0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
فکر کنم ۱۲.۰۴ اصلا صدای استارتآپ نداره. اگه اشتباه میکنم بهم بگین
برید توی استارت آپ بعد جلوی کامند اینو بزنید : کد: [انتخاب]/usr/bin/canberra-gtk-play –id=”desktop-login” –description=”GNOME Login”جلوی کامنت هم اینو بزنید :کد: [انتخاب]Plays a sound whenever you log inبه نقل از http://ubuntu.freeblog.ir/archives/1400
/usr/bin/canberra-gtk-play –id=”desktop-login” –description=”GNOME Login”
Plays a sound whenever you log in
حالا چرا باید اوبونتو یه صدا پخش کنه اول کاری؟ فقط چون ویندوز موقع بالا اومدن صدا میده؟ خب هر وقت سیستم رو روشن کنی ده ثانیه بعد اوبونتو اومده بالا دیگه. چه کاریه؟
click Startup Applications in the system menu at the top right of your computer and make sure the GNOME Login Sound box is checked
اینجور که من تگاه کردم تو سایت اوبونتو نوشته بود که چون 5 ثانیه زمان میگرفته اون آهنگ استارت آپ رو به صورت پیشفرض غیر فعال کرده.من نسخه 12 رو نصب ندارم ولی ببینید اینجایی که میگم گزینه ای هست که تیک نخورده باشه و بشه تیکش زد؟:کد: [انتخاب]click Startup Applications in the system menu at the top right of your computer and make sure the GNOME Login Sound box is checkedاگر این گزینه بود اون رو تیک بزنید ببینید صدا میاد؟
از من صدا داره مثل دوبار زدن رو پرکاشن اگه میخواید یا پیداش میکنم یا ضبط و میذارم لینکشا
نقلقول از: آزاد کار کوچک در 11 اردیبهشت 1391، 08:21 بظاز من صدا داره مثل دوبار زدن رو پرکاشن اگه میخواید یا پیداش میکنم یا ضبط و میذارم لینکشااگه بتونید ممنون میشم.تا هم من و هم بقیه دوستان استفاده کنند.مرسی.