انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نظرسنجی

حمایت می‌کنید؟

بله
22 (71%)
خیر
5 (16.1%)
بابا جمع کن این مسخره‌بازیا رو روانی
4 (12.9%)

مجموع آرای اعضا: 31

نویسنده موضوع: وضعیت اسفناک گنو/لینوکس در ایران و جهان  (دفعات بازدید: 13919 بار)

0 کاربر و 7 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین علی بهجتی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 414
  • عاشق آزادی
    • جابجا آمدید!
آقایون! من نه فلسفه ی جدیدی دارم بیان می کنم و نه می خوام قبلیا رو نقض کنم. صحبت بنده اینه که ما یه سری فلسفه های کلیشه ای رو به خورد خودمون داده‌ایم و روشون پافشاری می کنیم در حالی که به جای پیشرفت، فقط دست و پامون رو بسته ان. من اینجا یه روش و یه سیاست رو واسه پیشرفت معرفی و کاملا هم کلی گویی کردم. پس شما هم با دید کلی به قضیه نگاه کنید و روی جزئیات توقف نکنید. صحبت بنده اینه که ما از کاربران عامی استفاده کنیم تا دنیای آزادمون رو پیشرفت بدیم. نه چیز دیگه
پیشرفت ؟!‌ شما میفرمایی جلوی پیشرفت رو گرفته ؟! عجب !! کمی راجع به نرم‌افزار های آزاد بخون. فلسفه رو بهش فکر کن! اگه به سرعت پیشرفت چند ده برابر نرسیدی برو نگاه کن !‌ مایکروسافت میاد ۶ ماه یه بار یه ویندزد بده ؟! یا یه توزیع مثل اوبونتو و فدورا ؟! ورژن جدید هسته ویندوز هر ۲ ۳ ماه یه بار منتشر میشه یا لینوکس ؟!‌ سرعت رشد نرم افزار رو اینجا ندیدی ؟‌
امیرالمؤمنین (ع) :‌ زکات علم نشر آن است
چرا علم خود را با نوشتن برنامه‌ای آزاد نشر ندهیم‌؟

آفلاین علی بهجتی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 414
  • عاشق آزادی
    • جابجا آمدید!
مردم از چیزی استفاده می‌کنن که بهش عادت کردن، مگر این که دلیلی برای تغییرش داشته باشن که حداقل ده برابر قوی‌تر باشه. تنها چیزی که من تا به امروز دیدم توانایی این تغییر رو داشته مفهوم آزادی بوده. فراموش نکنیم که اکثریت مطلق طیف مایکروسافت‌کار با ویندوزشون راحت هستن و فکر می‌کنن خیلی هم راحت و زیبا و قوی هست.
در ضمن من از طرف هرکسی که سهمی در توسعه‌ی سیستم‌عامل گنو داشته اعلام می‌کنم که اگه فقط یه کاربر داشته باشیم که بدونه داره از چی استفاده می‌کنه، چرا ازش استفاده می‌کنه و وظیفه‌اش نسبت به چیزی که ازش استفاده می‌کنه چیه؛ بارها بهتر از اینه که همه‌ی مردم دنیا از سیستم‌عامل گنو استفاده کنن (ولو این که امروز استفاده‌ی یه آدم عادی از گنو چندین برابر بیش‌تر از ویندوز هست)، ولی ندونن این چیزی که ازش استفاده می‌کنن چیه.
به شما میگن یه گیک واقعی !
منم موافقم، چه ارزشی داره فقط کمیت رو بالا ببریم بدون کیفیت‌؟! بدون اینکه کاربر بدونه با چی طرفه !؟‌

ضمنا سر کاربر رو شیره مالیدن خلاف انسانیت هست ! البته که سیاست هست ولی خب سیاست صحیحی نیست ! انسانیت خودمون رو از بین ببریم‌!؟
امیرالمؤمنین (ع) :‌ زکات علم نشر آن است
چرا علم خود را با نوشتن برنامه‌ای آزاد نشر ندهیم‌؟

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 646
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
نقل‌قول
آقایون! من نه فلسفه ی جدیدی دارم بیان می کنم و نه می خوام قبلیا رو نقض کنم. صحبت بنده اینه که ما یه سری فلسفه های کلیشه ای رو به خورد خودمون داده‌ایم و روشون پافشاری می کنیم در حالی که به جای پیشرفت، فقط دست و پامون رو بسته ان. من اینجا یه روش و یه سیاست رو واسه پیشرفت معرفی و کاملا هم کلی گویی کردم. پس شما هم با دید کلی به قضیه نگاه کنید و روی جزئیات توقف نکنید. صحبت بنده اینه که ما از کاربران عامی استفاده کنیم تا دنیای آزادمون رو پیشرفت بدیم. نه چیز دیگه

