انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: همکاری در انتشار یک برنامه حسابداری منبع باز  (دفعات بازدید: 13621 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
Mohammad.maleki اگه خواستی اون رو با C++ بازنویسی کنی به شرطی که کد باز باشه و لایسنس آزاد داشته باشه هستم خدمتت
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین Mohammad.maleki

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 60
    • گروه شرکت های اتیاک
نقل‌قول
Mohammad.maleki عزیز از من به شما نصیحت اگه می‌خوای نرم افزار رو کد بسته نگهداری حتی به گنو فکر نکن و یا اگه به دنبال فروش هستی انتظار استقبال کاربرا رو نداشته باش
در این مورد هم حق با MustafaJF هست. برنامه حسابداری که اوپن سورس نباشه، اصلا استقبال نمیشه.
این نسخه تجاری نیست و منبع باز و کاملا ازاد هست
اما مشکل اینکه نمیشه تو لینوکس ادامه دادش و تکمیلش کرد
اتیاک تبلور یک اندیشه

آفلاین Mohammad.maleki

• Jr. Member
  • *
    • گروه شرکت های اتیاک
من سورس رو اماده میکنم و تو همین فروم قرار میدم
من از دو  کامپوننت استفاده کردم که یکیش رو خیلی ساده میشه اماده کرد هم به صورت  کامپوننت و هم در داخل هسته برنامه اما  کامپوننت دوم یک  کامپوننت تجاری هست که نمیدونم چطور میشه بازنویسیش کرد که ظاهر گرافیکی برنامه با این  کامپوننت طراحی شده

نقل‌قول
هرچند شوربختانه توی کشور ما اگه برنامه رو با لایسنس آزاد انتشار بدی (مخصوصا برای ویندوز و نه گنو) کلی لاشخور میان و از کد بصورت غیر مجاز استفاده خواهند کرد
من خودم از این موضوع خیلی ناراحت هستم که کلا همچین انسان های میان و این کارهارو انجام میدن
به همین دلیل نمیخوام سورسی رو منتشر کنم که امکان کار تو ویندوز داشته باشه.میخوام دوستان راهی رو معرفی کنن که امکان دزدیدن سورس کم شه
درسته که برنامه منبع باز هست ولی من نمیخوام قبل از اینکه موم شه و برای لینوکس منتشر شه ببینم تو تمام سایت ها یک نسخش هست

نقل‌قول
اگه دنبال سود هستی برنامه رو مولتی پلتفرم عرضه کن و برنامه ویندوز یادت نره
بله تو هرکاری باید یک سودی وجود داشته باشه
برای این برنامه که هم منبع باز و هم مولتی پلتفرم هست از طریق فروش ماژول سود دهی داره
من برنامه ای که اماده کردم البته این نسخه رایگان نه!بلکه نسخه اصلی که تکه تکه طراحی شده اگر خریداری بشه و به نسخه رایگان متصل بشه ارزشی معادل ۲۳/۰۰۰/۰۰۰ تومان داره . حالا چرا این مبلغ من دو سال هست که دارم رو این برنامه کار میکنم و این برنامه به صورت کامل یک نرم افزار حسابداری بسیار کامل هست کمی کامل تر از نرم افزار حسابداری همکاران سیستم که به این مبلغ داره به فروش میرسه
به خاطر همین یک نسخه راگان طراحی کردم و قمتی برای خرید و نصب ماژول درست کردم که با خرید و نصب ماژول نرم افزار کامل و کاملتر میشه
برای مثال ماژول قسمت حسابداری صنعتی که با خرید این بخش به منو های برنامه قسمت حسابداری صنعتی اضافه میشه و یک سری امکانات اضافه میکنه

