حرفتون متین ولی من دو ماه دیگه کنکور دارم
همین که چند تا سوال پاسخ میدم هم خودش کلی وقت میبره
از همه کسانی هم که برای این سایت و یا هر کار دیگه زحمت میکشن هم کمال تشکر رو دارم
شما شاید منظور منو خوب متوجه نشدین
این پیشنهادات که من میدم رو پر رویی یا زیاده خواهی حساب نکنید اصلا من حرفم برای خودم نیست برای این جامعه هست
مطلب رو هم خطاب به شخص خاصی ننوشتم
این که کسی کار خوبی بکنه و شما بخوای که اون کار خوبی رو که میکنه خوب تر کنه فکر نکنم درخواست بدی باشه
از انجمن هم ایراد نگرفتم که میگید قالب انجمن و ... اتفاقا انجمن به نظر من خیلی بهتره تا سایر بخش ها
وقتی یه کاربر با یه چیزی مثلا اوبونتو آشنا میشه وقتی سایتش رو ببینه و در مقایسه با سایت های رنگارنگ شرکت های انحصاری فکر میکنه که خود سیستم هم مثل سایت اون نرم افزار چیز بدرد نخوری هست
همین زیبایی بصری سایت میتونه خودش یه عامل برای جذب افراد به جامعه آزاد باشه (که هست)
و این که شما بگین چون رایگان انجام میدیم شما حق ندارید اعتراض کنید فکر نکنم درست باشه
فرض کن یکی بیاد بگه من خونتو رایگان رنگ میکنم و بعد ... بزنه به خونت و بگه چون پول نمیگیرم از سرتم زیاده
)
بحث پول رو هم اینقدر نکنید چون برای ما همه چیز رایگانه
تاریخ عضویت هم فکر نمیکنم ملاک چیزی باشه از کجا معلوم من پیش تر از شما با اینجا آشنا نبوده باشم ؟!
در رابطه با مدرک هم
بیشترین میزان آنلاین: 365 (29 مهر 1386، 05:40 بظ)
از سال ۸۶ به اینور چند نفر کاربر رایانه تو ایران اضافه شده ؟
چند نفر کاربر اینترنت اضافه شده
البته من به خاطر این نوشته نمیگم فروم نسبت به قبل خلوت تر شده شاید اون آمار به خاطر اسپایدر ها و یا دی داس و این جور چیزا باشه من مشاهده شخصی خودم سنده که متاسفانه قابل ارایه نیستش
ب