عزیز من چرا متوجه نیستی؟اگه لینوکس تا حالا دووم آورده فقط و فقط به خاطر فلسفه‌ش بوده.
اگر حتی یک روز لینوکس از فلسفه‌ش جدا بشه و بخواد مثل سیستم عامل های انحصاری عمل کنه ، مطمئن باش زود تر از اونچه که فکر می کنی ، نابود میشه.

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
دوستان شما هنوز با تعصب صحبت می‌کنید.
نقل‌قول
پیشرفت ؟!‌ شما میفرمایی جلوی پیشرفت رو گرفته ؟! عجب !! کمی راجع به نرم‌افزار های آزاد بخون. فلسفه رو بهش فکر کن! اگه به سرعت پیشرفت چند ده برابر نرسیدی برو نگاه کن !‌ مایکروسافت میاد ۶ ماه یه بار یه ویندزد بده ؟! یا یه توزیع مثل اوبونتو و فدورا ؟! ورژن جدید هسته ویندوز هر ۲ ۳ ماه یه بار منتشر میشه یا لینوکس ؟!‌ سرعت رشد نرم افزار رو اینجا ندیدی ؟‌
سرعت توسعه‌ی نرم افزار آزاد بالاس که باشه! ناز شصتش. سرعت افزایش کاربرش هم بالاس؟ نرم افزارهای بزرگ تجاری هم برای گنو/لینوکس هم نوشته میشن؟ مگه غیر از اینه که همه از هر طرف افتاده‌ان به جون همین نرم افزارهای آزاد و کدهاش رو می دزدن و تو پروژه های خودشون استفاده می کنن؟ آخرشم به هزار ترفند سورسشو می بندن؟ آیا ما قدرتی داریم جلوشون؟ ورژن هزار gpl هم که بیاد بیرون، اونا کار خودشونو می کنن. جدا حس می کنید همه چی آرومه و ما چقد خوشحالیم؟
نقل‌قول
منم موافقم، چه ارزشی داره فقط کمیت رو بالا ببریم بدون کیفیت‌؟! بدون اینکه کاربر بدونه با چی طرفه !؟‌

ضمنا سر کاربر رو شیره مالیدن خلاف انسانیت هست ! البته که سیاست هست ولی خب سیاست صحیحی نیست ! انسانیت خودمون رو از بین ببریم‌!؟
شما متن اصلی رو کامل خوندی احیانا؟
نقل‌قول
عزیز من چرا متوجه نیستی؟اگه لینوکس تا حالا دووم آورده فقط و فقط به خاطر فلسفه‌ش بوده.
اگر حتی یک روز لینوکس از فلسفه‌ش جدا بشه و بخواد مثل سیستم عامل های انحصاری عمل کنه ، مطمئن باش زود تر از اونچه که فکر می کنی ، نابود میشه.
داداش شما تو باغ نیستیا. مثل اینکه ترول تو ذات این ملته. من کی گفتم از فلسفه‌اش جدا بشه؟ صحبتهای بنده رو همه رو با هم نگاه کنید. نه فقط یه بخشش رو.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین Masoud92m

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1349
نقل‌قول
صحبت بنده اینه که ما از کاربران عامی استفاده کنیم تا دنیای آزادمون رو پیشرفت بدیم. نه چیز دیگه

این که شما میگید صرفا برای بالابردن آمار کاربران سیستم عامل هست نه فرهنگ نرم افزار آزاد
وقتی کسی راجع به لینوکس ازم میپرسه همون اول میگم که درست گنو/لینوکس است و قبل از اینکه راجع به توزیع های گنو/لینوکس بهش بگم راجع به گنو و GPL بهش میگم
به کسایی که تصمیم میگیرن گنو/لینوکس رو امتحان کنن میگم که شاید خیلی از چیزا (نرم افزارهای تخصصی، بازی های مختلف و ...) رو از دست بدید اما چیزی رو به دست میارید به اسم آزادی
از نظر من گنو/لینوکس (حداقل در حوضه ی دسکتاپ) به خاطر فلسفه آزادی زندست
در غیر این صورت به گفته ی خودتون اینجا پر کاربرایی هست که چند روزی میان و چندتا توزیع نصب میکنن و حتی گاهی خودشون رو حرفه ای (!) خطاب میکنن ولی برمیگردن سر مک یا ویندوز !
منتظر نباش که مرگ تو کی میاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه کسی سمت تو نمیاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه میبینی که کسی حرفتو نمیخواد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
مثل من مثل خیلی ها ..... آزاد باش مثل من مثل خیلی ها

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
این حرف رو برای من تفسیر کن.