نقل‌قول
در این مورد هم حق با MustafaJF هست. برنامه حسابداری که اوپن سورس نباشه، اصلا استقبال نمیشه
تمامی برنامه حسابداری منبع بسته هستن و خوب به فروش میرن و ما نمونه منبع باز و چند سکویی نداریم
من میخوام این برنامه رو منبع باز عرضه کنم و یک نسخه رایگان بزارم که اگر شخصی یا شرکتی تمایلی به به اضافه کردن امکانات داشت بیاد و ماژول اون قسمت رو خریداری کنه
بهتره فقط به بازار و کاربران ایرانی نگاه نکنیم و بین المللی فکر کنیم تا بشه در منبع باز یک جایگاهی داشته باشیم
اتیاک تبلور یک اندیشه

• High Hero Member
  • *
تمامی برنامه حسابداری منبع بسته هستن و خوب به فروش میرن و ما نمونه منبع باز و چند سکویی نداریم

تقریبا همه نمونه‌های منبع باز چند سکویی هستند
منظور از عدم استقبال در صورت کد بسته بودن, سکوی گنو/لینوکس بود

برای کسب درآمد و عدم سو استفاده از کد دو راه حل وجود داره

یکی اینکه پول رو برای ساپورت بگیری (قرارداد ببندی)

و یا اینکه کد برنامه ویندوزی رو بازکد نکنی (البته باز هم ممکنه که بیان و کد برنامه گنویی رو برای ویندوز تبدیل کنن)
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین Mohammad.maleki

• Jr. Member
  • *
    • گروه شرکت های اتیاک
نقل‌قول
تقریبا همه نمونه‌های منبع باز چند سکویی هستند
البته من منظورم نمونه های ایرانی بود
وگر نه نمونه خارجی منبع باز داریم اما طی بررسی های من روی حدود ۱۲ تای اونها هیچ کدام به کاملی نرم افزار های حسابداری ما نیستن
حالا علت چیه نمیدونم
نقل‌قول
منظور از عدم استقبال در صورت کد بسته بودن, سکوی گنو/لینوکس بود
درسته باید نرم افزار ها منبع باز باشن یعنی تمامی نرم افزار ها . من خودم هرچی یادگرفتم از منبع باز و نرم افزار های ازاد بوده
نقل‌قول
یکی اینکه پول رو برای ساپورت بگیری (قرارداد ببندی)

و یا اینکه کد برنامه ویندوزی رو بازکد نکنی (البته باز هم ممکنه که بیان و کد برنامه گنویی رو برای ویندوز تبدیل کنن)
برای این برنامه که هم منبع باز و هم مولتی پلتفرم هست از طریق فروش ماژول سود دهی داره
من برنامه ای که اماده کردم البته این نسخه رایگان نه!بلکه نسخه اصلی که تکه تکه طراحی شده اگر خریداری بشه و به نسخه رایگان متصل بشه ارزشی معادل ۲۳/۰۰۰/۰۰۰ تومان داره . حالا چرا این مبلغ من دو سال هست که دارم رو این برنامه کار میکنم و این برنامه به صورت کامل یک نرم افزار حسابداری بسیار کامل هست کمی کامل تر از نرم افزار حسابداری همکاران سیستم که به این مبلغ داره به فروش میرسه
به خاطر همین یک نسخه راگان طراحی کردم و قمتی برای خرید و نصب ماژول درست کردم که با خرید و نصب ماژول نرم افزار کامل و کاملتر میشه
برای مثال ماژول قسمت حسابداری صنعتی که با خرید این بخش به منو های برنامه قسمت حسابداری صنعتی اضافه میشه و یک سری امکانات اضافه میکنه
اتیاک تبلور یک اندیشه

• High Hero Member
  • *
ماژولها کدباز هستند و یا بسته ؟
« آخرین ویرایش: 14 خرداد 1391، 02:08 ب‌ظ توسط MustafaJF »

آفلاین امیرحسین گودرزی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 743
  • Devops engineer and AI enthusiastic
اِ چرا نکنه
مثلا گنو هلتس یه برنامه‌اس برای مدیریت بیماران بیمارستان ها
خیلیا می گفتن زمین می خوره
اون آزاده و تو تهران ۱-۲ بیمارستان دارن با اون کار می کنن بدون مشکلی
توصیه من به اون دوستمون اینه که
۱-سورس رو منتشر کن تا بدونیم چه قابلیتی داره
۲-تا ببینیم چه چیزی کم و کسر داره و باید اضافه شه و طبق اون کد رو شروع کنیم
این دوستمون اگه تو تهران زندگی می کنن به من پیام بدن تا بیشتر هماهنگ کنیم
من جاشو دارم که تیمی کار کنیم
من به طور جِـــــدّ از این نرم‌افزار حمایت می کنم
یا علی

