انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: ویزای ایرانی برای اوبونتو: موانع اصلی همگانی شدن اوبونتو در ایران  (دفعات بازدید: 9211 بار)

0 کاربر و 12 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین H2010n

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 451
نقل‌قول
من نمی‌دونم چرا اکثر کاربرای ما میخوان بقیه هم ‌‌گنو-لینوکس کار بکنن
گمان میکنم پیشتر افراد تازه کار ایرانی که اگاهی بسیار کمی در موردش دارند هستند که اصرار بر همه گیر شدن لینوکس دارند. وپس از مدتی کار با اون وقتی به مشکل میخورند دست از این پافشاری بر میدارند.این پا فشاری رو من جایی جز ایران ندیدم
ویندوز پاسخ  نیازهای همه نوع کاربری رو میده و تنها ادمهای کنجکاو هستند که به لینوکس رو میارند پس دلیلی نداره که دیگران رو تشویق به این کار کنیم
+1000000000
وقتی گاری هست و تازه با چند تا چیز تبدیل به یک کالسکه هم میشه چرا باید ماشین و هواپیما اختراع بشه چه برسه به تبلیغش!؟
راستی میشه بگی اصلا از گنو لینوکس استفاده می کنی؟ اگه آره چرا؟
« آخرین ویرایش: 08 اردیبهشت 1391، 04:49 ب‌ظ توسط H2010n »

آفلاین سیروس

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 615
وقتی گاری هست و تازه با چند تا چیز تبدیل به یک کالسکه هم میشه چرا باید ماشین و هواپیما اختراع بشه چه برسه به تبلیغش!؟
راستی میشه بگی اصلا از گنو لینوکس استفاده می کنی؟ اگه آره چرا؟
متوجه منظورت نشدم.چرا لینوکس و ویندوز رو با گاری و هواپیما مقایسه میکنی؟
من تنها از لینوکس استفاده میکنم.و فقط برای viop به ویندوز سویچ میکنم.چون جانشین نداره.دلیلش روهم گفتم،کنجکاوی

آفلاین سینوکس

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 49
دروووود بر همگی

یه چیزی ته دلم مونده نمیشه نگم! من کامپیوتری نیستم... (اخیرا گول خوردم قشنگ!!!  :oops:) یعنی به اندازه شما بزرگواران ازش سر در نمیارم. قبول. ولی...

آخه چرا همش به ابونتو یا گنو/لینوکس ها به جنبه ی ابزاریش نگاه میکنین؟ ابونتو برام بیشتر از یه ابزاره.
من آزادم... اینو همه وقتی بهشون میگی گنو/لینوکس کار میکنی در موردت تصور میکنن. این به کنار. ولی خداییش من افتخار میکنم پیراهن مارک ابونتو بپوشم... من دوس دارم استیلم ابونتو باشه. این چیزیه که دوس دارم و میخوام که باشم.

اگه خودمو با جامعه قیاس کنم میگم مگه سرم درد میکنه وقتی ویندوز محبوب تره و نرم افزارهای کرک شده ی خوبی هم براش هست دنگ و فنگ ابونتو رو به جون بخرم بیام یه چیزی رو که بلدم ول کنم بیام اینور... اما وقتی به چیزهایی که با ابونتویی شدن حس میکنم دارم بهش میرسم (یه ابونتویی کسی که خودشو از جمع جدا نمیبینه. بقای جمع بقای خودشه... هرچند خودش تو جامعه اش یک عضو کوچک بیشتر نیس ولی تو یه نظم بزرگتر خالق یه نظم یا فرایندیه که به ساختن یه دنیای عالی منجر میشه) حسی بهم دس میده که ابونتو رو فراتر از یک ابزار میکنه برام.

