انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: آیا می توان بجای اندروید در گوشی گنو/لینوکس نصب کرد؟  (دفعات بازدید: 15431 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
www.youtube.com/watch?v=I0PNsnNe3E0
www.youtube.com/watch?v=d9x2e_73qEo
www.youtube.com/watch?v=SX7mbOzzoHc
www.youtube.com/watch?v=UUAhmyEOuhY
www.youtube.com/watch?v=qIYKKLX8lJM

این ویدئو ها بدک نیستن.البته وبونتو تاچ هنوز عملا چیز بیمصرفیه و کار داره تا یه سیستم عامل بشه
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین DebianGod

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 461
  • Ruby
به نظرم این کار رو نکن به همون اندروید فعلا قانع باش تا توزیع مناسبی برای موبایل عرضه از سوی اوبونتو عرضه بشه.

فقط برای کسب اطلاعات می خوام بدونم که چه توزیعاتی در لینوکس میشه بدونه اندروید نصب کرد.

بهترین توزیع ها برای موبایل BT5 نسخه ARM و MeeGo هستند.

باقیشون خیلی عملکرد خوبی رو گوشی ندارند.

می تونید بهم بگین که من چطوری می تونم BT5 را بدونه اندروید استفاده کنم؟

چون همه آموزشهایی که من دیدم اول گفتن اندروید را روت کنید و بقیه مراحل نصب سیستم عامل مورد نظر رو گقتند.

-------------

راستی دوستان منظور من از بدونه اندورید استفاده کردن:

سیستم عامل اندروید را از گوشی به طور کامل پاک کنم و سیستم عامل خودم رو نصب کنم.

مثل PC که میشه هر لحظه هر سیستم عاملی که خواستیم نصب کنیم. الان XP بعد Ubuntu و....

کاری نداره که
ببین اول مارک گوشیت چیه؟
اگه سامسونگ بود برنامه ادین رو میریزی بعدش ایزوی لینوکست رو بهش میدی با فایل ریکاوری گوشیت که اگه یه وقت خواستی تغییر بدی گوشیت نمیره یا دید نشه
حتی میتونی دوال بوت رو هم فعال کنی
مثلا دکمه ولوم هنگام روشن شدن گرفتی اندروید بیاد در غیر این صورت لینوکس
بدلیل متنفر بودن از ابونتو دیگه این فروم نمیام

آفلاین PunkGeek

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 573
به نظرم این کار رو نکن به همون اندروید فعلا قانع باش تا توزیع مناسبی برای موبایل عرضه از سوی اوبونتو عرضه بشه.

فقط برای کسب اطلاعات می خوام بدونم که چه توزیعاتی در لینوکس میشه بدونه اندروید نصب کرد.

بهترین توزیع ها برای موبایل BT5 نسخه ARM و MeeGo هستند.

باقیشون خیلی عملکرد خوبی رو گوشی ندارند.

می تونید بهم بگین که من چطوری می تونم BT5 را بدونه اندروید استفاده کنم؟

چون همه آموزشهایی که من دیدم اول گفتن اندروید را روت کنید و بقیه مراحل نصب سیستم عامل مورد نظر رو گقتند.

-------------

راستی دوستان منظور من از بدونه اندورید استفاده کردن:

سیستم عامل اندروید را از گوشی به طور کامل پاک کنم و سیستم عامل خودم رو نصب کنم.

مثل PC که میشه هر لحظه هر سیستم عاملی که خواستیم نصب کنیم. الان XP بعد Ubuntu و....

کاری نداره که
ببین اول مارک گوشیت چیه؟
اگه سامسونگ بود برنامه ادین رو میریزی بعدش ایزوی لینوکست رو بهش میدی با فایل ریکاوری گوشیت که اگه یه وقت خواستی تغییر بدی گوشیت نمیره یا دید نشه
حتی میتونی دوال بوت رو هم فعال کنی
مثلا دکمه ولوم هنگام روشن شدن گرفتی اندروید بیاد در غیر این صورت لینوکس

ببخشد منبع اموزشی هم دارید؟! برای تبلت غیر از نکسوس

آفلاین DebianGod

• Sr. Member
  • *
  • Ruby

آفلاین PunkGeek

• High Sr. Member
  • *
یادمه یه جایی خونده بودم که،‌ نوشته بود دبیان رو هر سیستمی که بالا بیاد و روش سیستم نصب بشه میشه روش دبیان هم نصب کرد
چرا پس رو تبلت امکان ذیر نیست؟ :D

آفلاین DebianGod

• Sr. Member
  • *
  • Ruby
یادمه یه جایی خونده بودم که،‌ نوشته بود دبیان رو هر سیستمی که بالا بیاد و روش سیستم نصب بشه میشه روش دبیان هم نصب کرد

دوستان تا اینجا فکر کردن که شما سیستم عامل مخصوص موبایل ابونتو رو می فرمایید من هم در 2 ارسال قبلم اموزش نصب کامل یه لینوکس رو توضیح دادم
کافیه بجای استفاده از ابونتو در گوگل از لینوکس های دیگر واسه سرچ استفاده کنید مثلا بک ترک یا کالی اموزش های خیلی زیادی دارند که بشه روی تبلت نصب کرد

آفلاین PunkGeek

• High Sr. Member
  • *

دوستان تا اینجا فکر کردن که شما سیستم عامل مخصوص موبایل ابونتو رو می فرمایید من هم در 2 ارسال قبلم اموزش نصب کامل یه لینوکس رو توضیح دادم
کافیه بجای استفاده از ابونتو در گوگل از لینوکس های دیگر واسه سرچ استفاده کنید مثلا بک ترک یا کالی اموزش های خیلی زیادی دارند که بشه روی تبلت نصب کرد

نه منظورم اینه که اندروید رو کلا پاک کنی و دبیان رو نصب کنی
توی آموزش ها مجازی بالا میارند

آفلاین DebianGod

• Sr. Member
  • *
  • Ruby

نه منظورم اینه که اندروید رو کلا پاک کنی و دبیان رو نصب کنی
توی آموزش ها مجازی بالا میارند

منم همین رو قبلا گفتم دیگه اینو ببین

http://docs.kali.org/armel-armhf/kali-linux-on-galaxy-note

اندروید رو ول میکنه گوشی از روی مموری بوت میشه اندروید رو هم میتونید پاک کنی و از روی مموری