انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: آیا توی اوبونتو به آنتی ویروس احتیاجی نیست  (دفعات بازدید: 15302 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sahand1000

• Full Member
  • *
  • ارسال: 128
  • یک دهاتی که از دهات ویندوزآباد به شهر لینوکس امده
با سلام خدمت دوستان

من قبلاً توی دهات ویندوزآباد بودم و اونجا برای محافظت از کامپیوتر از 3 تا برنامه استفاده می کردم. یعنی 1) آنتی ویروس 2)Anti spyware & Adware 3) فایروال Firewall خود ویندوز
من یک extention توی فایرفاکس پیدا کردم به نام adblock که ظاهراً کاری مشابه با Anti Adware رو انجام می ده اما می خواستم ببینم توی اوبونتو آیا احتیاجی به نصب فایروال و آنتی ویروس وجود داره؟ و اگر پاسخ سوال بله هست، شما دوستان چه آنتی ویروسی رو پیشنهاد می کنید؟

البته من شنیدم که لینوکس احتیاجی به آنتی ویروس نداره چون ویروسی نمیشه! اما راستش باور کردن این موضوع حتی برای دهاتی
« آخرین ویرایش: 13 اسفند 1386، 04:20 ب‌ظ توسط sahand1000 »

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
اوبونتو نیاز به آنتی ویروس نداره ! خیالت راحت ! چون علت اینکه ویندوز می تونه عین آب خوردن پدر صاب بچه ویندوز رو در بیاره بخاطر ضعف هایی هست که کرنل (هسته) ویندوز داره و ویروس ها می تونن ازش استفاده کنن. ولی چون کرنل لینوکس و ویندوز به صورت ماهوی (ماهیتی) با هم فرق می کنه، اصلاً ویروس ها روی لینوکس قابل اجرا نیست و اگر هم اجرا بشن کاری نمی تونن بکنن.
ولی فایروال بحثش جداست. برای کارای معمولی و خونگی نیازی به فایروال ندارین (نظر شخصی) ولی اگه می خواهین که یک سرور راه اندازی کنید، شاید داشتن یک فایروال ضروری باشه.
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
در تایید حرف های آقا مهدی، نه به آنتی ویروس احتیاج نداره. فایروال اوبونتو هم زمان نصب سیستم خود به خود نصب می شه و فعالیت می کنه و مثلا اگر چنین برنامه ای (http://getdebpersian.blogspot.com/2008/01/frostwire.html) رو اجرا کنید می بینید که فایروال به خوبی در حال کار است. منتها یک بحثی همیشه و در مورد همه سیستم عامل ها وجود داره اون هم بحث تبادل اطلاعات میان سیستم های مختلف است یعنی لینوکس، مکینتاش و ویندوز. از این دید به نظر من اوبونتو هم به آنتی ویروس احتیاج خواهد داشت اما تنها به لحاظ وجود اون تبادل یعنی اینکه شما فایلی رو از اینترنت دریافت می کنید که مثلا یک عکس است و ویروسی شده و این ویروس نمی تونه هیچ تاثیری در لینوکس بذاره اما برای ویندوز مخرب است حالا شما فرض کن اینو کپی کنی تو یه سیستم با عامل ویندوز ببین چی می شه دیگه!!! پس نتیجه اینکه برای خودش به آنتی ویروس احتیاجی نداره اما برای بقیه داره...
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین sahand1000

• Full Member
  • *
با تشکر از شما دوستان.
خیال من رو راحت کردین.

پس من الان دیگه با خیال راحت توی هر سایتی که بخوام می تونم برم؟

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
نقل‌قول
پس من الان دیگه با خیال راحت توی هر سایتی که بخوام می تونم برم؟

من که حدود ۷-۸ ماهه که دارم همین کار رو می کنم  \\:D/
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین hisitech