تعریف بالا رو از خودم گفتم... ترجمه نیس. ولی به تعریف هایی که تو لینک زیر هست واقعا احترام میگذارم. من که فقط زنده نیستم...! من زندگی میکنم و شیوه ی اون برام مهمه.
http://en.wikipedia.org/wiki/Ubuntu_(philosophy)

در مورده گنو/لینوکس های دیگه هم نظری ندارم. ولی در مورده ابونتو... ابونتو محدود به فردیت کاربراش نیس. فقط سهمش از بازار مهم نیس. فقط رضایت ازش مهم نیس. شیوه ای که زندگی میکنه مهمه. ابونتو یک سیستمی فراتر از اونه و به یه چیزه بزرگتر فکر میکنه. بعضی وقتا با خودم فکر میکنم چی میشد مردم عزیز کشورمونم تعضی وقتا (فقط یکم) رفتاری ابونتویی پیدا میکردن؟

آفلاین ابراهیم مشهدی تفرشی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 336
  • همیشه یک راه بهتر هست.
سلام
هم خوشحالم و هم ممنون از اینکه دیدت نسبت به اینجور مسائل
زیر آواتارت نوشتی
نقل‌قول
  • همیشه یک راه بهتر هم هست ...
فکر کنم این جواب تمام سوال ها و پرسش های یه ذهن جستجو گره
ببین با حلوا حلوا گفتن دهن آدم شیرین نمی شه
جامعه کاربری(من ،تو ، دانیال ،mfat و...)داره سعی می کنه به بشناسونه به بقیه
تو مراسم ها تو فامیل ،مدرسه دانشگاه و...
متاسافنه یه سری اهرم های نظارتی/عملیاتی هستن که این کار رو به ضرر منافع خودشون می دونن
بزار یه مثال بزنم
نرم افزار هلو با N میلیون تومن داره فروش میره در حالی که گنو کش و یا ... رایگانه
پس برای معرفی نباید به کسی متکی شد
دستتو بزار روی زانوتو و بگو یا علی و شروع کار کن
سی دی رایت کن
مفاهیم رو یاد بده
بزار از این جمع های کوچیک حداقل یه نفر آشنا شه همون یه نفر میره و یه عده دیگه رو آشنا می کنه
فراموش نکن که مباحث آزادی نرم افزار مه۸م تر و اساسی تر از لینوکس(کرنل) هست و باید از اوپن سورس دوری جست
تمام حرفم این بود
در ضمن لینوکس که میگی من فکر می کنم منظورت کرنل هست
اگه منظورت سیستم عامل هست،گنو/لینوکس درسته
آزاد کار باشو و مفاهیم آزادی نرم افزار رو یاد بده
خیلی ساده است
پی دی اف ، فیلم،کتاب قرض بده ،هدیه بده
هم چیزی تا ابد مال تو نیست .سی دی رایت کن و بهشون بده و بهشون بگو اینه آزادی نرم افزار
امیدوارم سروت درد نیاورده باشم
موفق باشی و دوستار آزادی نرم افزار
سلام
اینهایی که گفتید یعنی چی؟  :o ??? چرا شعار می دی؟
شما یه جوری حرف می زنی که انگار من می خوام همه انجمن اپن سرس و همه چی رو نابود کنم انگار مثل من می خوام برم سرور انجمن نفوذ کنم آدرس های تمام اعضا رو پیدا کنم یکی یکی سر به نیستشون کنم
نه داداش من خیلی ساده می گم چشماتون گوشتون رو باز کنید مثل دو دو تا چهارتاست
۱ : مردم ایران می خوان بازی کنن
۲: بازی ها برای ویندوز ساخته شده
۳: خوبه که لینوکس هم بتونه اونهارو اجرا کنه
بعضی ها یه جوری حرف می زنن انگار من به مقدسات توهین کردم یا ... والله خجالت داره
عزیزجان ناراحت نشیا
ولی بد ترین حالتی بود که می شد از حرف من بر داشت کرد
من حرفی از نابودی یا خراب کردن و یا حتی نفوذ به سرور انجمن زدم؟؟؟واقعا اینا رو از کجا در آوردی؟؟؟
اینا هیچ کدومش شعار نیست
ای کاش بودی و می دیدی که امثال ما چطوری تبلیغ می کنن
بازی می خوای
بیا
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,30457.msg236943.html#new
تا دلت بخواد بازی دارم می ریزم این تو
نحوا حرف زدن من هم طوری نیست که گفته باشم که داری به مقدسات توهین می کنی
واقعا برات متاسفم
واقعا
می دونم سر این پست اخطار می خورم اما مهم نیست!!!
می تونم بگم حالمو بد کردی نشستم نوشتم تا بفهمی چه طوری و چگونه باید بقیه رو آشنا کنی اما ...
دانیال اگه می تونی تاپیک رو ببند.‍

