دوستان.. اگر از چیزی صد در صد مطمئن نیستیم بهتره یک «به نظر من» یا «حدس می زنم» .. کاملا دوستانه و مهربون منظورمه (:
دایرکتوری لاست + فاند مربوط می شه به دستور fsck که فایل سیستم رو چک می کنه برای فایل های «گم شده» . فایل های گم شده فایل هایی هستن که هنوز روی فایل سیستم هستن ولی «اسم» ندارن یا نمی شه به شیوه های مرسوم بهشون دسترسی پیدا کرد. اینها جا می گیرن بدون اینکه با دستورات معمولی قابل دسترسی / ادیت / پاک شدن / .. باشن. fsck رو که اجرا می کنین (یا خودش موقع بوت اجر امی شه)، روی هارد دنبال چنین فایل هایی می گرده و اونها رو در صورت پیدا شدن به اسمی جدید توی lost+found ذخیره می کنه تا شما بتونین تصمیم بگیرین که می خواینشون یا می خواین پاکشون کنین.
در این مورد که «نمی خوای» نمایش داده بشه بهتره در مورد خواسته ها تجدید نظر کنی (: این بخشی از فایل سیستم یونیکس است و توی مک و غیره و هر جا که یونیکس هست هم هست. ولی بذار یک نگاه بندازیم:
[root@jedora /]# ls -ltrhd lost+found
drwx------. 2 root root 16K Nov 3 2011 lost+found
یک فایل کاملا ساده (دایرکتوری) متعلق به روت که توش هم چیزی نیست و صاحبش هم همه دسترسی ها رو روش داره. البته اگر دقت کنیم می بینیم که حجمش از یک دایرکتوری معمولی بزرگتره که مطمئن نیستم چرا. ولی می تونیم پاکش کنیم.
[root@jedora /]# rmdir lost+found
[root@jedora /]# ls -ltrhd lost+found
ls: cannot access lost+found: No such file or directory
و دیگه نیست (: هیچ خطری هم برای سیستم نداره اما اجرای fsck دوباره اونو خواهد ساخت (که چون این درایو الان ماونت شده، من نمی تونم برات اجراش کنم )