انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: این چه وضعشه : دیبان مسخرش رو در آورده دیگه  (دفعات بازدید: 2157 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
این چه وضعشه : دیبان مسخرش رو در آورده دیگه
« : 29 اردیبهشت 1391، 04:54 ب‌ظ »
آقا جمعش کنید بابا.این هم شد سیستم عامل؟ دبیان رو میگم. جان خودم اعصاب مصاب ندارم ها! الان درست ۴ ماه و ۵ روزه این حضرت آقا بست نشسته توی این سیستم ما، نه خراب میشه، نه ویروسی میشه!، نه اروری میده، نه هنگی میکنه!، نه هیچی

بابا یکی بیاد به این بگه عزیز دل بابا!، ما عادت داریم به حداقل دو هفته یک بار سیستم عوض کردن! مارو چی گیر اوردی آخه! اه

یه باری مثلا ارور داد ها، کلی سر ذوق اومدیم که به به، وقتش رسید! اما بعد که دقیق شدیم دیدیم ای دل غافل! نوشته فلان جای پارتیشن رو دست کاری کردی خراب شده!دستور فلانی رو بزن و بشین تا ردیف شم!!! رورو برم خدا.من خراب کردم؟ گردنم بشکنه اگه کار من باشه! بعد گفتم اینم زیادی جر میزنه! این اروری که من میبینم درست بشو نیست.مارو سرکار گذاشته اما کو شانس؟ کو بخت؟ درست شد آقا! از اولش هم درست تر

تازه بدتر اینکه ۷ گیگ نرم افزار نصبه روش، ولی کند هم نمیشه که بهانه داشته باشم! kde , gnome,xfce,Twm , XFwm هم نصبه ولی انگار نه انگار! گریه میکنم هاااااااااااااااااااااااااااااا

فقط ۶ تا مرورگر دارم برای دیدن وب: firefox 3b2,opera,konqueror,Epiphany,Flock و Iceape! تازه Iceweasel و فایرفاکس ورژن ۲ رو حساب نکردم!(یکی هستن تا حدی)

باید به فکر سیستم چرخشی باشم تا حق کسی ضایع نشه! خوب هر که بامش بیش، دردسرش هم بیشتر

عزت زیاد!

منبع: http://softwareinfo.ir/1390/12/06/79
« آخرین ویرایش: 29 اردیبهشت 1391، 10:18 ب‌ظ توسط YPSD »
..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین رضا حبیبی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 301
  • شیفته‌ی‌ دانش‌آزاد
پاسخ : این چه وضعشه : دیبان مسخرش رو در آورده دیگه
« پاسخ #1 : 29 اردیبهشت 1391، 04:58 ب‌ظ »
جالب بود!

ولی خداییش هر کسی می‌دونه توی پایداری هیچ سیستم‌عاملی به دبیان نمی‌رسه

اگه من الان روی دبیان کار نمی‌کنم به خاطر بی‌سوادیه خودمه وگرنه کسی که دبیان دارد دیگر چه غم دارد
« آخرین ویرایش: 29 اردیبهشت 1391، 05:01 ب‌ظ توسط رضا حبیبی »
بیایید از جریان انحرافی(اوپن سورس)فاصله بگیریم
فلسفه گنو یعنی آزادی دانش نرم‌افزار!
به دلیل مشغله‌های زیاد درسی و زندگی! فعلا تا 9 ماه آینده زیاد نمی‌تونم اینجا بیام، کاری داشتید ایمیل بزنید

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #2 : 29 اردیبهشت 1391، 05:31 ب‌ظ »
دبیان واقعا بی نظیره حتی نسخه Debian GNU/KFreeBSD هم برای یادگیری BSD خیلی نسبت به PC-BSD بهتر بود :)
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
« پاسخ #3 : 29 اردیبهشت 1391، 09:38 ب‌ظ »
حالا کدوم نسخه دبیان هست که اعصاب این آقا رو خورد کرده.شما یه centos یا SL نصب کنین مثل همون دبیان پایدارن با اون پکیجهای عصر حجریشون. این ویژگی بنظر من خیلی به دبیان و غیر دبیان ربط نداره.شما هر توزیعی که بیاد از پکیجهای رفع ایراد شده و قدیمی استفاده کنه رو داشته باشی همین میشه که دبیان هست.
جالب بود!

