انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب نرم افزار در قسمت add/remove [حل شد]  (دفعات بازدید: 9253 بار)

0 کاربر و 11 مهمان درحال مشاهده موضوع.

lomion

• مهمان
پاسخ به: نصب نرم افزار در قسمت add/remove [حل شد]
« پاسخ #30 : 16 بهمن 1386، 11:08 ق‌ظ »
نه دی وی دی تمام بسته‌ها رو نداره.

فکر می‌کنم چیزی که به درد شما می‌خوره، سی دی مکمل هما باشه.

برای استفاده یه کاری می‌گم، شاید با انجامش دی وی دی بیشتر به درد بخوره. شما چک کنید که توی Software Sources از منوی Administration توی همون اولین صفحه، دی وی دی حتما تیک خورده باشه.
بعدش توی برنامه Synaptic می‌تونید که دکمه Origin رو بزنید. با زدن این دکمه برنامه نشون می‌ده که هر بسته کجا هست. با انتخاب بسته‌هایی که توی دی وی دی هستن، می‌تونید این بسته‌ها رو بدون نیاز به اینترنت نصب کنید.
« آخرین ویرایش: 16 بهمن 1386، 09:01 ب‌ظ توسط rose_flower23kish »

آفلاین galeon

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 62
پاسخ به: نصب نرم افزار در قسمت add/remove
« پاسخ #31 : 16 بهمن 1386، 12:34 ب‌ظ »
دو سوال :
  1 - من از DVD Live اوبونتو 7.10 استفاده کردم که به گفته کسی که دانلودش کرده مخازنش کامله که با این تفاصیر اشتباه میکرده.اگر بخوام این نسخه رو از linuxshop بخرم باز هم همین مشکل رو خواهم داشت ؟/
2 - اصلا live یا alternate کدوم بهتره ؟
خیلی خیلی ممنونم

۱. نه هیچ فرقی نباید داشته باشه همونطور که اون بالا نوشتم با DVD به بخش زیادی از بسته‌ها دسترسی دارین بشرطی که به عنوان مخزن معرفی بشه: DVD رو توی dvd rom بگذارین و اینو بزنین:
sudo apt-cdrom add۲. اگه اینی که دارین نسخه‌ی DVD اوبونتو هست باید بهتون بگم دی‌وی‌دی اوبونتو شامل نسخه‌ی liveو alternate میشه همینطور نسخه‌ی میزکار (Desktop) و کارگزار (Server)
اما هما یک سری برنامه‌های خیلی مورد استفاده رو توی خودش جمع کرده که اون هم برای کسایی که اینترنت دسترسی ندارن خیلی مفید میتونه باشه

آفلاین rose_flower23kish

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 68
« پاسخ #32 : 16 بهمن 1386، 12:44 ب‌ظ »
نه دی وی دی تمام بسته‌ها رو نداره.

فکر می‌کنم چیزی که به درد شما می‌خوره، سی دی مکمل هما باشه.

برای استفاده یه کاری می‌گم، شاید با انجامش دی وی دی بیشتر به درد بخوره. شما چک کنید که توی Software Sources از منوی Administration توی همون اولین صفحه، دی وی دی حتما تیک خورده باشه.
بعدش توی برنامه Synaptic می‌تونید که دکمه Origin رو بزنید. با زدن این دکمه برنامه نشون می‌ده که هر بسته کجا هست. با انتخاب بسته‌هایی که توی دی وی دی هستن، می‌تونید این بسته‌ها رو بدون نیاز به اینترنت نصب کنید.

مرسی کمک بزرگی به من کردید . باید DVD رو میذاشتم .
خیلی از بسته ها رو داشت و خیلی ها رو هم نداشت باید CD هما رو تهیه کنم.
خیلی خیلی ممنون :)

آفلاین rose_flower23kish

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #33 : 16 بهمن 1386، 12:48 ب‌ظ »
۱. نه هیچ فرقی نباید داشته باشه همونطور که اون بالا نوشتم با DVD به بخش زیادی از بسته‌ها دسترسی دارین بشرطی که به عنوان مخزن معرفی بشه: DVD رو توی dvd rom بگذارین و اینو بزنین:
sudo apt-cdrom add۲. اگه اینی که دارین نسخه‌ی DVD اوبونتو هست باید بهتون بگم دی‌وی‌دی اوبونتو شامل نسخه‌ی liveو alternate میشه همینطور نسخه‌ی میزکار (Desktop) و کارگزار (Server)
اما هما یک سری برنامه‌های خیلی مورد استفاده رو توی خودش جمع کرده که اون هم برای کسایی که اینترنت دسترسی ندارن خیلی مفید میتونه باشه

خیلی ممنون از راهنمایی هاتون با کمک شما و  دوست گرامی lomion مشکلم حل شد .
« آخرین ویرایش: 16 بهمن 1386، 12:50 ب‌ظ توسط rose_flower23kish »

آفلاین rose_flower23kish

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #34 : 16 بهمن 1386، 12:53 ب‌ظ »
از کمک و راهنمایی همه دوستان گرامی که برای حل این مشکل کمک کردند نهایت قدردانی و سپاسگذاری رو دارم .

lomion

• مهمان
« پاسخ #35 : 16 بهمن 1386، 02:38 ب‌ظ »
خوشحالم که حل شد.

می‌شه لطفا یه [حل شد] به عنوان موضوع اضافه کنید تا هم تکلیف این موضوع مشخص بشه و هم اگه کسی مشکل مشابه داشت بدونه که یه مشکل در این زمینه حل شده. :)