انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: Visual Studio  (دفعات بازدید: 8025 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین lordhp

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 61
پاسخ به: Visual Studio
« پاسخ #15 : 07 بهمن 1386، 01:47 ب‌ظ »
 baleh
vali man injoury nistam
ham windows daram ham linux va az ghabeliat hayash estefadeh mikonam barayeh hamin donbal  visual studio baraye linux migardam

آفلاین lordhp

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #16 : 07 بهمن 1386، 06:00 ب‌ظ »
ببخشید اینگلیسی نوشتم چون تو مدرسه ما لیمیت ها حق فارسی نوشتن نداریم (ولی با سرعت 120 کیلو بایت بر ثانیه حق دانلود!!!!)
شما اخرین ورژن ویژوال استودیو تون چند بوده چون من با همه ی بدی های 2005 از اون خیلی خوشم می اومد
در ضمن حد اقل ویژوال استودیو یک MSDN داره که KDEVELOP نداره این واقعا نقطه ی برتری هست ( تمامی مشکلات این گونه برنامه های اپن سورس مربوط به کم سن و سال بودنشون هست و در آینده بهتر می شود ولی در حال حاضر فقط ویژوال استودیو
راستی شما یک برنامه ی کم حجم تر سراغ ندارید؟

آفلاین hisitech

• Full Member
  • *
  • ارسال: 145
    • iShell
« پاسخ #17 : 07 بهمن 1386، 10:34 ب‌ظ »
baleh
vali man injoury nistam
ham windows daram ham linux va az ghabeliat hayash estefadeh mikonam barayeh hamin donbal  visual studio baraye linux migardam
خوب این نشون میده شما کاملا آدم منطقی هستید و کارتون درسته . منم تا یه مدت همین کار رو می کردم ولی الان سعی می کنم دنبال نرم افزار های معادل بهتری باشم یعنی همین کاری که الان شما داری می کنی و کار درستی هم هست ولی  پست قبلیت رو قبول ندارم ! ما یک استادی بسیار با سواد داشتیم که یه دوجین مدارک مایکروسافت و سیسکو و .....داشت الان یادم نیست دقیقا چی بود حرفش ولی ایشون می فرمود در حالت عادی بعد از نصب باید ۴ تا فابل رو تو ویندوز از کار بندازید تا راپورت سیستمتون به مایکروسافت ارسال نشه  :o این یعنی افتضاح ! نتیجه اینکه ویندوز مادرزادی هک خیز (اینم لغت جدید !) است .

بگذریم ..... یه نگاه به Kdevelop Assistant بنداز .البته من دقیق نگاه نکردم ولی شاید بدرد بخوره . برای تبدیل فینگلیش به فارسیلیش این جا رو ببین . در ضمن خوش به حال شما با این مدرسه ی با کلاستون ( منم از این جور اینترنت ها میخوام ](*,))
لینوکس یکی از بزرگترین دستاوردهای بشر.............
http://ishell.wordpress.com

آفلاین salamat

• Full Member
  • *
  • ارسال: 235
  • تخیل همه چیز است . (آلبرت اینشتن)
« پاسخ #18 : 08 بهمن 1386، 12:45 ق‌ظ »
نقل‌قول
حد اقل ویژوال استودیو یک MSDN داره که KDEVELOP نداره این واقعا نقطه ی برتری هست

دوست عزیز چیزی مثل msdn داره که البته اشکالی برای ما ایرانی ها داره و اون هم اینه که به صورت آنلاین هستش و نیاز به یک اینترنت خوب داره وگر نه چیز بسیار خوبی هستش و حسنش هم اینه که
به روز میشه.

آفلاین lordhp

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #19 : 08 بهمن 1386، 11:26 ق‌ظ »
i am so sorry

آفلاین salamat

• Full Member
  • *
  • ارسال: 235
  • تخیل همه چیز است . (آلبرت اینشتن)
« پاسخ #20 : 08 بهمن 1386، 06:04 ب‌ظ »

No problem  ;)

آفلاین Alireza Kasraei

• Newbie
  • *
  • ارسال: 15
« پاسخ #21 : 19 بهمن 1386، 02:49 ق‌ظ »
عزیزان بهتره کمی از این بازیا بیاین بیرون ...
الان دیگه دعوا سر نوع ویندوز و لینوکس و ... نیست . دعوا سر C# یا جاوا نیست . این بحثا دیگه خیلی وقته از مد افتاده ... همه چی وقتی میره رو وب دیگه سیستم عامل مهم نیست.

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
« پاسخ #22 : 19 بهمن 1386، 03:07 ق‌ظ »
الان دیگه دعوا سر نوع ویندوز و لینوکس و ... نیست . دعوا سر C# یا جاوا نیست . این بحثا دیگه خیلی وقته از مد افتاده ... همه چی وقتی میره رو وب دیگه سیستم عامل مهم نیست.
خیلی هم این‌جوری نیست ;)
میزبان وب، خودش روی سیستم عاملی اجرا می‌شه و با زبانی نوشته شده. از طرفی، مرورگر وب هم نرم‌افزاری هست که روی سیستم عاملی اجرا می‌شه و با زبانی نوشته شده.
به نظرم این دعوا حالاحالاها (شاید برای همیشه!) خواهد بود.
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین Cyber Man

• Full Member
  • *
  • ارسال: 115
  • و در روز هشتم دنیای مجازی را آفرید
« پاسخ #23 : 14 فروردین 1387، 10:41 ق‌ظ »
من هم موافق این حرف هستم الان همه چیز وب گرا شده درسته که برنامه روی سیستم عامل اجرا می شه و ضعف امنیتی سیستم عامل می تونه اطلاعات نرم افزار و دیتا بیس رو به خطر بندازه اما به نظر من بهتر نیست به جای بحث بر سر اینکه کدوم بهتره بحث بر سر این کنیم که ایران رو از این فلاکت نرم افزاری بیرون بیاریم تا کی می خوام چشم به کمپانیهای خارجی بدوزیم که کی یه فکری برای ما می کنن. اسم ایران از google حذف شد و ایران نمی تونه نرم افزار هاش رو دانلود کنه و هزار درد دیگه مثل اغلب آنتی ویروسها حالا هم که فارسی از پیش فرض اوبنتو حذف شده بسه دیگه بهتره نیست یه موج نو نرم افزاری تو ایران متولد بشه و این بحثهای مزخرف و احساساتی حذف بشه.
هزار بار مراجعه اما برای همیشه مرخص از دنیای واقعی

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
« پاسخ #24 : 17 فروردین 1387، 01:08 ق‌ظ »
بله، ایران در نرم‌افزار هم متأسفانه مشکل اساسی داره. ما در نرم‌افزار هم تا حد زیادی مونتاژکار شده‌ایم! (منظورم سوار بودن اکثر شرکت‌های نرم‌افزاری روی محصولات بستهٔ مایکروسافت هست).
اما این از اهمیت بحث سیستم عامل و زبان برنامه‌نویسی و ... کم نمی‌کنه، بلکه ریشه در همون داره. لینوکس در صنعت نرم‌افزار ایران مهم هست چون نرم‌افزار آزاد هست، C++ و Java مهم هستند، چون اساساً زبان‌ها و platformهایی باز هستند...
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست