انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: انجمن اینگلیسی - خیلی باحال  (دفعات بازدید: 5782 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ابراهیم مشهدی تفرشی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 336
  • همیشه یک راه بهتر هست.
انجمن اینگلیسی - خیلی باحال
« : 13 اردیبهشت 1391، 11:17 ق‌ظ »
سلام
کسی از شما تا حالا یه سری به http://ubuntuforums.org زدید؟
من همین امروز رفتم توش عضو شدم خیلی باحاله - البته اینجا هم اولین روز خیلی با حال بود از روز های بعدی همه با من چپ افتادن -

به خودم گفتم بی چاره این همه پول و جونت رو می زادی اینگیلیسی یاد بگیری که چی؟ بیایی توی انجمن باز هم فارسی بلغور کنی همین شد رفتم توی اونجا ثبت نام کردم

از این به بعد شاید کمتر به اینجا سر بزنم نه اینکه شما رو فراموش کنم

یه چیز جالب از اونجا بگم اینه که
- توی اونجا اصلا چیزی به عنوان امتیاز جامعه کاربری وجود نداره
- در عوض قانونش اینه که تا وقتی که ۵۰ تا عنوان نزده باشی نمی تونی پروفایلت رو عوض کنی
- ظاهرش هم یه جورایی ساده تر از اینجاست و یه نمه خیلی کم هم سریع تر لود می شه

یه چیز با مزه دیگه بگم که همین روز اولی که وارد شدم سه تا مطلب دادم
یکی سؤال
یکی ایده - الان می گید وای باز هم شروع کرد >:( >:( >:( -
یکی هم جواب  :o - آره درست خواندید من خودم به یه سؤال جواب دادم -
الآن اگه بگید : با این تفاسیر وای به روزگار اون بیچاره ها که مجبورن با منو افکارمو زبان اینگیلسیه دست و پا شکسته ام زندگی کنن
ET

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
پاسخ : انجمن اینگلیسی - خیلی باحال
« پاسخ #1 : 13 اردیبهشت 1391، 12:54 ب‌ظ »
منم همونطور که میبینی تازه اینجا عضو شدم
و بدون اینجا هم مشکلاتم حل میشه ولی اینجا یکم راحت تره و به بقیه کاربران هم کمک میشه ;)
اون سریع تر لود شدن اونجا هم به خاطر اینه که قالبش سبک تره و قالب اینجا مدرن تر و گرافیکی تو و سنگین تره البته میشه سرعتشو برد بالا که اونم دسترسی نداریم ما :)
سعی کنیم اینجا رو آباد کنیم به نظر من بهتره
انجمن اینجا خوبه ولی برای بقیه قسمت ها اگه مدیران کمک کنن بهتر میشه اگه نه میتونیم سایت های موازی با اینجا راه بندازیم
مثلا کمبود آپلود سنتر شدیدا احساس میشه
یا قابلیت پچ فایل انجمن رو فعال کنید یا یه آپلور سنتر با دامین مشابه مصل اوبونتو آپ اگه کاربری با هزینه خودش بالا بیاره عالی میشه
البته میشه یه ساب دامین رو سویچ کرد رو یه هاست جدا از این هاست کنونیکال
راستی چرا کنونیکال فضا برای این چیزا اختصاص نمیده
مدیران یه درخواستی بکنن
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
« پاسخ #2 : 13 اردیبهشت 1391، 01:13 ب‌ظ »
هدف ما ایجاد مستندات به زبان پارسی هست تا همه هموطنانمون بتونند ازش استفاده کنند .
..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین bojbaj

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 28
« پاسخ #3 : 13 اردیبهشت 1391، 01:39 ب‌ظ »
هدف ما ایجاد مستندات به زبان پارسی هست تا همه هموطنانمون بتونند ازش استفاده کنند .
+1
خیلی خوشم اومد
به هر حال اونایی که زبانشون خوبه یا مدت زیادی هست که کار میکنن با چند تا سرچ کارشون راه میفته، باید به فکر بقیه هم بود.
! CopyLeft !