خودت گفتی یکی دو بیمارستان پس خیلی استقبال زیاد نبوده
هرچند این عدم استقبال بیشتر برای پلتفرم هست و نه لایسنس
اگه دنبال سود هستی برنامه رو مولتی پلتفرم عرضه کن و برنامه ویندوز یادت نره
هرچند شوربختانه توی کشور ما اگه برنامه رو با لایسنس آزاد انتشار بدی (مخصوصا برای ویندوز و نه گنو) کلی لاشخور میان و از کد بصورت غیر مجاز استفاده خواهند کرد
ولی باز هم این نباید مانع از انجام کار بشه
۵ ماه نمی شه که ما ترجه اش رو شروع کردیم و
هنوز ۳ ماه نشده که به اون بیمارستان ها معرفی‌کردیمش

آنلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
البته به نظر من بهتره همونطور که قبل هم گفتم توی جایی مثل GitHub بذارید و اینجا به اون لینک بدید. اینطوری افرادی که توی اینترنت دنبال چنین چیزی هستند هم راحت‌تر به اون میرسند و احتمال مشارکت بیشتر میشه. از طرف دیگه اگر از GIT (یا معادل‌های اون) هم استفاده کنید، می‌تونیم دسترسی به آخرین تغییرات و لیست تغییرات داشته باشیم که برای توسعه خیلی مفیده.

آفلاین N3MiSiS

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 67
اگه کامپوننتت تجاری باشه به احتمال ۹۹٪ به مونو پورت نشده. البته برنامه های لینوکسی همشون ظاهره خیلی ساده ای دارن. ولی  اگه بتونی یه gui گرافیکی خوب درست کنی اوونوقت دیگه محشر میشه.

درمورد امکانات و نحوه ریلیز اون هم باید بگم که ماژولار کردن خوبه و میتونی یه نسخه ساده آزاد بدی بیرون و بد هرکی خواست ماژول هاشو میخره.
10 نوع مختلف آدم در دنیا وجود دارد ، آنهایی که باینری میفهمند و آنهایی که باینری نمیفهمند.
========================================================

آفلاین Mohammad.maleki

• Jr. Member
  • *
    • گروه شرکت های اتیاک
این تصویر برنامه هست در محیط ویندوز
http://up.vatandownload.com/images/j7eu3l76flz1djzqu6.png
سیستم حسابداری رایگان دارینا قادر به ثبت فاکتور خرید و فروش کالا , فروش اقساطی و ثبت پرداخت ها و دریافت ها و ... و انواع گزارش ها می باشد .

امکانات برنامه :

اطلاعات اولیه :

1- ثبت اطلاعات و مدل کالا

2- ثبت اطلاعات فروشندگان ( فروشگاه ها )

3- ثبت اطلاعات مشتریان ( خریدار )

4- ثبت حساب های بانکی

عملیات خرید

5- ثبت فاکتور خرید

6- استرداد کالا

7- ثبت پرداخت ها

8- حذف فاکتور خرید و استرداد

9- سر رسید چک های صادره

عملیات فروش

10- ثبت فاکتور فروش

11- برگشت از فروش

12- ثبت دریافت ها

13- ثبت فاکتور فروش اقساطی

14- قسط بندی

15- ثبت اطلاعات مشترکین اقساط

16-دریافت قسط

17- سر رسید اقساط

18- حذف فاکتور فروش و برگشت از فروش

19- سر رسید چک های وصولی

20 - ثبت چک های پاس شده

عملیات پیشرفته

21- واریز وجه نقد به حساب بانکی

22- برداشت وجه نقد از حساب بانکی

عملیات متفرقه

23- صدور و دریافت چک متفرقه

24- حساب دفتری

25- پرداخت و دریافت متفرقه

26- ثبت برداشت متفرقه

اسناد

27- ثبت سند فروشندگان ( فروشگاه ها )

28- ثبت سند مشتریان ( خریدار )

گزارش ها

29- گزارش کالاها

30- موجودی انبار

31- گزارش خرید

32- گزارش فروش

33- گزارش فروش اقساطی

34- گزارش بیشترین و کمترین اجناس فروخته شده

35- گزارش اجناس کم موجود در انبار

36- گزارش فروشندگان (فروشگاه ها )

37- گزارش مشتریان ( خریدار ها )

38- گزارش پرداخت / دریافت متفرقه

39- گزارش برداشت متفرقه

و امکانات دیگر مانند

40- ثبت کاربران

41- تغییر رمز عبور کاربران

42- پشتیبان گیری و بازیابی از اطلاعات نرم افزار

43- نمایش تاریخ و زمان سیستم بر روی صفحه اصلی

نسخه رایگان این امکانات رو داره و برای اینکه مثلا قسمت حقوق و دستمزد اضافه بشه باید ماژول رو خریداری کنی
ماژول ها منبع باز هستن اما تغییر یا ویرایش اون ها تقریبا عملی نیست به خاطر نوع کد نویسیش ولی همه هم به سورس دسترسی ندارن و کسانی که اون ماژول رو میخرند میتوانند به کد منبع دسترسی داشته باشن

برنامه به صورتی ابری هم در دسترس هست یعنی یک وب سایت منبع باز کد اون هم در دسترس هست این امکان رو به کاربران نسخه تجاری (یعنی کسی که ماژول سیستم تحت وب رو خریداری کرده) میده که از هرنقطه ای محیط دقیقا شبیه به محیط نرم افزار به اطلاعات مالی دسترسی داشته باشن وبسایت با php نوشته شده
اتیاک تبلور یک اندیشه

آفلاین Mohammad.maleki

• Jr. Member
  • *
    • گروه شرکت های اتیاک
البته به نظر من بهتره همونطور که قبل هم گفتم توی جایی مثل GitHub بذارید و اینجا به اون لینک بدید. اینطوری افرادی که توی اینترنت دنبال چنین چیزی هستند هم راحت‌تر به اون میرسند و احتمال مشارکت بیشتر میشه. از طرف دیگه اگر از GIT (یا معادل‌های اون) هم استفاده کنید، می‌تونیم دسترسی به آخرین تغییرات و لیست تغییرات داشته باشیم که برای توسعه خیلی مفیده.
این برنامه کاملا فارسی هست حتی توضیحات داخل کد ها هم فارسی هست ایا باز هم GitHub میتونه جای مناسبی باشه برای یک برنامه فارسی
کمی راجب GIT توضیح دهید لطفا ! ایا میشه خودم چیزی شبیه به این رو طراحی کنم و از طریق وب سایت خودم اخرین تغییرات و لیست تغییرات رو اعلام کنم
اتیاک تبلور یک اندیشه

آنلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
این برنامه کاملا فارسی هست حتی توضیحات داخل کد ها هم فارسی هست ایا باز هم GitHub میتونه جای مناسبی باشه برای یک برنامه فارسی
هیچ مشکلی نداره. GitHub تنها این محیط رو برای شما فراهم میکنه و کاری به زبان برنامه شما نداره. فقط کافیه برنامتون Open Source باشه تا به رایگان بتونید از اون استفاده کنید.

