب داره به شما پیشنهادد می کنم بری داروخونه یه بسته FLUOXETINE بخر همشو بخور خوش اخلاق می شی به نظر من پلاستیکش رو هم بجو خوبه بی تأثیر نیست. ;)
منکه می گم حتما گشتم که می گم توی همین انجمن هم تاپیک بود ولی آخرش به هیچ نتیجه ای نرسید شما که اینقدر توی گشتن توی اینترنت مهارت دارید برو جواب اون تاپیک رو بده
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,17577.0.html
ET

• Sr. Member
  • *
  • همیشه یک راه بهتر هست.
نقل‌قول
خدایش لینوکس در مورد ویروس خیلی بهتر عمل کرده - اگرچه امن بودن لینوکس به نظر من به خاطر اینکه تعداد کاربرانش کمتره و ویروس نویس ها می بینن ارزش رو نداره بیان برای لینوکس ویروس بنویسن حالا اگر شما نظر دیگه ای دارین بفرمایید
اگر اینطوره پس دیگه چه اصراری به همه گیر شدنش دارید؟
چون دوسسسستش درام :-\" مگه حتما باید کسی ویروس ناپذیر باشه که دوستش داشت همین که اومده مجانی به من خدمات می ده بعد وقتی که ویستا و سون و ایت توی کامپیوتر من نمی یاد این می یاد و از همه مهم تر این که یه انجمن به این با حالی داره که اعضاش نمی خوان سر به تن من باشه و همش دوست دارن به من نمره منفی بدن باز هم بگم ...
من می گم از اونجایی که همیشه می گم همیشه یه راه بهتری هم هست ... این لینوکسی که دوسسسستش دارم باید بهتر از این که هست هم بشه چرا که نشه
« آخرین ویرایش: 08 اردیبهشت 1391، 06:36 ق‌ظ توسط ابراهیم مشهدی تفرشی »
ET

• Sr. Member
  • *
  • همیشه یک راه بهتر هست.
سلام
زیر آواتارت نوشتی
نقل‌قول
بزار یه مثال بزنم
سی دی رایت کن
مفاهیم رو یاد بده
تمام حرفم این بود
خیلی ساده است
سلام
اینهایی که گفتید یعنی چی؟  :o ??? چرا شعار می دی؟
شما یه جوری حرف می زنی که انگار من می خوام همه انجمن اپن سرس و همه چی رو نابود کنم انگار مثل من می خوام برم سرور انجمن نفوذ کنم آدرس های تمام اعضا رو پیدا کنم یکی یکی سر به نیستشون کنم
نه داداش من خیلی ساده می گم چشماتون گوشتون رو باز کنید مثل دو دو تا چهارتاست
۱ : مردم ایران می خوان بازی کنن
۲: بازی ها برای ویندوز ساخته شده
۳: خوبه که لینوکس هم بتونه اونهارو اجرا کنه
بعضی ها یه جوری حرف می زنن انگار من به مقدسات توهین کردم یا ... والله خجالت داره
« آخرین ویرایش: 08 اردیبهشت 1391، 05:55 ق‌ظ توسط ابراهیم مشهدی تفرشی »
ET

• Sr. Member
  • *
  • همیشه یک راه بهتر هست.
منم یه نظری بدم، درباره اینکه برای هرکاری باید به ترمینال یه سری زد کاملا مخالفم. به نظر من شما بیشتر از ۹۹٪ مواقع میتونی کارت رو تو محیط گرافیکی انجام بدی. الآن من تنها ترمینال رو زمانی اجرا میکنم که بخوام مخازن نرم افزاریم رو آپدیت کنم. که اونم براش مسیر گرافیکی پیدا نکردم وگرنه اونم گرافیکی انجام میدادم.

نقل‌قول
مثلا خودم من الان یک پرینتر canon lbp-1120 دارم که انگار ندارم - چون نمی تونم توی اوبونتو ازش استفاده کنم -
- البته نیاز های دیگری هم هست ولی به نظر من در مورد اون نیاز ها هیچ مشکلی وجود نداره که هیچ اوبونتو خیلی بهتر از ویندوز عمل کرده و می کنه
شما حتی حاضر نیستی تو اینترنت دنبال حل مشکلت باشی و سریع از اوبونتو انتقاد می کنی کنون برای پرینتر هاش به طور رسمی برای لینوکس درایور منتشر می‌کنه و میشه از تو سایتش دانلود کنی (بر عکس hp که حاضر نیشت به طور مستقیم پشتیبانی کنه ) کافی بود تو گوگل می‌زدی canon lbp-1120 linux driver اولین نتیجه کارتو راه مینداخت!!
منم همین مدل پرینتر رو دارم و کلی گشتم و نتونستم درایورش رو پیدا کنم اما الآن که شما گفتی تونستم پیدا کنم!
اما یک چیز جالب! آخرین نسخه اوبونتو که این درایور براش هست ۱۰٫۰۴ هست!
http://software.canon-europe.com/software/0040567.asp
سلام شما کار خیلی خوبی کردید ولی اون سایتی که معرفی کردید مال lbp-3000 سایت lbp-1120 این پائینیه ولی من نمیدونم کار می کنه یا نه چون سوادش رو ندارم شما امتحان کن اگر کار کرد جوابش رو به من هم بده من هم استفاده کنم
http://software.canon-europe.com/products/0000524.asp
« آخرین ویرایش: 08 اردیبهشت 1391، 06:05 ق‌ظ توسط ابراهیم مشهدی تفرشی »
ET

• Sr. Member
  • *
  • همیشه یک راه بهتر هست.
من نمی‌دونم چرا اکثر کاربرای ما میخوان بقیه هم ‌‌گنو-لینوکس کار بکنن. هیچ وقت به شخصی برای استفاده از گنو-لینوکس اصرار نکنید، یک معرفی کوچیک کافیه، اگر علاقه‌مند باشه خودش پیگیر میشه. گنو-لینوکس در حال حاضر واقعا برای همه نیست! چیزی که می‌تونه برای جامعه الان بیشتر مفید باشه اینه که Bug Report انجام بدید و سوادتون رو بالا ببرید که بتونید برای برنامه‌های مختلف و باگ‌هایی که وجود داره Patch بفرستید.

آفرین به هر دوی شما
من هم همین رو می گم چرا؟ چرا؟ چرا؟ چرا وقتی مردم رو دعوت می کنی قبول نمی کنن این سؤال خیلی مهمه و این سؤال که چه کار کنیم که دعوت می کنیم قبول کنن؟
ولی بعضی ها سریع می رن توی فاز دفاعی می خوان بزن فک من رو بیار پائین که چرا به پنگوئن ما گفتی یابو  :o
سریع هم نمره منفی می دن
این رو بگم اینجوری که نمی مونه اگر من هم فول ممبر بشم ... ولی نه توی مرام ما این کار ها نیست من مثل بعضی ها دیکتاتور منش نیستم که اگر کسی برخلاف نظرات من حرف زد یه جوری زهرم رو بهش بریزم نه آقا برعکس اون بعضی ها که فقط شعار دفاع از اپن سرس و آزادی و این چیز ها رو می دن ما به مفهوم آزادی و آزادی بیان و احترام به دیگران اعتقاد قلبی و التزام عملی داریم آره داااش من
اصلا می دونید چیه به قول کامران هومن : نمره بیست کلاس و نمی خوام ...
« آخرین ویرایش: 08 اردیبهشت 1391، 06:37 ق‌ظ توسط ابراهیم مشهدی تفرشی »
ET