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 13 اردیبهشت 1391، 01:44 ب‌ظ »
به نظر من مشکلی که داریم اینه که انجمن رو با ویکی اشتباه گرفتیم :|
انجمن برای رفع مشکل هست
ویکی هم منابع و مستندات
الان با اون وضع ویکی دوستان مطالب رو اینجا میزنن
انجمن و ویکی هیچکدوم نمیتونه جای هم رو بگیره
ویکی قابلیت بروز رسانی داره و باید برای مستندات از ویکی استفاده بشه
فروم هم برای گفتگو و رفع مشکل کاربران باید باشه
به نظرم اینجوری خیلی بهتر میشه

آفلاین ahmad511800

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 413
    • اخبار استخدامی
« پاسخ #5 : 13 اردیبهشت 1391، 01:50 ب‌ظ »
رفتم عضو بشم دیدم قبلا عضوش بودم

Beans: 1
اولین پست را امروز گذاشتم
Ewrek reşî le ser me da tê

Degurrmiji dewê merev bihar tê

• Sr. Member
  • *
  • همیشه یک راه بهتر هست.
« پاسخ #6 : 13 اردیبهشت 1391، 02:56 ب‌ظ »
سلام دوباره
دم همه شما گرم
من هم می خوام که این انجمن آباد بشه و از اون هم بالاتر می خوام که بهترین باشه به خاطر همین هم رفتم اونجا عضو شدم که اگر چیز خوبی اونجا دیدم به شما هم بگم که اجرا کنید
مثلا اونجا یه چیزی داره به اسم پیشوند برای هر پست که خیلی جالبه یه لیست داره که توی هر قسمت متفاوته فرض کن که بحثت راجع به زوبونتو باشه پیشوند زوبونتو رو انخاب می کنی یا می خواهی کمک بگیری یا نرم افزار می خواهی یه هرچی
و اینکه اونجا یه عددی داره که اگر کسی به پیامت جواب بده نشون می ده دیگه مثل اینجا لازم نیست هر دفعه بری یه صفحه خاصی رو باز کنی
در کل من مثل یه پل عمل می کنم چیز های خوب اینجا رو می برم اونجا چیز های خوب اونجا رو میارم اینجا
و اینکه برای تقویت زبان اینگلیسی هم بد نیست که هیچ خیلی هم خوبه
البته خداوکیلی سرعت کار و فعالیت اینجا یه چیز دیگست یعنی تا سؤال می کنی جواب می یاد آدم شکه می شه
« آخرین ویرایش: 13 اردیبهشت 1391، 03:23 ب‌ظ توسط ابراهیم مشهدی تفرشی »
ET

• Sr. Member
  • *
  • همیشه یک راه بهتر هست.
« پاسخ #7 : 13 اردیبهشت 1391، 02:59 ب‌ظ »

اگر شما نیاز دارید به آپلود چیزی من به شما اوبونتو وان ubuntu 1 رو پیشنهاد می کنم من خودم استفاده می کنم ۵گیگ هم فضا می ده خیلی هم باحاله
اگر نیاز به کمکی چیزی داشتی خودم نوکرت هم هستم :) هر چی راجع بهش بلد باشم در بست بهت یاد می دم
« آخرین ویرایش: 13 اردیبهشت 1391، 03:01 ب‌ظ توسط ابراهیم مشهدی تفرشی »
ET

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #8 : 13 اردیبهشت 1391، 03:07 ب‌ظ »

اگر شما نیاز دارید به آپلود چیزی من به شما اوبونتو وان ubuntu 1 رو پیشنهاد می کنم من خودم استفاده می کنم ۵گیگ هم فضا می ده خیلی هم باحاله
اگر نیاز به کمکی چیز داشتی خودم نوکرت هم هستم :) هر چی راچع بهش بلد باشم در بست بهت یاد می دم
خواهش میکنم شما سرور مایی :)
البته من آپلود سنتر رو برای این که دوستان وقتی میخوان عکسی بزارن تو انجمن یا فایل خاصی رو زمیمه کنن میگم
به تایپک های قدیمی یه سر بزنید میبینید اکثر عکس ها یا سایتشون فیلتر شده و اون عکس بالا نمیاد
یا کلا سایت بسته شده و جمع شده و عکس ها از بین رفته
این آپلود سنتر های ایرانی که اعتباری بهشون نیست
اون از آپلود سنتر سایت ایران بلاگ که زده همه چی رو پاک کرده الان فضا اضافی آورده به هر کاربر ۳۰ گیگ میخواد فضا بده =))
آپلود سنتر ها معتبر عکس و فایل هم مثل مدیافایر و رپیدشیر و یا برا عکس فلیکر و ... هم یه روز باز میشه یه روز فیلتر و نمیشه استفاده کرد
برا همین گفتم یه آپلود سنتر باشه مال خود فروم که مطعن باشه و عکس ها و فایل ها از بین نرن

• Sr. Member
  • *
  • همیشه یک راه بهتر هست.
« پاسخ #9 : 13 اردیبهشت 1391، 03:19 ب‌ظ »