کمی راجب GIT توضیح دهید لطفا !
Git یک سیستم Revision Control هست که بخاطر سرعت اون و نوع معماری توزیع شده اون خیلی سریع جای SVN و CVS رو گرفت و بنظر من در حال حاضر یکی از بهترین نرم‌افزارهای مدیریت سورس هستش.
سیستم‌های مدیریت ورژن و سورس بهتون اجازه میده که گروهی روی یک برنامه کار کنید، ببینید هر شخصی چه تغییراتی رو انجام داده، در صورت ایجاد مشکل، تغییرات رو برگردونید، و در کل کنترل بیشتری روی تغییرات داشته باشید. حتی به عنوان تک‌برنامه‌نویس هم این سیستم مفیده. چیزی که زیاد ممکنه پیش بیاد اینه که توی برنامه یک اشتباهی انجام بدید. هر وقت بخواید به راحتی می‌تونید تغییراتی که انجام دادید رو برگردونید. یا یکم که بیشتر پیش برید، به عنوان مثال می‌خواید ببینید که یک تغییر خاص چه نتایجی رو توی برنامه داره، در حالی که هنوز در حال تغییر برنامه اصلی هم هستید. کافیه یک Branch درست کنید، تغییرات موقت رو اونجا بدید. بعد اگر دیدید که نتایج خوب هست، اینها رو Merge می‌کنید و برنامه اصلی هم شامل اون تغییرات موقت خواهد شد.
معادل اون توی سیستم‌های مایکروسافتی Microsoft SourceSafe هستش. اگر از سیستم مدیریت ورژن استفاده نمی‌کنید، حتما نگاهی به Git بندازید، فوق‌العاده مفید هستش.

ایا میشه خودم چیزی شبیه به این رو طراحی کنم و از طریق وب سایت خودم اخرین تغییرات و لیست تغییرات رو اعلام کنم
آره، اگر یک VPS یا سرور خودتون رو دارید می‌تونید به راحتی این سیستم رو اونجا راه بندازید. خوبی GitHub اینه که تمامی امکانات رو براتون یکجا فراهم کرده و کارتون خیلی راحت میشه. از طرفی هم احتمال اینکه افراد مختلف اون رو پیدا کنند بیشتره. اگر خواستید توی VPS خودتون این قضیه رو راه بندازید و بتونید به بقیه هم دسترسی بدید، می‌تونید از Gitosis استفاده کنید. محیط‌های دیگه‌ای مثل Trac هم هست که یک سری ابزارهای اضافه رو براتون فراهم می‌کنه. برای گرفتن VPS و اینها هم مشکلی داشتید می‌تونید به من پیغام بدید، کمکتون می‌کنم.
« آخرین ویرایش: 14 خرداد 1391، 07:04 ب‌ظ توسط nixoeen »

