انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: Ubuntu 12.04 vs. Windows 8 : از گذرگاه چهار مقایسه  (دفعات بازدید: 10356 بار)

0 کاربر و 8 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 928
پاسخ : Ubuntu 12.04 vs. Windows 8 : از گذرگاه چهار مقایسه
« پاسخ #30 : 28 شهریور 1391، 10:55 ب‌ظ »
اون موقع اگه میخواستی دانلودش کنی توی سایتش نوشته بود ماکروسافت از لحاظ امینتی کاری روی ویندوز ۸ هنوز انجام نداده و ممکنه کاربر به باگ برخورد کنه که ماکروسافت تضمینی در این باره نداره.
البته حق با شماست. نسخه preview یه چیزی تو مایه های آلفاست. من دقیقا اطلاع ندارم.
Ubuntu 14.04 LTS 64-bit - unity

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 648
  • every thing is [im]possible
    • وبلاگ شخصی من
« پاسخ #31 : 28 شهریور 1391، 11:22 ب‌ظ »
یه نکته در مورد یونیتی و مترو بگم:
هر دو ساخته شدن تا در همه دیواس ها قابل استفاده باشن.
یونیتی هنوز خیلی کار داره و واقعا ایده های زیادی میشه روش اجرا کرد.اما برای مترو خیلی سخته تا یه ایده جدید براش گفت.
مترو زنده تره.
مترو با بقیه رابط ها "خیلی" فرق میکنه. همه رابط ها چند تا دکمه اند که فوقش روش یه عدد برای نمایش تعداد آپدیت های رسیده (مثلا تعداد میل های خوانده نشده).

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #32 : 21 مهر 1391، 01:05 ب‌ظ »
من رابط‌های کاربری زیادی رو تست کردم. از اولین رابطی که برای X.org نوشته شد تا i3 و dwm و awesome تا یونیتی و گنوم‌شل و سینامون و… یعنی چیزهایی دیدم که احتمالا مهندسین! مایکروسافت هم تابه‌حال ندیدن. ولی بعد از این که مترو رو دیدم و سه چهار ساعت باهاش کار کردم تا قشنگ دستم اومد چی به چیه تنها کاری که تونستم بکنم این بود که از ته دل به حال طرّاحانش بخندم ;D
با این وضع پیش بره مایکروسافت به زودی نابوده. واقعاً تأسّف می‌خورم برای شرکتی که روزی MS-DOS رو تولید کرد (دزدید؟) که این‌گونه از بین بره
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
« پاسخ #33 : 21 مهر 1391، 01:22 ب‌ظ »
من رابط‌های کاربری زیادی رو تست کردم. از اولین رابطی که برای X.org نوشته شد تا i3 و dwm و awesome تا یونیتی و گنوم‌شل و سینامون و… یعنی چیزهایی دیدم که احتمالا مهندسین! مایکروسافت هم تابه‌حال ندیدن. ولی بعد از این که مترو رو دیدم و سه چهار ساعت باهاش کار کردم تا قشنگ دستم اومد چی به چیه تنها کاری که تونستم بکنم این بود که از ته دل به حال طرّاحانش بخندم ;D
با این وضع پیش بره مایکروسافت به زودی نابوده. واقعاً تأسّف می‌خورم برای شرکتی که روزی MS-DOS رو تولید کرد (دزدید؟) که این‌گونه از بین بره
البته رابط کاربری مترو طوری طراحی شده که برای تبلت ها کار بده. به نظرم هنوز زوده در این باره نظر بدیم اما من هم فکر میکنم حداقل تا ۱  ۲ سال دیگه اکثرا همین ویندوز ۷ رو کار میکنن چون تغییر اونم به این صورت برای کاربران سخته و زمان میبره تا عادت کنن

آفلاین wolfeyesh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 169
« پاسخ #34 : 21 مهر 1391، 03:49 ب‌ظ »
نقل‌قول
برادر من اینکه فلشی بزنی به سیستمت که تا خرخره پر ویروسه چه ربطی داره به تعامل. اصلا این تعامل یعنی چی؟
دوست عزیز تعامل یعنی اینکه بدونی از کی بگیری , از کی نگیری , Autorun سیستم فعال باشه , نباشه و همه ی احتیاط های لازم
نقل‌قول
این خودخواهی آدم رو میرسونه. دلیلی نداره اون چیزی ما استفاده نمیکنیم چیزی بدی باشه! قرار هم نیست همه سر یه موضوعی اتفاق نظر داشته باشن که فلان چیز خوبه فلان چیز بده! هر کی بنا به سلیقه و نیازهاش از اینها استفاده میکنه. قصد طرفداری از ویندوز هم ندارم
موافقم
نقل‌قول
من هیچ آنتی ویروسی روی ویندوزم ندارم. اگه هم نصب کنم اویرا رو نصب می کنم و هیچ تغییر سرعتی ندارم.
من اصلا آنتی ویروس روی سیستم استفاده نمی کنم و سیستم من اصلا ویروسی نشده , و ویروسی شدن به تجریه ی فرد برای دانلود یا گرفتن فایل از افراد بستگی داره , خب اینو ما می دونیم هر کی آنتی ویروس داشته باشه , هر چقدر هم update باشه , باز ممکن ویروسی شه , وقتی دانش زیاد درباره ی چگونگی انتفال فایل , ویروسی شدن , چگونه عمل کردن ویروس , لینک های مشکوک نداشته باشه , ویروسی شدن 100% هست
من از وقتی با لینوکس آشنا شدم , ویندوز کار نمی کنم , ویندور ۸ امتحان نکردم
دست هایی که کمک می کنند , از دست هایی که دعا می کنند , بیشتر ارزش دارند ؛ کوروش بزرگ