عزیزم  :) قربون دستات که اینارو نوشت  :) قربون حالت که بد شد  :)
اولا من اصلا تو بگی به اندازه یک صدم ثانیه نه ناراحت شدم نه می شم - چون اخلاقم جوانمرانه ست من این اخلاق رو از کی به ارث بردم از آقا تختی ... -
در مورد برداشت بد شما ناراحت نشو حالا توضیح می دم - ولی من لیسانس حقوقم سوادی از کشاورزی ندارم که بدونم کاشت و داشت و برداشت چه طوریه -
یه درسی داشتیم به اسم اصول فقه که در مورد تسفیر کلام خدا و معصومین بود ما برای این می خودیم که بتوینم قانون رو باهاش تفسیر کنیم توی اون درس مبحثی بود به نام مفهوم مخالف یعنی معنی و منظوری که داخل کلام نیست ولی از کلام فهمیده می شه و مخالف اونه:
مثلا وقتی شما می فرمایید «بزار از این جمع های کوچیک حداقل یه نفر آشنا شه همون یه نفر میره و یه عده دیگه رو آشنا می کنه» یعنی من می خوام این جمع های کوچیک نباشن مگر نه شما چرا باید این حرفها رو به من بگی
بعد این که گفتم شعار می دی به خاطر این بود که اصلا مطالبی در مورد حلوا و زانو و یا علی اصلا ربطی به این مسئله نداشت بحث یه چیز دیگه ای بود
بعد شما فرمودید که یاد بده و سی.دی بده و اینها شما از کجامی دونی که من نداده ام بله من این کار رو هم کردم توی فامیل و دوستان معرفی کردم سی.دی هم دادم بله
در موردم لینکی دادی دستت درد نکنه بله من بازی می خوام و از اون هم استفاده می کنم ولی منظور من اینه که بازی هایی که توی مغازه هاست - که این رو هم گفتم و باز هم می گم که اون بازی ها توی کامپیوتر من اصلا اجرا نمی شه چه توی ویندوز چه توی اوبونتو من فقط برای دیگران و خود اوبونتو دارم داد و هوار می کنم -
در مورد مقدسات منظور من این بود که شما - یعنی همه کسانی که جواب دادن - جوری با من برخورد می کنی که انگار اوبونتو و لینوکس و متن باز از مقدساته و من به اون توهین کردم
من هم واقعا متأسفم چون اصلا دوست نداشتم کاری کنم که کسی ناراحت بشه و الان هم از شما و هم از همه اونایی که این قضیه رو شخصی حساب کردن که اشتباه کردن معذرت می خوام ولی این اصلا در اصل نظر من تغییر نمی ده ولی من اصلا دوست ندارم کسی از من نارحت بشه و اینکه اصلا ناراحت این نمره های منفی و این تذکر ها نباش آدم باید دلش پاک باشه
ET

