انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: آیا امکان نصب IIS7 در لینوکس است؟  (دفعات بازدید: 5901 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Cyber Man

• Full Member
  • *
  • ارسال: 115
  • و در روز هشتم دنیای مجازی را آفرید
پاسخ به: آیا امکان نصب IIS7 در لینوکس است؟
« پاسخ #15 : 14 فروردین 1387، 10:31 ق‌ظ »
جنگ برنامه نویسی همچنان ادامه داره نه؟
توضیح باید بگم برای این دوستان عزیز.
ابتدا به ساکن اینکه مهم نیس چه زبان برنامه نویسی رو انتخاب کنی مهم اینه که با چه الگوریتم و چه تفکری برنامه بنویسی
همانطور که گفته شد برای نوشتن برنامه ها در .net بهتره پروژه mono رو دنبال کنی
اما اگه می خوای وارد برنامه نویسی انحصاری لینوکس بشی می تونی از triple p ( Perl, Python, PHP) استفاده کنی
اما اگه می خوای سراغ جاوا بری ( چیزی که فکر می کنم مایکروسافت سی شارپ رو از اون کپی برداری کرد) می تونی از jbuilder استفاده کنی اما باید نسخه linux رو پیدا کنی اما یک توصیه بهت می کنم هر کاری که می کنی asp .net رو رها نکن واقعا داره کامل می شه یه نگاه به wpf و silver light هم بنداز باز اگه کمک خواستی بگو
من خودم برنامه نویس asp .net هستم و توی لینوکس با سی و جاوا برنامه می نویسم
هزار بار مراجعه اما برای همیشه مرخص از دنیای واقعی

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
« پاسخ #16 : 17 فروردین 1387، 01:13 ق‌ظ »
باز هم فریاد می‌زنم: از فن‌آوری‌های بسته (مخصوصاً مال مایکروسافت) بر حذر باشیم. (از جمله دات‌نت و Silverlight که توی لینوکس می‌شن Mono و Moonlight و نیز Adobe Flash). به فکر آزادی خود و دیگران باشیم.
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
« پاسخ #17 : 17 فروردین 1387، 01:19 ق‌ظ »
اما اگه می خوای وارد برنامه نویسی انحصاری لینوکس بشی می تونی از triple p ( Perl, Python, PHP) استفاده کنی
نمی‌دونم منظورتون از «انحصاری» چیه، ولی هر سهٔ اون زبون‌ها آزاد و تا حد زیادی cross platform هستند.
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین Cyber Man

• Full Member
  • *
  • ارسال: 115
  • و در روز هشتم دنیای مجازی را آفرید
« پاسخ #18 : 17 فروردین 1387، 10:48 ق‌ظ »
بیایید مثل یک مرد با واقعیات رو در رو بشیم. چند درصد از کاربران ما تا حالا سعی کردن نرم افزارهای نوشته شده متن باز رو تغییر بدن و تا حدود زیادی بومیش کنن. چند درصد از کاربران ما وقتی برنامه کاملی رو می نویسند ( نه پروژه های دانشجویی) متن اون رو در دسترس دیگران می زارن. خب حالا این کاربران می خوان با هر چی برنامه بنویسن وقتی دو مساله رو رعایت نکن چه فرقی در کل می کنه.
حالا ما خودمون رو سر کار بزاریم که متن باز داریم کار می کنیم.
من تازه عضو این مجمع شدم. اما ما برای خودمون یه گروه متن باز بودیم که هر پروژه ای رو می نوشتیم source رو در اختیار دیگران قرار می دادیم . می دونید درد چیه اینه که تعداد پروژهای ما بیشتر از تعداد پروژه هایی بود که اینجا ثبت شده.
اما از مدیران این سایت یه تقاضا دارم. زودتر دست به کار بشید. فیلدهای مختلف برنامه نویسی رو به میان بکشید. و تعداد پروژه ها رو بیشتر کنید. همه با هم باید بجنگیم. با شرکتهایی مثل همکاران سیستم رایاوران و ... چرا ما برنامه های در سطح تجاری ننویسیم و open source نکنیم . اگر دست به این کار نزنیم بزارید رک بگم ما برنامه های open source برای سیستم عامل open source داریم برنامه می نویسیم در حالیکه متاسفانه در نهایت انحصاری هستند.

منظور از اینکه گفتم triple p انحصاری منظورم اینه که توی linux  جا خوش کردن. و توی این سیستم عامل طرفدارهای زیادی داره
هزار بار مراجعه اما برای همیشه مرخص از دنیای واقعی