عزیزم من تو شیراز هستم. هم ویرایش CD و هم ویرایش DVD اوبونتو ۱۲٫۰۴ رو هم دارم! اگه خواستی تا بهت بدمشون فقط کافیه بهم پیغام خصوصی بدی و بعدش بیای سمت بلوار چمران و اونطرفا! حالا در مورد سوالهات:
۱. تا اونجا که من میدونم، به صورت پیشفرض اوبونتو همهی درایورها رو نصب میکنه و نیازی به نصب درایور به صورت دستی نیست. اگر هم درایور آزاد برای سختافزارت نباشه یا بخوای از درایورهای غیرآزاد استفاده کنی (که اصلا توصیه نمی شه) تو خود اوبونتو یه جا داره به اسم Additional Drivers اون برنامهرو که باز کنی میتونی به اینترنت وصل کنی و اون درایورها رو نصب کنی.
۲. مثل اینکه مشکلت حل شده!
۳. برای آپلود عکس میتونی مثلا به وبگاه
http://www.myup.ir بری و اونجا آپلود کنی، کار باهاش خیلی راحته.
۴. من تاحالا با بلوتوث اوبونتو کار نکردم.
۵. عزیزم میتونی بیای از خودم بگیری! فقط کافیه یه CD یا DVD با خودت بیاری! فقط حواست باشه که خام باشه !!!

۶ و ۷. اطلاعی ندارم!
۸. GNOME و KDE تقریبا انتخابشوم سلیقهای هست. هرکی یه چیزی دوست داره. ولی اگه خودتو وابسته به نرمافزار آزاد و گنو و .. میدونی از GNOME استفاده کنی بهتره چون پروژهی GNOME جزیی از GNU هست. و البته من تاحالا تو دوستام کسی رو ندیدم که فقط از KDE استفاده کنه ولی تا دلت بخواد کسایی رو دیدم که فقط از گنوم استفاده میکننن!
۹. در دنیای نرمافزار تو هرکاری دلت بخواد میتونی بکنی! فقط کافیه که راهشو بلد باشی و به آزادی دیگران احترام بذاری!