هرچیزی خوبی ها و بدی های خاص خودشو داره
مثلا توزیع های زیاد باعث بحث و رقابت بین طرفداران هر توزیع می شه.مزیت این بحث و رقابت ها هم مشخصه
منی که کاربر ویندوز هستم با دیدن توزیع های مختلف گنو/لینوکس می گم:وای این لینوکس چه سیستم عامل پرطرفداریه من خبر نداشتم،حتما خیلی گستردست که اینهمه توزیع داره!چی باشه ویندوز که فقط ماکروسافت پشتشه
در ادامه شما با این طرز تفکر میای گنو/لینوکسی بشی و احتمالا بیشترمون نتیجش رو میدونیم!
مگر اینکه اونوقت نگاهت نسبت به گنو/لینوکس تغییر کنه...
درسته
اما منظورم این بود که توزیع های گوناگون خواه نا خواه موجب جذب کاربر می شه.
اما اینکه کاربری که تازه جذب شده با گنو/لینوکس انس بگیره یا نه بحث بر انگیزه.
من ۳ روش مختلف رو برای جذب ۳ کاربر امتحان کردم
1- نفر تو ویندوز جزو کاربران خوب قلمداد می شد. با معرفی کسری از توزیع ها و با انتخاب خودم توزیع mint mate رو نصب کرد.هفته ی بعد از گنو/لینوکس زده شد و به ویندوز بازگشت
2- در ویندوز جزو کاربران متوسط بود.ضمن معرفی دقیق توزیع های مختلف و شرح فلسفه ی گنو/لینوکس و هر اطلاعات دیگه ای که لازم داشت با انتخاب خودش اوبونتو نصب کرد.فعلا شروع کارشه ولی تو این یکی دو روزه یکم مدیریت اوبونتو واسش سخته(البته غیر عادی نیست!).
3-برادرم اوبونتو را روی سیستم من دید،تعریف های من را شنید،گفت منم می خوام(البته بهش گفتم بدردت نمی خوره(با اینکه 25 سالشه)!ونصب نکردم)
خلاصه نتیجه ی نهایی این بود که معمول کاربران برای تجربه گنو/لینوکس نصب می کنند.برای کنجکاوی...
به نظرم هرکسی که از روی کنجکاوی سیستم عاملش رو عوض کنه و به گنو/لینوکس بیاد ضربه می خوره.
مهمترین عاملی که باعث شده من و شما از گنو/لینوکس استفاده کنیم نیاز هست!
هر سیستم عاملی خوبی ها و نواقص خودشو داره.کسی هست بگه ویندوز هیچ فایده و خوبی نداره؟!!!شخصا برای بعضی از امکانات و برنامه های ویندوز دلم تنگ شده
هر توزیع برای رفع یک رشته نیاز ساخته شده اند.هر کدوم ویژگی های خاص خودشونو دارند.
تو این دنیای بی انتها هر کسی یک سلیغه ای داره،هرکسی یک سری امکانات می خواد،یک سری ویژگی ها...