• Sr. Member
  • *
  • همیشه یک راه بهتر هست.
سلام
هم خوشحالم و هم ممنون از اینکه دیدت نسبت به اینجور مسائل
زیر آواتارت نوشتی
نقل‌قول
  • همیشه یک راه بهتر هم هست ...
فکر کنم این جواب تمام سوال ها و پرسش های یه ذهن جستجو گره
ببین با حلوا حلوا گفتن دهن آدم شیرین نمی شه
جامعه کاربری(من ،تو ، دانیال ،mfat و...)داره سعی می کنه به بشناسونه به بقیه
تو مراسم ها تو فامیل ،مدرسه دانشگاه و...
متاسافنه یه سری اهرم های نظارتی/عملیاتی هستن که این کار رو به ضرر منافع خودشون می دونن
بزار یه مثال بزنم
نرم افزار هلو با N میلیون تومن داره فروش میره در حالی که گنو کش و یا ... رایگانه
پس برای معرفی نباید به کسی متکی شد
دستتو بزار روی زانوتو و بگو یا علی و شروع کار کن
سی دی رایت کن
مفاهیم رو یاد بده
بزار از این جمع های کوچیک حداقل یه نفر آشنا شه همون یه نفر میره و یه عده دیگه رو آشنا می کنه
فراموش نکن که مباحث آزادی نرم افزار مه۸م تر و اساسی تر از لینوکس(کرنل) هست و باید از اوپن سورس دوری جست
تمام حرفم این بود
در ضمن لینوکس که میگی من فکر می کنم منظورت کرنل هست
اگه منظورت سیستم عامل هست،گنو/لینوکس درسته
آزاد کار باشو و مفاهیم آزادی نرم افزار رو یاد بده
خیلی ساده است
پی دی اف ، فیلم،کتاب قرض بده ،هدیه بده
هم چیزی تا ابد مال تو نیست .سی دی رایت کن و بهشون بده و بهشون بگو اینه آزادی نرم افزار
امیدوارم سروت درد نیاورده باشم
موفق باشی و دوستار آزادی نرم افزار
سلام
اینهایی که گفتید یعنی چی؟  :o ??? چرا شعار می دی؟
شما یه جوری حرف می زنی که انگار من می خوام همه انجمن اپن سرس و همه چی رو نابود کنم انگار مثل من می خوام برم سرور انجمن نفوذ کنم آدرس های تمام اعضا رو پیدا کنم یکی یکی سر به نیستشون کنم
نه داداش من خیلی ساده می گم چشماتون گوشتون رو باز کنید مثل دو دو تا چهارتاست
۱ : مردم ایران می خوان بازی کنن
۲: بازی ها برای ویندوز ساخته شده
۳: خوبه که لینوکس هم بتونه اونهارو اجرا کنه
بعضی ها یه جوری حرف می زنن انگار من به مقدسات توهین کردم یا ... والله خجالت داره

درود بر تو
شما می‌فرمایید که مردم ایران می‌خوان بازی کنن و چرا ما تلاش نمی‌کنیم بازی‌های ویندوز رو برروی گنو/لینوکس اجرا کنیم

من می‌خوام برم شمال لب دریا شما اسرار می‌کنی که آقا بیا بریم جنوب. درصورتی که شمال و جنوب هیچ ربطی به هم نداره

هم من و هم دوستان عرض کردند که هدف ما ساختن سیستمی‌ آزاد و نشون دادن معنای آزادی به دنیا بوده
حرفی که شما می‌زنی (اجرای بازی‌های انحصاری ویندوز بر روی گنو/لینوکس) یعنی این که ما بر گردیم سر خونه‌ی اولمون
اصلا اگر قرار بود ما سیستمی‌ جدید بسازیم و بعد سعی کنیم که اون رو به شکل ویندوز درش بیاریم تا کار مارو راه بندازه خوب چه کاریه؟! این میشه دوباره کاری و از دوباره کاری چه سود؟!