آفلاین امیرحسین گودرزی

• ناظر انجمن
  • *
سلام
زیر آواتارت نوشتی
نقل‌قول
بزار یه مثال بزنم
سی دی رایت کن
مفاهیم رو یاد بده
تمام حرفم این بود
خیلی ساده است
سلام
شما یه جوری حرف می زنی که انگار من می خوام همه انجمن اپن سرس و همه چی رو نابود کنم انگار مثل من می خوام برم سرور انجمن نفوذ کنم آدرس های تمام اعضا رو پیدا کنم یکی یکی سر به نیستشون کنم
بعضی ها یه جوری حرف می زنن انگار من به مقدسات توهین کردم یا ... والله خجالت داره
عزیزجان ناراحت نشیا
ولی بد ترین حالتی بود که می شد از حرف من بر داشت کرد
من حرفی از نابودی یا خراب کردن و یا حتی نفوذ به سرور انجمن زدم؟؟؟واقعا اینا رو از کجا در آوردی؟؟؟
اینا هیچ کدومش شعار نیست
ای کاش بودی و می دیدی که امثال ما چطوری تبلیغ می کنن
بازی می خوای
بیا
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,30457.msg236943.html#new
تا دلت بخواد بازی دارم می ریزم این تو
نحوا حرف زدن من هم طوری نیست که گفته باشم که داری به مقدسات توهین می کنی
واقعا برات متاسفم
واقعا
می دونم سر این پست اخطار می خورم اما مهم نیست!!!
می تونم بگم حالمو بد کردی نشستم نوشتم تا بفهمی چه طوری و چگونه باید بقیه رو آشنا کنی اما ...
دانیال اگه می تونی تاپیک رو ببند.‍
« آخرین ویرایش: 08 اردیبهشت 1391، 05:06 ب‌ظ توسط Numb »

آفلاین Midgårdsormen

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 900
نقل‌قول
الآن تمام سرورهای مهم دنیا (از جمله سرورهای خود مایکروسافت) روی گنو/لینوکس هستن (حدود ۹۸ درصد سرورهای جهان).
حرفتو اصلاح میکنم؛سرورهای مایکروسافت الان از FreeBSD و Solaris استفاده میکنن

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
منم یه نظری بدم، درباره اینکه برای هرکاری باید به ترمینال یه سری زد کاملا مخالفم. به نظر من شما بیشتر از ۹۹٪ مواقع میتونی کارت رو تو محیط گرافیکی انجام بدی. الآن من تنها ترمینال رو زمانی اجرا میکنم که بخوام مخازن نرم افزاریم رو آپدیت کنم. که اونم براش مسیر گرافیکی پیدا نکردم وگرنه اونم گرافیکی انجام میدادم.

نقل‌قول
منم همین مدل پرینتر رو دارم و کلی گشتم و نتونستم درایورش رو پیدا کنم اما الآن که شما گفتی تونستم پیدا کنم!
اما یک چیز جالب! آخرین نسخه اوبونتو که این درایور براش هست ۱۰٫۰۴ هست!
http://software.canon-europe.com/software/0040567.asp
سلام شما کار خیلی خوبی کردید ولی اون سایتی که معرفی کردید مال lbp-3000 سایت lbp-1120 این پائینیه ولی من نمیدونم کار می کنه یا نه چون سوادش رو ندارم شما امتحان کن اگر کار کرد جوابش رو به من هم بده من هم استفاده کنم
http://software.canon-europe.com/products/0000524.asp

اگرم بخوام نمیتونم! چون تا اوبونتو ۱۰.۰۴ رو بیشتر نداره، منم ۱۱.۱۰ دارم.

+۱ البته یه جورایی!!

آفلاین سیروس

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 615
نقل‌قول
من نمی‌دونم چرا اکثر کاربرای ما میخوان بقیه هم ‌‌گنو-لینوکس کار بکنن
گمان میکنم پیشتر افراد تازه کار ایرانی که اگاهی بسیار کمی در موردش دارند هستند که اصرار بر همه گیر شدن لینوکس دارند. وپس از مدتی کار با اون وقتی به مشکل میخورند دست از این پافشاری بر میدارند.این پا فشاری رو من جایی جز ایران ندیدم
ویندوز پاسخ  نیازهای همه نوع کاربری رو میده و تنها ادمهای کنجکاو هستند که به لینوکس رو میارند پس دلیلی نداره که دیگران رو تشویق به این کار کنیم
« آخرین ویرایش: 08 اردیبهشت 1391، 02:15 ب‌ظ توسط سیروس »

آفلاین Sir-Shadow

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 69
سلام
زیر آواتارت نوشتی
نقل‌قول
بزار یه مثال بزنم
سی دی رایت کن
مفاهیم رو یاد بده
تمام حرفم این بود
خیلی ساده است
سلام

درود بر تو
شما می‌فرمایید که مردم ایران می‌خوان بازی کنن و چرا ما تلاش نمی‌کنیم بازی‌های ویندوز رو برروی گنو/لینوکس اجرا کنیم

من می‌خوام برم شمال لب دریا شما اسرار می‌کنی که آقا بیا بریم جنوب. درصورتی که شمال و جنوب هیچ ربطی به هم نداره

هم من و هم دوستان عرض کردند که هدف ما ساختن سیستمی‌ آزاد و نشون دادن معنای آزادی به دنیا بوده
حرفی که شما می‌زنی (اجرای بازی‌های انحصاری ویندوز بر روی گنو/لینوکس) یعنی این که ما بر گردیم سر خونه‌ی اولمون
اصلا اگر قرار بود ما سیستمی‌ جدید بسازیم و بعد سعی کنیم که اون رو به شکل ویندوز درش بیاریم تا کار مارو راه بندازه خوب چه کاریه؟! این میشه دوباره کاری و از دوباره کاری چه سود؟!

یه مطلب دیگه
خدمت آقا ابراهیم عرض کنم که نرم‌افزار آزاد و به صورت کلی‌تر اوپن سورس روشیه برای این که دوباره کاری‌ها کم بشه و افراد و شرکت‌ها به جای این که هر کدوم از اول برنامه‌ای رو بنویسن، همشون سعی کنن کدهای همدیگه رو توسعه بدن تا با هزینه‌های کمتر، نرم‌افزار بهتری داشته باشیم.
همین همکاری که بین افراد شکل می‌گیره تا همه، کدهای هم دیگه رو ببینن و در موردش نظر بدن و بهترش بکنن، دلیلیه که ما ادعا می‌کنیم نرم‌افزارهایی که سورسشون در دسترس هست امنیت بیشتری دارن(یه هر حال هرچی تعداد افرادی که کد رو بررسی می‌کنن بیشتر باشه، مشکلاتش هم زودتر رفع می‌شه).
تعداد افرادی که گنو/لینوکس کار می‌کنن کمه؟! بله کمه ولی در زمینه‌ی دسکتاپ و کامپیوتر‌های شخصی و گرنه در زمینه‌ی سرور، سوپر کامپیوترها و امبدد دیوایس‌ها خیلی خیلی گستردست. نباید فراموش کرد که شرکت‌هایی مثل IBM, Intel, Google, RedHAt از حامیان و پشتیبان‌های هسته‌ی لینوکس به حساب میان

درضمن شما به چهارتا نرم‌افزار مثل فوتوشاپ که جزو اولین‌ها بوده، سرمایه‌ی یه شرکت پشتش بوده و حالا دیگه همه‌گیر شده نگاه نکن از اون‌ها که بگذریم بقیه نرم‌افزارهای آزاد چیزی از معادل انحصاریشون کم ندارن جز رنگ و لعاب.
مشکل مردم ما اینه که می‌خوان عکساشون رو با فتوشاپ ادیت کنن، فیلماشون رو با پاورد دی‌وی‌‌دی ببینن، برای رایت سی‌دی و دی‌وی‌دی از نرو استفاده کنن و خیلی چیزهای دیگه که اصلا هدفش کاربر خونگی نبوده چون به دردش نمی خوره ولی دیگه حتما مردم ما اینکارن!

و در آخر
به قول دوستان اسراری بر استفاده از گنو/لینوکس نداریم
فقط سعی می‌کنیم معنای آزادی رو برای دیگران بازگو کنیم