• Full Member
  • *
  • ارسال: 145
    • iShell
در تایید حرف های آقا مهدی، نه به آنتی ویروس احتیاج نداره. فایروال اوبونتو هم زمان نصب سیستم خود به خود نصب می شه و فعالیت می کنه و مثلا اگر چنین برنامه ای (http://getdebpersian.blogspot.com/2008/01/frostwire.html) رو اجرا کنید می بینید که فایروال به خوبی در حال کار است. منتها یک بحثی همیشه و در مورد همه سیستم عامل ها وجود داره اون هم بحث تبادل اطلاعات میان سیستم های مختلف است یعنی لینوکس، مکینتاش و ویندوز. از این دید به نظر من اوبونتو هم به آنتی ویروس احتیاج خواهد داشت اما تنها به لحاظ وجود اون تبادل یعنی اینکه شما فایلی رو از اینترنت دریافت می کنید که مثلا یک عکس است و ویروسی شده و این ویروس نمی تونه هیچ تاثیری در لینوکس بذاره اما برای ویندوز مخرب است حالا شما فرض کن اینو کپی کنی تو یه سیستم با عامل ویندوز ببین چی می شه دیگه!!! پس نتیجه اینکه برای خودش به آنتی ویروس احتیاجی نداره اما برای بقیه داره...

من همینجا اعتراف می‌کنم به صورت کاملا فجیع چندین مرتبه سیستم های دوستانم را آلوده ساخته ام  :P و هم اکنون هم پشیمان نیستم  ](*,) !!!!۱
البته یه چند صدبار هم به صورت کاملا دستی ویروس های موجود بر روی فلش دیسک هایشان را هم مجانی دیلیت کرده ام  ;D

پس به قول اجانب tit for tat
لینوکس یکی از بزرگترین دستاوردهای بشر.............
http://ishell.wordpress.com

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
در جمع بندی دوستان من که الان حدود 4 سالیه به صورت ابتدایی لینوکس کار میکنم هیچ آنتی ویروسی نصب نکردم و تمام سایتهای ویروسی رو هم دارم میگردم
در کل اگه از لینوکس برای سرویس دادن استفاده میکنید مانند اینکه سرور یه کافی نت که کلاینت ها ویندوز هستن اون وقت بلی نصب کنید چون ویندوز یه خورده که نه خیلی نفهمه و زود ویروسی میشه برای این جور مواقع نصبش ضروریه

آفلاین sahand1000

• Full Member
  • *
آیا برای برنامه هایی که با wine اجرا می کنیم هم احتیاجی به نصب آنتی ویروس نیست؟

آفلاین arashOio

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 551
آیا برای برنامه هایی که با wine اجرا می کنیم هم احتیاجی به نصب آنتی ویروس نیست؟
نِی
Humanity to others...

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1440
  • هدیه فاتحه شما برای روح پدرم تسلای دلم خواهد بود:)
    • کاوش‌های من

یعنی استفاده از نرم افزار های ویندوزی که درایوهای لینوکسی رو میخونن خطرناکه؟
مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب
در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *

یعنی استفاده از نرم افزار های ویندوزی که درایوهای لینوکسی رو میخونن خطرناکه؟
متوجه این سوال نشدم. استفاده از نرم افزار که اشکالی نداره استفاده از فایل نامطمئنی که توسط لینوکس از نت یا هر جای دیگری به دست اومده و قراره در ویندوز اجرا بشه خطر داره.
-------

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1440
  • هدیه فاتحه شما برای روح پدرم تسلای دلم خواهد بود:)
    • کاوش‌های من
کلا باز کردن درایو های لینوکسی توی ویندوز باعث نمیشه که ویروس هایی که توی لینوکس هستند (که نمیتونن کاری هم بکنن)وارد ویندوز بشن؟
مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب
در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
خیر!
صرف باز کردن درایو و پارتیشن کافی نیست. فایل آلوده باید اجرا بشه تا فعالیت تخریبی خودش رو شروع کنه.
-------

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
اگه فایل ویروسی رو با wine اجرا کنید طبق مطالعات ممکنه به سیستم آسیب برسونه . فعلا دقیق معلوم نیست و یا من اطلاع ندارم نتیجه بررسی چی شد

آفلاین kinglet

• Full Member
  • *
  • ارسال: 214
    • My Personal Blog
اگه فایل ویروسی رو با wine اجرا کنید طبق مطالعات ممکنه به سیستم آسیب برسونه . فعلا دقیق معلوم نیست و یا من اطلاع ندارم نتیجه بررسی چی شد

بله درست هست! اما ویروسهایی که امکان دسترسی به سیستم میدهند، مثه Trojanها قدرت آسیب‌رسانی ندارند حتی با Wine! چون کارشون با APIها و راه‌هایی هست که فقط در ویندوز جواب میدهد پس ... ولی ویروسهایی که سیستم رو به حالت Crash در میارن میتونن آسیب برسونند.  :)
ای که دستت میرسد، کاری بکن
پیش از آن کز تو نیاید هیچ کار!!