یه مطلب دیگه
خدمت آقا ابراهیم عرض کنم که نرم‌افزار آزاد و به صورت کلی‌تر اوپن سورس روشیه برای این که دوباره کاری‌ها کم بشه و افراد و شرکت‌ها به جای این که هر کدوم از اول برنامه‌ای رو بنویسن، همشون سعی کنن کدهای همدیگه رو توسعه بدن تا با هزینه‌های کمتر، نرم‌افزار بهتری داشته باشیم.
همین همکاری که بین افراد شکل می‌گیره تا همه، کدهای هم دیگه رو ببینن و در موردش نظر بدن و بهترش بکنن، دلیلیه که ما ادعا می‌کنیم نرم‌افزارهایی که سورسشون در دسترس هست امنیت بیشتری دارن(یه هر حال هرچی تعداد افرادی که کد رو بررسی می‌کنن بیشتر باشه، مشکلاتش هم زودتر رفع می‌شه).
تعداد افرادی که گنو/لینوکس کار می‌کنن کمه؟! بله کمه ولی در زمینه‌ی دسکتاپ و کامپیوتر‌های شخصی و گرنه در زمینه‌ی سرور، سوپر کامپیوترها و امبدد دیوایس‌ها خیلی خیلی گستردست. نباید فراموش کرد که شرکت‌هایی مثل IBM, Intel, Google, RedHAt از حامیان و پشتیبان‌های هسته‌ی لینوکس به حساب میان

درضمن شما به چهارتا نرم‌افزار مثل فوتوشاپ که جزو اولین‌ها بوده، سرمایه‌ی یه شرکت پشتش بوده و حالا دیگه همه‌گیر شده نگاه نکن از اون‌ها که بگذریم بقیه نرم‌افزارهای آزاد چیزی از معادل انحصاریشون کم ندارن جز رنگ و لعاب.
مشکل مردم ما اینه که می‌خوان عکساشون رو با فتوشاپ ادیت کنن، فیلماشون رو با پاورد دی‌وی‌‌دی ببینن، برای رایت سی‌دی و دی‌وی‌دی از نرو استفاده کنن و خیلی چیزهای دیگه که اصلا هدفش کاربر خونگی نبوده چون به دردش نمی خوره ولی دیگه حتما مردم ما اینکارن!

و در آخر
به قول دوستان اسراری بر استفاده از گنو/لینوکس نداریم
فقط سعی می‌کنیم معنای آزادی رو برای دیگران بازگو کنیم

سلام دوست خوبم
من می دونم چرا شما اصرار داری که بگی اگر یه نرم افزار ویندوزی توی لینوکس اجرا بشه به معنی از بین رفتن آزادی و به شکل ویندوز در اومدن و این چیز هاست  :o :o ???
یه ذره بیشتر فکر کنی - البته از یه زاویه دیگه می بینی که این قدرت یه سیستم عامله که بتونه با دامنه وسیعی از نرم افزار ها کار کنه نه ضعفش
یه مثال نه خیلی مربوط همین اپن آفیس خودمون وقتی که می ری توش می بینی که از همه فرمت های آفیس ماکروسافت حمایت می کنه از اولیش تا آخریش آیا این به معنی اینه که اونا خدایی نکرده آزادی رو زیر سؤال بردن ???
در مورد شمال جنوب من می گم حالا رفتیم شمال قبول شمال و جنوب هم هیچ ربطی به هم نداره قبول دیگه هم نمی خواهیم برگردیم جنوب قبول ولی چه اشکالی داره یه قلیه ماهی جنوبی رو توی شمال بخوریم اگه بخوریم شمال می شه جنوب نه والله شمال همون شماله جنوب همون جنوب ما فقط به قلیه ماهی از جنوب رو توی شمال خوردیم همین
ET

آفلاین مهران رهباردار (mehionline)

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 343
  • یه کاربر ساده نرم افزارهای آزاد
    • وبسایت شخصی من
نقل‌قول
- من با اطمینان کامل می گم که اولین نیاز یک کاربر ایرانی بازی کردنه در واقع کاربران ایرانی کامپیوتر می خرن که باهاش بازی کنن
نه عزیزم درصد خیلی کمی کامپیوتر رو برای بازی می‌خرن شما به خودت نگاه نکن!  خیلی‌ها هستن که کامپیوتر رو برای راحتتر کردن کارهاشون می خرن تایپ می‌کنن! برنامه نویسی می‌کنن! ایمیل می‌زنن! با اقوامشون در خارج از طریق اینترنت تماس می‌گیرن که همه‌ی این کار ها رو میشه با گنو/ لینوکس کرد ! در ضمن قبل از این که این جا یه پست بزنی قبلش توی اینترنت بگرد یه کم اطلاعاتتو درباره گنو/لینوکس ببر بالا اصلا در مورد کامپیوتر بخون ! در مورد اینکه چه فدر از کامپیوتر برای بازی کردن استفاده می‌کنن! من از حرفات ناراحت یا عصبانی نمی شم چون می‌دونم که تازه واردی و اطلاعاتت کمه !  ;)
در ضمن روحیه حق پذیریتو هم تقویت کن