آفلاین امیر شهریاری

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 323
محمدجان سلام
من تازه پست رو مطالعه کردم. در مورد برنامه بهت تبریک میگم ظاهرش که خوبه فقط مونده کاراییش ;)
من خودم خیلی قدیما چند ماه تو یه شرکت نرم افزاری با دلفی و sql۲۰۰۰  برای توسعه نرم افزار حسابداری کار کردم
راستش اصلا با حساب و کتاب و بستانکار و بدهکار میانه خوبی ندارم :)
در مورد اینکه می خواهی برنامه رو یا قسمتی ار اونو وارد دنیای متن باز کنی بهت دوباره تبریک می گم ;)
هر کسی نمیاد زحمات و وقتی رو که روی یه برنامه کشیده و گذاشته به صورت رایگان در اختیار عموم بزاره :D
در زمینه آوردن برنامه تو لینوکس و متن باز شدنش من یکم پیشنهاد دوستانه برات دارم
به نظر من بهتره برنامه رو اصولی از اول جلو ببری. شاید یکم عقب بیوفی و اضافه کاری بشه ولی عوضش هم کدهای برنامه دوباره بررسی و اصلاح میشه و هم برای بردنش تو سکو های دیگه از اول برنامه ریزی میکنی. چون برنامه یکبار نوشته شده خیلی سریع پیش خواهی رفت .
برنامه ای که من دیدم خیلی زیبا و شکیل بود و فکر نمی کنم بتونی با همون ظاهر وارد سکوهای دیگه بشه. ???
از نظر من بهتره ظاهرش رو ساده تر در نظر بگیری تا برای انتشار تو هر سیستم عاملی دنبال دردسر های تولید کامپوننت ها و پوسته برنامه نگردی.شاید بشه با سختی زیاد اینکار رو انجام داد ولی برای تولید نسخه رایگان اصلا کار اضافی به صرفه نیست و باید تا حد امکان برنامه ساده و سریع و روان باشه تا برای همه سکوها با هم تولید بشه نه اینکه ۲ سال بعد از ویندوز نسخه لینوکس تاره بیاد بیرون اون موقع ویرایش ویندوزش همیشه از بقیه جلوتر میشه.
بهتره کارایی برنامه ات عاملی باشه تا مشتری رو جذب کنه. تو ایران خود ما اگه برنامه ات رایگان باشه و در حد یه فروشگاه کوچیک یا متوسط نیاز رو رفع کنه خیلی ها برای استفاده به اون مراجعه خواهند کرد تا اینکه بخوان با کلی هزینه برنامه مالی تهیه کنند اینجوری بعد از مدتی که خواستند فروشگاه خودشونو توسعه بدن و کسب و کارشونو بزرگتر کنند دیگه اون نسخه جوابگو نیست و ترجیح میدن از همون نرم افزار و نسخه بزرگترش استفاده کنند. اونوقت برای خرید نسخه تجاری باهات تماس میگیرند :)
نکته آخر هم نگران دزدیده شدن کدهای برنامه ات نباش. اگه واقعا میخوایی برنامه متن باز و رایگان تولید کنی باید این چیزها رو فراموش کنی و هدفت رو مد نظر داشته باشی و وسط کار هم ولش نکن. یه یا علی بگو و تا آخرش برو جلو تا تموم بشه. شاید بعضی ها سو استفاده یا دزدی بکنن ولی این چیزا همه جا هست و نباید مانع پیشرفت پروژه ات بشه. اگه کسی می تونست برنامه شما رو بنویسه تا الان خودش اینکار رو کرده بود ولی اونی که نمیتونه و میاد کدهای شما رو میدزده مطمئنا تو توسعه برنامه دچار مشکل میشه ولی به هر حال نسخه اصلی که شما منتشر میکنی یه چیز دیگه هستش.
امیدوارم موفق و پیروز باشی
یا حق

آفلاین Mohammad.maleki

• Jr. Member
  • *
    • گروه شرکت های اتیاک
ممنون از توصیه های ارزشمندت Delphi887 ممنونم
بله دارم تو لینوکس پیاده سازییش میکنم و مجدد خط به خط کد ها رو بررسی میکنم تا عملکرد برنامه هم بهتر بشه میشه گفت برای سکو های دیگه هم با همین رابط کاربری اماده میشه چون از دو کامپونت بیشتر استفاده نکردم یکی برای ساعت صفحه نخست که از اول نوشتم و دیگری برای اینکه اون بالا رو شبیه به افیس ۲۰۱۰ کنم منظورم زیر منو ها بود به خاطر همین مشکلی برای ظاهر برنامه به وجود نخواهد مد فقط با یه تاخییر اماده میشه که احتمالا تا مهر به صورت منبع باز و در این حال تجاری عرضه میکنمش
البته منظور از تجاری این نیست که باید پولی بابتش داد نرم افزار رایگانه ولی برای بهبود عملکرد و ابزارش باید ماژول های تکمیلیش رو خریداری کرد

یه سوال هم داشتم چطور میشه یک برنامه رو در مخازن اوبونتو مخزن پیشفرض اوبونتو قرار داد؟ \\:D/
اتیاک تبلور یک اندیشه

آفلاین امیر شهریاری

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 323
یه سوال هم داشتم چطور میشه یک برنامه رو در مخازن اوبونتو مخزن پیشفرض اوبونتو قرار داد؟ \\:D/
این برا منم سواله ???
خیلی دوست دارم یه برنامه هرچقدر هم ساده مثلا ماشین حساب بنویسم و تو مخازن قرار بدم  :)
راستی برای لینوکس با چی برنامه مینویسید؟ رفتی سراغ python یا با mono داری توسعه میدی؟