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
« پاسخ #35 : 21 مهر 1391، 04:11 ب‌ظ »
نقل‌قول
برادر من اینکه فلشی بزنی به سیستمت که تا خرخره پر ویروسه چه ربطی داره به تعامل. اصلا این تعامل یعنی چی؟
دوست عزیز تعامل یعنی اینکه بدونی از کی بگیری , از کی نگیری , Autorun سیستم فعال باشه , نباشه و همه ی احتیاط های لازم
نقل‌قول
این خودخواهی آدم رو میرسونه. دلیلی نداره اون چیزی ما استفاده نمیکنیم چیزی بدی باشه! قرار هم نیست همه سر یه موضوعی اتفاق نظر داشته باشن که فلان چیز خوبه فلان چیز بده! هر کی بنا به سلیقه و نیازهاش از اینها استفاده میکنه. قصد طرفداری از ویندوز هم ندارم
موافقم
نقل‌قول
من هیچ آنتی ویروسی روی ویندوزم ندارم. اگه هم نصب کنم اویرا رو نصب می کنم و هیچ تغییر سرعتی ندارم.
من اصلا آنتی ویروس روی سیستم استفاده نمی کنم و سیستم من اصلا ویروسی نشده , و ویروسی شدن به تجریه ی فرد برای دانلود یا گرفتن فایل از افراد بستگی داره , خب اینو ما می دونیم هر کی آنتی ویروس داشته باشه , هر چقدر هم update باشه , باز ممکن ویروسی شه , وقتی دانش زیاد درباره ی چگونگی انتفال فایل , ویروسی شدن , چگونه عمل کردن ویروس , لینک های مشکوک نداشته باشه , ویروسی شدن 100% هست
البته ویندوز xp خیلی بی در و پیکره فایروال و آنتی ویروس نصب نباشه رو اینترنت هم بری ویروس میگیره بخصوص فایروال نصب کنی تا حدود زیادی سیستم رو ایمن میکنه. اما ویندوز ۷ امیتش بهتره از xp هستش. اما در کل سواد کاربر در ویروشی شدن سیستم نقش داره  ;D

آفلاین wolfeyesh

• Full Member
  • *
« پاسخ #36 : 21 مهر 1391، 04:13 ب‌ظ »
نقل‌قول
نقل‌قول
موافقم
نقل‌قول
البته ویندوز xp خیلی بی در و پیکره فایروال و آنتی ویروس نصب نباشه رو اینترنت هم بری ویروس میگیره بخصوص فایروال نصب کنی تا حدود زیادی سیستم رو ایمن میکنه. اما ویندوز ۷ امیتش بهتره از xp هستش. اما در کل سواد کاربر در ویروشی شدن سیستم نقش داره  ;D
موافقم
دست هایی که کمک می کنند , از دست هایی که دعا می کنند , بیشتر ارزش دارند ؛ کوروش بزرگ

آفلاین MADMAN

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 804
  • We are not users we are friends.
« پاسخ #37 : 21 مهر 1391، 04:23 ب‌ظ »
ولی در کل مایکروسافت هم داره کم کم آدم میشه ;D
تا حالا دیدید یه حیوونی مثل خر به آدم بدل بشه؟
دائما در آتیشم از وین
یه لحظه فکر کن لینوکس نبود یونیکس هم نبود پس مک گرافیکی هم نبود.
اون موقع وین چی بود؟ چند بود؟ بعد احتمالا یه نسخه کوچیک هم به قیمت (از بس زیاده فقط صلوات بفرسین) می داد و می گفت این برای کامپیوترهای خانگیه با شعار هر خونه یه کامپیوتر.

یک تار موی سیستم های آزاد و آزادتر فدای بقیه.
فرض کنیم الان وین جدید میاد با این ویژگی ها که محاله سبکترین و کم حجم ترین و کاملترین و خوش گرافیک ترین و همه چی تمام و یه سیستم آزاد هم هست که پوکیده است و فقط کار می ده و چون شما توی کشوری هستین که قوانین کپی رایت رعایت نمی شه واستون هر دو به یه قیمت در میاد حاضرین کدون رو داشته باشین؟
من که همون پکیده رو انتخاب می کنم چون همینه که باعث می یه کمی میکروب سرش رو یه خورده خم کنه.
سلامتی پنگوئن که یه ذره قد داره، اما بازم لاتی راه میره ....

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #38 : 21 مهر 1391، 04:28 ب‌ظ »
نقل‌قول
++
البته کاملا ندزدید!
یه برنامه نویس زبون بسته ماه‌ها زحمت کشید و داس رو ساخت، بعد بیل گیتس داس رو ازش خرید و به اسم شرکت "نرم افزار کوچولو" توزیع کرد!  :o

آفلاین wolfeyesh

• Full Member
  • *
« پاسخ #39 : 21 مهر 1391، 04:36 ب‌ظ »
نقل‌قول
++
البته کاملا ندزدید!
یه برنامه نویس زبون بسته ماه‌ها زحمت کشید و داس رو ساخت، بعد بیل گیتس داس رو ازش خرید و به اسم شرکت "نرم افزار کوچولو" توزیع کرد!  :o
بیل همون بهتر بیل بمونه , دلم برای اونی که ایدش دزدیده شده می سوزه , خودتون بزارین جاش , این همه زحمت  :'(