آفلاین امیرحسین گودرزی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 743
  • Devops engineer and AI enthusiastic
نقل‌قول
یه درسی داشتیم به اسم اصول فقه که در مورد تسفیر کلام خدا و معصومین بود ما برای این می خودیم که بتوینم قانون رو باهاش تفسیر کنیم توی اون درس مبحثی بود به نام مفهوم مخالف یعنی معنی و منظوری که داخل کلام نیست ولی از کلام فهمیده می شه و مخالف اونه:
مثلا وقتی شما می فرمایید «بزار از این جمع های کوچیک حداقل یه نفر آشنا شه همون یه نفر میره و یه عده دیگه رو آشنا می کنه» یعنی من می خوام این جمع های کوچیک نباشن مگر نه شما چرا باید این حرفها رو به من بگی
بعد این که گفتم شعار می دی به خاطر این بود که اصلا مطالبی در مورد حلوا و زانو و یا علی اصلا ربطی به این مسئله نداشت بحث یه چیز دیگه ای بود
باز هم میگم
من منظوری منبی بر مخالفت نداشتم
نمی دونم تفسیر شما چی بوده
منظورم از جمع های کوچیک دوستانه
به ۲-۳ تاشون یاد میدی یکی شون یاد میگیره و اونم میره به ۲-۳ نفر دیگه یاد میده
همین طور بر تعداد افزوده میشه
تا به تعداد زیادی میرسه
تازه اگر حرف های منو کامل می خوندی معنی و مفهوم رو درک می کردی
عجیبه برای بار اول یکی کاملا حرف های منو بر عکس فهمید
نقل‌قول
- من با اطمینان کامل می گم که اولین نیاز یک کاربر ایرانی بازی کردنه در واقع کاربران ایرانی کامپیوتر می خرن که باهاش بازی کنن
نه عزیزم درصد خیلی کمی کامپیوتر رو برای بازی می‌خرن شما به خودت نگاه نکن!  خیلی‌ها هستن که کامپیوتر رو برای راحتتر کردن کارهاشون می خرن تایپ می‌کنن! برنامه نویسی می‌کنن! ایمیل می‌زنن! با اقوامشون در خارج از طریق اینترنت تماس می‌گیرن که همه‌ی این کار ها رو میشه با گنو/ لینوکس کرد ! در ضمن قبل از این که این جا یه پست بزنی قبلش توی اینترنت بگرد یه کم اطلاعاتتو درباره گنو/لینوکس ببر بالا اصلا در مورد کامپیوتر بخون ! در مورد اینکه چه فدر از کامپیوتر برای بازی کردن استفاده می‌کنن! من از حرفات ناراحت یا عصبانی نمی شم چون می‌دونم که تازه واردی و اطلاعاتت کمه !  ;)
به قول مهران روحیه حق پذیریتو تقویت کن
والاسلام

• Sr. Member
  • *
  • همیشه یک راه بهتر هست.
نقل‌قول
اولین چیزی که می خوام بگم اینکه خیلی باحالی
دومین چیزی که می خواهم بگم اینکه من قبول دارم هرچی بگی من بی سواد هستم بازی دوست هستم و خیلی چیز های دیگه اصلا هم ناراحت نمی شم ولی خداییش با اینکه بیشتر عمرم رو با کامپیوتر بازی کردم ولی بقیه کار هایی که شما گفتید رو هم یه باری توی زندگیم انجام دادم حداقل یک بار
ولی این رو بگم نود درصد کسایی که می رن کامپوتر بخرن اگر ازشون بپرسی برای چی می خواهی کامپیوتر بخری اول می گن برای کارام. اگه پیگیر بشی که این کارات چیه همین حرف هایی که شما زدید رو می زنه ولی مطمئن باش که دروغ می گه برای بازی کردن داره کامپیوتر می خره ولی چون توی فرهنگ ما زشته که یه آدم بزرگ بشینه بازی کنه خجالت می کشن بگن ولی خداوکیلی این بازی های جدید که اومده اصلا وااای - البته توی کامپیوتر من که نمی آد ولی روی کامپیوتر خواهر زداه ام بازی می کنیم - خیلی باحاله \\:D/ \\:D/ بماند...
آخرین حرف من هم اینه که رنگ رخساره خبر می دهد از سر درون ... به این نیست که شما بگید «من از حرفات ناراحت یا عصبانی نمی شم چون می‌دونم که تازه واردی و اطلاعاتت کمه» من هم میگم خدا از دلت بشنوه
بعدش هم که می بینی و بهتر هم خواهی دید که من ته روحیه حق پذیری هستم - اصلا ته دیگش ور خودم درآوردم- نه تنها حق که ناحق رو هم اگرچه نمی پذیرم ولی بهش احترام می گذارم
ET

آفلاین مهران رهباردار (mehionline)

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 343
  • یه کاربر ساده نرم افزارهای آزاد
    • وبسایت شخصی من
نقل‌قول
کارات چیه همین حرف هایی که شما زدید رو می زنه ولی مطمئن باش که دروغ می گه برای بازی کردن داره کامپیوتر می خره ولی چون توی فرهنگ ما زشته که یه آدم بزرگ بشینه بازی کنه خجالت می کشن بگن ولی خداوکیلی این بازی های جدید که اومده اصلا وااای - البته توی کامپیوتر من که نمی آد ولی روی کامپیوتر خواهر زداه ام بازی می کنیم - خیلی باحاله \\:D/ \\:D/ بماند...
طرز فکر جالبی داری ولی کاملا غیر منطقیه و بهتره به دیگران تحمیلش نکنی
با تشکر
امیدوارم دیگه این بحث ادامه پیدا نکنه! :-X

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19718
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
ویندوز پاسخ نیازهای همه نوع کاربری رو میده و تنها ادمهای کنجکاو هستند که به لینوکس رو میارند پس دلیلی نداره که دیگران رو تشویق به این کار کنیم

قبول دارم که نباید گنو/لینوکس رو به زور تو پاچه‌ی همه کرد، ولی اگه ویندوز پاسخ نیازهای همه رو می‌داد الآن خیلی‌ها از جمله خود من اینجا نبودیم
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

• Sr. Member
  • *
  • همیشه یک راه بهتر هست.
نقل‌قول
کارات چیه همین حرف هایی که شما زدید رو می زنه ولی مطمئن باش که دروغ می گه برای بازی کردن داره کامپیوتر می خره ولی چون توی فرهنگ ما زشته که یه آدم بزرگ بشینه بازی کنه خجالت می کشن بگن ولی خداوکیلی این بازی های جدید که اومده اصلا وااای - البته توی کامپیوتر من که نمی آد ولی روی کامپیوتر خواهر زداه ام بازی می کنیم - خیلی باحاله \\:D/ \\:D/ بماند...
طرز فکر جالبی داری ولی کاملا غیر منطقیه و بهتره به دیگران تحمیلش نکنی
با تشکر
امیدوارم دیگه این بحث ادامه پیدا نکنه! :-X
عزیزم
من می خوام طرز فکرم رو به شما تحمیل کنم یا شما که میگی بحث رو ادامه نده  :-X
ET

• Sr. Member
  • *
  • همیشه یک راه بهتر هست.
ویندوز پاسخ نیازهای همه نوع کاربری رو میده و تنها ادمهای کنجکاو هستند که به لینوکس رو میارند پس دلیلی نداره که دیگران رو تشویق به این کار کنیم