ولی خداییش هر کسی می‌دونه توی پایداری هیچ سیستم‌عاملی به دبیان نمی‌رسه

اگه من الان روی دبیان کار نمی‌کنم به خاطر بی‌سوادیه خودمه وگرنه کسی که دبیان دارد دیگر چه غم دارد
دبیان اتفاقا زیاد چیز یاد آدم نمیده بنظر من.چون نه قاط میزنه نه ایرادی پیش میاد توش.شما هم با همین دانشت به راحتی میتونی باهاش کنار بیای شک نکن.ینی شک نکن در حد اپسیلون. حالا یه سری جاوا و کدک و وایرلس  و گرافیک هست که اولش با اوبونتو فرق میکنه.اینام تو ۳ روز همش ردیف میشه.فروم فارسیش هم خوب بود قبلا الان رو نمیدونم.بچه هاش واقعا بامرام و باسوادن. از من مینوی همین امشب برو سراغش میبینی همچین چیز عجیب نیست.
نسخه ۵ اش البته یه سری چیز یاد آدم میداد ه الان دیگه نیست مثلا تنشیم fstab , ....
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
« پاسخ #4 : 29 اردیبهشت 1391، 09:40 ب‌ظ »
کدوم نسخه دبیان رو نصب کردی منم برم یه سری بهش بزنم خیلی خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم
یونیتی روش نصب کردی ؟
بسته‌های deb که برای اوبونتو ساخته شدن با دبیان مشکل ندارن ؟
و ؟ ؟ ‌؟
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین M!lad

• *
« پاسخ #5 : 29 اردیبهشت 1391، 09:52 ب‌ظ »
منبعش اینجاست : http://softwareinfo.ir/1390/12/06/79

به نظرم جالب اومد فقط نقلش کردم ، البته منم جای دیگه خوندم منبع رو زده بود اینجا  ;D
« آخرین ویرایش: 29 اردیبهشت 1391، 10:18 ب‌ظ توسط YPSD »

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #6 : 29 اردیبهشت 1391، 10:07 ب‌ظ »
کدوم نسخه دبیان رو نصب کردی منم برم یه سری بهش بزنم خیلی خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم
یونیتی روش نصب کردی ؟
بسته‌های deb که برای اوبونتو ساخته شدن با دبیان مشکل ندارن ؟
و ؟ ؟ ‌؟

من Debian Testing (Wheezy) و Debian 6.0.4 رو داشتم ؛ دبیان ۶ چون نسخه استیبل بود بسته های عصر حجری داشت ولی خیلی کارراه انداز بود. ویزی هم که فراغلطان بود (آپدیت های حجیمش زیاد اذیت داره متاسفانه) ولی در کل حس خوبی داره کار باهاش.

در ضمن Debian GNU/KFreeBSD هم تست کردم نسبت به PC-BSD برای کسی که در BSD تازه کاره خیلی بهتر و مناسب تر بود. این هم نسخه تستینگ و پایدار و ... رو داره. من تستینگش رو داشتم.

البته Debian GNU/NetBSD هم هست ؛ اونم باید جالب باشه ولی من نصبش نکردم تا حالا.

آفلاین M!lad

• *
« پاسخ #7 : 29 اردیبهشت 1391، 10:17 ب‌ظ »
بابا بیاید آرچ هر بار آپدیت میزنی ممکنه دیگه بالا نیاد سیستم کلی فانه ... ;D

البته قبلا گفتم بازم میگم یکی سیستم عامل میخواد کار کنه ! پایدار باشه و ... دیبان عالیه !

یکی مثل من خوره و خود درگیر هست آرچ و سایر غلطان ها خوش میگذره البته توزیع های دیگه که مخزن testing هم دارن رو میشه برا رفع نیاز خود درگیری استفاده کرد .

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #8 : 29 اردیبهشت 1391، 10:33 ب‌ظ »
بابا بیاید آرچ هر بار آپدیت میزنی ممکنه دیگه بالا نیاد سیستم کلی فانه ... ;D

البته قبلا گفتم بازم میگم یکی سیستم عامل میخواد کار کنه ! پایدار باشه و ... دیبان عالیه !

