انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: خراب نشون دادن تصاویر در تمامی پلیرها  (دفعات بازدید: 2995 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین newboy

• Newbie
  • *
  • ارسال: 12

سلام.

این اشکال قبلا هم برام اتفاق افتاده بود ولی به تازگی خیلی زیاد شده. اشکال اینه که بعضی وقتا (به تازگی خیلی وقتا )یک فیلم رو که پلی می کنم تصویر، شطرنجی، قرمز و غیر قابل دیدن میشه (تصویر پیوست).

و تمامی پلیرها فیلم را به این شکل نشون میدن و نمیشه فیلم رو دید تا اینکه یک بار logout کنم .  ](*,) ](*,)

چطور میشه این مشکل رو حل کرد یا چی رو kill یا ریست کنم تا خوب شه که نخوام logout کنم؟  ](*,) ](*,)

با تشکر

آفلاین ali.t

• Full Member
  • *
  • ارسال: 199
lمن هم چند دقیقه پیش این مشکل برام پیش اومد!!! logout کردم درست شد!

آفلاین newboy

• Newbie
  • *

کسی راه حلی برای این مشکل من نداره ؟؟؟  ??? ??? ???  ](*,) ](*,) ](*,)

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
برنامه رو از داخل محیط دستوری اجرا کنید (مثلاً دستور totem اجرا کنید ) بعد بزنید که فایل رو پخش کنه و وقتی تصویر اینطوری قاطی پاطی شد، محتوای خروجی چاپ شده در محیط دستوری رو کپی کنید و برامون بزارین.
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین arash

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 81
معمولا هر وقت wine در حال اجرا باشه این مشکل پیش میاد. مثلا اگر برنامه‌ای رو با wine اجرا کنید یا مبتنی بر wine باشه. من هر وقت internet explorer رو باز میکنم این مشکل پیش میاد. میتونید توی system monitor برنامه‌های مبتنی بر wine رو kill کنید بعد درست میشه.

آفلاین newboy

• Newbie
  • *
پاسخ به: خراب نشون دادن تصاویر در تمامی پلیر
« پاسخ #5 : 28 بهمن 1386، 01:26 ق‌ظ »
اشکال از wine من نیست چون ازش استفاده نمی کنم . اما فهمیدم اشکال از چیه از googleearth وقتی این برنامه رو اجرا میکنم این اتقاق میفته . ولی وقتی kill

میکنم باز هم نمیشه فیلم دید ( پس چی رو kill کنم خوب بشه ؟؟؟ ) . ظاهراْ این اتقاق با چند برنامه میفته wine هم یکی دیگشه و احتمالا با یکی چند تا برنامه دیگه

هم مشکل داره . فکر میکنم یک باگ باشه ( حالا باگ چیه و چی رو باید ریست کرد ؟؟؟ ??? )

نظر شما چیه دوستان ؟  ???
« آخرین ویرایش: 28 بهمن 1386، 01:29 ق‌ظ توسط newboy »

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
اگر نمی خواهید که logoff و دوباره login کنید، دستور زیر رو اجرا کنید، شاید مشکل رو برطرف کنه:
metacity --replace &
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین newboy

• Newbie
  • *

نقل‌قول
اگر نمی خواهید که logoff و دوباره login کنید، دستور زیر رو اجرا کنید، شاید مشکل رو برطرف کنه:

نشد آقا مهدی .  ](*,)

آفلاین arashOio

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 551
اشکال از wine من نیست چون ازش استفاده نمی کنم . اما فهمیدم اشکال از چیه از googleearth وقتی این برنامه رو اجرا میکنم این اتقاق میفته . ولی وقتی kill

میکنم باز هم نمیشه فیلم دید ( پس چی رو kill کنم خوب بشه ؟؟؟ ) . ظاهراْ این اتقاق با چند برنامه میفته wine هم یکی دیگشه و احتمالا با یکی چند تا برنامه دیگه

هم مشکل داره . فکر میکنم یک باگ باشه ( حالا باگ چیه و چی رو باید ریست کرد ؟؟؟ ??? )

نظر شما چیه دوستان ؟  ???
امم فکر میکنم google earth  خودش از wine سفارشی خودش استفاده میکنه (نداشتم اما دیدم دست مردم!) با توجه به حرف خودتون اگه این باشه ببینین خروجی اینا چیه وقتی google earth رو را میندازین:
ps -aux | grep wine
ps -aux | grep google
...
Humanity to others...

آفلاین Yakataz

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 44
پاسخ به: خراب نشون دادن تصاویر در تمامی پلیرها
« پاسخ #9 : 27 اسفند 1386، 10:13 ق‌ظ »
من هم این مشکل رو دارم تا حالا نتونستم فایل های تصویری رو تو اوبونتو ببینم

صدا دارم ولی تصویر قاطیه