اگر نیاز به کمکی چیز داشتی خودم نوکرت هم هستم :) هر چی راچع بهش بلد باشم در بست بهت یاد می دم
البته من آپلود سنتر رو برای این که دوستان وقتی میخوان عکسی بزارن تو انجمن یا فایل خاصی رو زمیمه کنن میگم
اولا آقایی از خودتونه
دوما اتفاقا من خودم هم از اوبونتو وان برای همین کار استفاده می کنم.
توی لانچر اگر عوضش نکرده باشی هست البته اگر از یونیتی استفاده کنی
اگر نبود https://one.ubuntu.com برو و ثبت نام کن بعد هر عکسی رو خواستی آبلود کنی توی هوم یه پوشه هست به اسم Ubuntu one که یک تیک سبز هم داره باید عکس یا هر فایلت رو توی اون کپی کنی بعد به سرعت آپلود می کنه بعد می ری توی https://one.ubuntu.com/files/ اگر لاگ این کرده باشی لیست فایلهات رو نشون می ده سمت راست هر فایلی نارنجی نوشته more کلیک می کنی یه فضا باز می شه دوتا گزینه سبز داره اولیش فکر کنم نوشته publish file اون رو که بزنی یه آدرس بهت می ده که کپی می کنی میاری توی هرجایی که دلت خواست می زنی عکست رو نشون می ده
اگر نخواستی همونجا یه گزینه قرمز هست که نوشته stop publishing عکس رو از دسترس خارج می کنه
خیلی راحت خیلی خوب
ET

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
« پاسخ #10 : 13 اردیبهشت 1391، 03:50 ب‌ظ »
منظور بنده کلی بود . در غیر این صورت میشه حداقل 70٪ سوالات رو هدایت کرد به منابع خارجی زبان و دیگه احتیاجی به مستندات و انجمن های بومی زبان نیست ...
..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #11 : 13 اردیبهشت 1391، 04:04 ب‌ظ »

اولا آقایی از خودتونه
اگر نبود https://one.ubuntu.com برو و ثبت نام کن بعد هر عکسی رو خواستی آبلود کنی توی هوم یه پوشه هست به اسم Ubuntu one که یک تیک سبز هم داره باید عکس یا هر فایلت رو توی اون کپی کنی بعد به سرعت آپلود می کنه بعد می ری توی https://one.ubuntu.com/files/ اگر لاگ این کرده باشی لیست فایلهات رو نشون می ده سمت راست هر فایلی نارنجی نوشته more کلیک می کنی یه فضا باز می شه دوتا گزینه سبز داره اولیش فکر کنم نوشته publish file اون رو که بزنی یه آدرس بهت می ده که کپی می کنی میاری توی هرجایی که دلت خواست می زنی عکست رو نشون می ده
اگر نخواستی همونجا یه گزینه قرمز هست که نوشته stop publishing عکس رو از دسترس خارج می کنه
خیلی راحت خیلی خوب
خوبه زیاد باش ور نرفتم فقط به طور اتوماتیک زدم بعضی پوشه ها رو سینک کنه
ولی بازم اگه اینجا داشته باشه بهتره این سخته یکم

• Sr. Member
  • *
  • همیشه یک راه بهتر هست.
« پاسخ #12 : 13 اردیبهشت 1391، 05:23 ب‌ظ »

اولا آقایی از خودتونه
خیلی راحت خیلی خوب
خوبه زیاد باش ور نرفتم فقط به طور اتوماتیک زدم بعضی پوشه ها رو سینک کنه
ولی بازم اگه اینجا داشته باشه بهتره این سخته یکم
در عوض تا دلت بخواد من زیگیلم تا ته یه چیزی رو در نیارم ولش نمی کنم
بله این اوبونتو وان خیلی خوبه داستان آب در کوزه و ما تشنه لبان می گردیمه
این بیچاره ها هم که هی گریه می کنن چرا کاربر اوبونتو وان کمه اون وقت شما داری در به در دنبال آپلود سنتر می گردی
ET

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #13 : 13 اردیبهشت 1391، 10:04 ب‌ظ »
بله خوبه :)
البته این اوبونتو وان خیلی کمبود ها داره مثلا توانایی ویرایش آنلاین فایل ها رو نداره
http://ubuntuone.com/1CLfHptr9ddkTcCC9OE4zY
اینم عکس دسکتاپ بنده برا تست

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #14 : 13 اردیبهشت 1391، 10:09 ب‌ظ »
البته باید تو تنظیمات سینک این گزینه رو فعال کنیم که فایل های که از طریق سایت تو اوبونتو وان آپلود میکنیم رو با ما سینک نکنه :)
« آخرین ویرایش: 13 اردیبهشت 1391، 10:12 ب‌ظ توسط ava »