یکی مثل من خوره و خود درگیر هست آرچ و سایر غلطان ها خوش میگذره البته توزیع های دیگه که مخزن testing هم دارن رو میشه برا رفع نیاز خود درگیری استفاده کرد .

آخ نگو آرچ که دلم خونه!

مدت زیادی هم نبود که آرچ داشتم ؛ ولی تو همون مدت هم کچلمون کرد :D

بیشترین مشکلی هم که داشتم همین ناپایداریش بود :)

اما دبیان خوب بود بی آزار بی آزار ! البته نسخه پایدارش ؛ نسخه تستینگش کمی از آرچ نداره مخصوصا اگر netinstall باشه :)

آفلاین بهروز رمضانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1111
  • Kakashi Hatake
    • ابونتو نیوز
« پاسخ #9 : 29 اردیبهشت 1391، 10:35 ب‌ظ »
البته توزیع های دیگه که مخزن testing هم دارن رو میشه برا رفع نیاز خود درگیری استفاده کرد .

خود درگیری را خوب اومدی . هستم تمام وقت
در یادگیری و استفاده از خط فرمان کوشا باشید چرا که رستگاری شما در آن است.

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #10 : 29 اردیبهشت 1391، 10:54 ب‌ظ »
البته توزیع های دیگه که مخزن testing هم دارن رو میشه برا رفع نیاز خود درگیری استفاده کرد .

خود درگیری را خوب اومدی . هستم تمام وقت

بهروز جان مدتی ما هم خوددرگیر بودیم ؛ با چاکرا - آرچ - دبیان تستینگ - اسلکور - مینت دبیان

آفلاین M!lad

• *
« پاسخ #11 : 29 اردیبهشت 1391، 11:16 ب‌ظ »
البته به نظر من نمیشه اسمش رو گذاشت ناپایداری چون واقعا پایداره ;D با اون بسته های on time که میاد تو مخازنش انتظار میره با آپدیت هر بسته سیستم منفجر بشه‌ ، ولی شاید هر چند ما یک بار از این موارد پیش بیاد .

یکی از بچه های ایرانی تو فروم آرچ تایپیک زده بود چرا آرچ رو انتخاب کردید ؟ (‌یا میکنید‌؟) یادم نیست ;D
یکی از یوزر های آرچ در جواب گفته بود پایداری فوق العاده ( اکثر اوقات ) ;D منم همین رو میگم درباره پایداری آرچ .

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #12 : 29 اردیبهشت 1391، 11:25 ب‌ظ »
البته به نظر من نمیشه اسمش رو گذاشت ناپایداری چون واقعا پایداره ;D با اون بسته های on time که میاد تو مخازنش انتظار میره با آپدیت هر بسته سیستم منفجر بشه‌ ، ولی شاید هر چند ما یک بار از این موارد پیش بیاد .

یکی از بچه های ایرانی تو فروم آرچ تایپیک زده بود چرا آرچ رو انتخاب کردید ؟ (‌یا میکنید‌؟) یادم نیست ;D
یکی از یوزر های آرچ در جواب گفته بود پایداری فوق العاده ( اکثر اوقات ) ;D منم همین رو میگم درباره پایداری آرچ .

با آرچ زير و بم لينوكس رو ياد ميگيره آدم …
قضيش فرق ميكنه كلا :)

آنلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4868
  • masoft قدیم
« پاسخ #13 : 30 اردیبهشت 1391، 01:32 ق‌ظ »
شما یه centos یا SL نصب کنین مثل همون دبیان پایدارن با اون پکیجهای عصر حجریشون. این ویژگی بنظر من خیلی به دبیان و غیر دبیان ربط نداره.شما هر توزیعی که بیاد از پکیجهای رفع ایراد شده و قدیمی استفاده کنه رو داشته باشی همین میشه که دبیان هست.
البته خیلی تفاوت بین CentOS و Debian هست! از تعداد پکیج‌ها بگیر تا ابزارهای مدیریتی، تعداد افرادی که روش کار می‌کنند، یا حتی نوع کار و هدفی که دارند. Debian تیم مستقلی داره و تمام کار روی دوش خودشونه و کارشون کامپایل یک توزیع دیگه نیست. حتی توی موضوعی مثل پایداری هم شبیه هم نیستند و تفاوتشون زیاده ;)