قبول دارم که نباید گنو/لینوکس رو به زور تو پاچه‌ی همه کرد، ولی اگه ویندوز پاسخ نیازهای همه رو می‌داد الآن خیلی‌ها از جمله خود من اینجا نبودیم
من هم قبول دارم
هیچ وقت هم سعی نکردم کسی رو به زور وادار کنم کاری انجام بده که دوست نداره و دوست هم ندارم این کار رو بکنم ولی نباید از اون طرف بوم هم افتاد که بگیم همین که هست می خواهیی بخواه نمی خواهی بحث رو ادامه نده :-X - مثل بعضی ها -
در ثانی این که همه نیاز های کسی رفع بشه کافی نیست مثلا همه نیازهای آدم با گلیم حل می شه چرا می ره فرش می خره همه نیازهای آدم با پیکان حل می شه چرا می ره بنز می خره
برای اینکه می خواد نیازهاش بهتر با هزینه کمتر بر طرف بشه
ویندوز همه نیاز های آدم رو بر طرف می کنه ولی به چه قیمتی - ما کپی رایت نداریم مگرنه درک می کردیم -
ET

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
راستش من هنوز نفهمیدم که دلیل اصلی ایجاد این تاپیک چی بوده؟ خب این‌هایی که توی پست اول گفتید رو شنیدیم! حالا چه کنیم؟ اگر چند دقیقه توی این انجمن میگشتید میدید تقریبا هر ۳ هفته یک مورد از این مباحث هست اما من گاهی خیلی فکر میکنم که چرا همون‌ها رو کامل نمیخونید و اگر سوالی داشتید ادامه نمیدید؟

من به دوستان پیشنهاد میکنم همه این جور مباحث رو ادغام کنن توی یک عنوان و جوابهای بی‌ربط مثل اسم قرص و این جور چیزها رو پاک کنن تا دوستان تازه وارد عزیز زودتر و راحتتر جواب سوالاتشونو بگیرن. :)
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

• Sr. Member
  • *
  • همیشه یک راه بهتر هست.
راستش من هنوز نفهمیدم که دلیل اصلی ایجاد این تاپیک چی بوده؟

من که دیگه نمی تونم از این واضحتر بگم ...

خب این‌هایی که توی پست اول گفتید رو شنیدیم! حالا چه کنیم؟

این رو هم من نمی دونم باید خودتون جوابشو پیدا کنید البته به جواب سؤال قبلی خیلی مربوطه ...

اگر چند دقیقه توی این انجمن میگشتید میدید تقریبا هر ۳ هفته یک مورد از این مباحث هست

سؤال اول: اینکه از کدوم مباحث؟
سؤال دوم: اینکه چرا هر سه هفته از این مباحث تکرار می شه؟ خوب یه علتش می تونه این باشه که مشکل حل نمی شه آخرش به هم فحش می دن تموم می شه. :-X

من به دوستان پیشنهاد میکنم همه این جور مباحث رو ادغام کنن توی یک عنوان و جوابهای بی‌ربط مثل اسم قرص و این جور چیزها رو پاک کنن تا دوستان تازه وارد عزیز زودتر و راحتتر جواب سوالاتشونو بگیرن. :)

این پیشنهاد خوبیه ولی در مورد اسم قرص لازمه چون بعضی ها واقعا حال عصب دارن مخصوصا وقتی که یه کسی با نظرشون مخالفت می کنه نیاز به قرص پیدا می کنن
ET

آفلاین آزاد کار کوچک

• Full Member
  • *
  • ارسال: 208
  • 哈米德
به نظر من انتقاد بدون راه حل عملی یا با راه حلهای فضایی فایده ای نداره
بحث کردن روش هم بی منطقیه وقتی راه حل عملی ارائه نمیدید
نرم‌افزار آزاد به خودی خود در بقیه حوزه‌های زندگی به شما آزادی نمی‌بخشد. برای به دست آوردن آن آزادی‌ها باید بجنگید.

"ریچارد استالمن"