انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: پیشنهاد خرید لپ تاپ ؟  (دفعات بازدید: 4408 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین identi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 417
پاسخ : پیشنهاد خرید لپ تاپ ؟
« پاسخ #15 : 27 خرداد 1391، 12:48 ب‌ظ »
اینکه بهتر نیست صبر کنی ivy bridge ها بیان تو ایران و اونا رو بخری ؟
Intel Vice President Kirk Saugen told that both performance and power efficiency are improved by 20 percent in Ivy Bridge when compared to earlier Sandy Bridge processors... real target for Ivy Bridge processors is Ultrabooks
http://www.pcworld.com/businesscenter/article/254341/first_ivy_bridge_ultrabook_laptops_to_launch_june_5.html
اینتل پشتیبانی لینوکسش را ارایه کرده؟ یا مثل سندی بریج یک مشکل دیگه به مشکلات لینوکس اضافه میشه؟
« آخرین ویرایش: 27 خرداد 1391، 12:51 ب‌ظ توسط identi.ca »

آفلاین N3MiSiS

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 67
« پاسخ #16 : 27 خرداد 1391، 01:15 ب‌ظ »
من خودم دو تا دل دارم vostro va inspiron و با asus و vaio هم کار کردم ولی لنوو و hp حودم زیاد باهاشون کار نکردم.
باید بگم که بین اینا dell vostro بهترین هست. چه توو ویندوز و چه توو لینوکس اصلا درایور نصب نمیکنم. ۲۴ ساعته روشن هست.
inspiron هم اولاش یکم اذیت کرد ولی بعدا عادت کردیم بهش و الان مشکلی ندارم.
از sony vaio هم که بدتر ندیدم. چون حتی تووو ویندوز هم با نصب درایور هاش بازم خودشو کامل نمیشناسه  :o  دو ماه نکشید فروختم.
لنوو تا اونجایی که من دیدم خوبه. آره با لینوکسم سازگاریش خوبه.
hp هم بعد نیست ولی مثل دل نیست که ۱۰ روز full timeکار کنه و هیچ چیش نشه. و اینکه توو hp ها اکثرا منبع تغذیه زیر گرافیک هست و اگه زیاد کار بکشی گرماش پدر کارت گرافیک رو در میاره!

راستی xps یادم رفت. واقعا محشره. دوستم یکی داره من بجای اون کیف میکنم  ;D
و asus که اون رو هم شبیه sony میبینم. ولی به نظر خود من asus  از وایو بهتره.
« آخرین ویرایش: 27 خرداد 1391، 01:17 ب‌ظ توسط N3MiSiS »
10 نوع مختلف آدم در دنیا وجود دارد ، آنهایی که باینری میفهمند و آنهایی که باینری نمیفهمند.
========================================================

آفلاین N3MiSiS

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 67
« پاسخ #17 : 27 خرداد 1391، 01:24 ب‌ظ »
نقل‌قول
راستی من یه لبتاب compaq دارم. خیلی قدیمیه البته به دست من تازه رسیده یکی از آشنا هامون بم داده. روش xp نصب بود و خوب کار میکرد. حذفش کردم تا لینوکس بزنم، هیچ کدوم از توزیع هاروش نصب نشد. همه توزیع های ریزو درشت رو امتحان کردم. ولی نشد. بعد خواستم دوباره xp بزنم. اینبار شد. ولی هر بار که روشن میکنم باید از f8 و enable vga mode بیام بالا. میدونین مشکل چیه، پنتیوم ۳ هست.

چشم دوست عزیز  ):P

اینم لینک : http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,38122.0.html
« آخرین ویرایش: 27 خرداد 1391، 01:45 ب‌ظ توسط N3MiSiS »
10 نوع مختلف آدم در دنیا وجود دارد ، آنهایی که باینری میفهمند و آنهایی که باینری نمیفهمند.
========================================================

آفلاین identi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 417
« پاسخ #18 : 27 خرداد 1391، 01:31 ب‌ظ »
راستی من یه لبتاب compaq دارم. خیلی قدیمیه البته به دست من تازه رسیده یکی از آشنا هامون بم داده. روش xp نصب بود و خوب کار میکرد. حذفش کردم تا لینوکس بزنم، هیچ کدوم از توزیع هاروش نصب نشد. همه توزیع های ریزو درشت رو امتحان کردم. ولی نشد. بعد خواستم دوباره xp بزنم. اینبار شد. ولی هر بار که روشن میکنم باید از f8 و enable vga mode بیام بالا. میدونین مشکل چیه، پنتیوم ۳ هست.
تاپیک جدید باز کن

آفلاین ایمان تات داودی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 145
  • من عاشق XFCE شدم
« پاسخ #19 : 01 تیر 1391، 06:13 ب‌ظ »
راستش این سوال خیلی کلیه
شما به سوالات زیر پاسخ بده تا بشه دقیق راهنمایی کرد:
1- آیا فقط از اوبونتو استفاده می کنی یا با ویندوز؟
2- اهل بازی کردن سنگین هستی یا اصلا بازی نمی کنی؟
3-تا چقدر می تونی هزینه مثلا 3یا 4 ملیون برای لپ تاپ هزینه می کنی؟
4-قابل حمل بودنش برات مهمه یا فقط توی خونه ازش استفاده می کنی؟
سوالات بالا را جواب بده و این چند تا نکته را هم بدونی خوبه
پایدارترین نوت بوک با اوبونتو system76 که کانفیگ خوبی داره ولی در ایران موجود نیست
نوت بوک های hp و dell سری جدید خرابیشون زیاده
لپ تاپ های ایسر دستگاه های کمی کندی هستند
بهتر است قبل از خرید سیستم با یه سی دی لایو بوت بشی و مطمئن بشی که همه سخت افزارها را میشناسه
و نکته آخر اینکه بهتر است صبر کنی تا ivybridge ها وارد ایران بشوند و یه نوت بوک با این سی پی یوها و بدون گرافیک بخری
این حرفهای یه تعمیرکار نوت بوک اوبونتو کار بود ببخشید اگر طولانی شد
من عاشق XFCE شدم
(تو پرانتز بگم موقع تغییر مشخصات آواتارم حذف شد من هم عکس کارتون آواتار را گذاشتم جای آواتار)