نقل‌قول
قایون! من نه فلسفه ی جدیدی دارم بیان می کنم و نه می خوام قبلیا رو نقض کنم. صحبت بنده اینه که ما یه سری فلسفه های کلیشه ای رو به خورد خودمون داده‌ایم و روشون پافشاری می کنیم در حالی که به جای پیشرفت، فقط دست و پامون رو بسته ان. من اینجا یه روش و یه سیاست رو واسه پیشرفت معرفی و کاملا هم کلی گویی کردم. پس شما هم با دید کلی به قضیه نگاه کنید و روی جزئیات توقف نکنید. صحبت بنده اینه که ما از کاربران عامی استفاده کنیم تا دنیای آزادمون رو پیشرفت بدیم. نه چیز دیگه

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1319
من کل مصاحبه اش را نگاه کردم. دللیل لینوس ترووالدز برای کمی استفاده لینوکس در pc به نظرم قانع کننده بود.
دلبلش این بود که لینوکس به صورت پیش فرض روی بیشتر سیستم ها نصب نیست. چیزی که ماکروسافت با دادن پول آن را بدست آورده!

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
نقل‌قول
این که شما میگید صرفا برای بالابردن آمار کاربران سیستم عامل هست نه فرهنگ نرم افزار آزاد
وقتی کسی راجع به لینوکس ازم میپرسه همون اول میگم که درست گنو/لینوکس است و قبل از اینکه راجع به توزیع های گنو/لینوکس بهش بگم راجع به گنو و GPL بهش میگم
به کسایی که تصمیم میگیرن گنو/لینوکس رو امتحان کنن میگم که شاید خیلی از چیزا (نرم افزارهای تخصصی، بازی های مختلف و ...) رو از دست بدید اما چیزی رو به دست میارید به اسم آزادی
متن اصلی رو دقیق مطالعه کردید؟ من به هر کی می‌گم آزادی می‌گه برو پی کارت. برتری و پیروزی تو همین تعداد بالای کاربرانه. چه بافرهنگ باشن چه ...
نقل‌قول
این حرف رو برای من تفسیر کن.
توضیح نمی‌خواد. اظهر من الشمسه. نمیگم فلسفه‌ی گنو بده بلکه اون چیزی که ما به خورد خودمون داده‌ایم و اسمش رو گذاشته‌ایم فلسفه‌ی آزادی دست و پامون رو بسته.
نقل‌قول
دلبلش این بود که لینوکس به صورت پیش فرض روی بیشتر سیستم ها نصب نیست. چیزی که ماکروسافت با دادن پول آن را بدست آورده!
پس همونجور که گفتم می‌تونیم با کاهش ثروت مایکروسافت که از طریق پایین آوردن کاربراش به دست میاد، این معادله رو برعکس کنیم.  ;)

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
نقل‌قول
توضیح نمی‌خواد. اظهر من الشمسه. نمیگم فلسفه‌ی گنو بده بلکه اون چیزی که ما به خورد خودمون داده‌ایم و اسمش رو گذاشته‌ایم فلسفه‌ی آزادی دست و پامون رو بسته.

بعدا من میگم لینوکس تا وقتی لینوکسه که به همین فلسفه ایی که تو میگی دست و پاشو بسته پایبند باشه.
اونوقت تو میگی تو باغ نیستی و نسبت ترول بهم میزنی؟!

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
البته یه مساله ای هم هست....

بعضی از تولید کنندگان لپتاپ ؛ برای اینکه قیمت نهاییشون رو پایین بیارن ؛ یکی از توزیعات لینوکس Text-Based رو میزارن رو لپتاپشون.

حالا این مشکل اصلی نیست ؛ مشکل اصلی اینه که همه فکر میکنند داس هست! و یکی از سر کنجکاوی نمیاد ببینه اصل کار چیه! (مثلا لپتاپ پدرم همینطور بوده. حتی سی دی لینوکسش هم هست! ).ک

مثلا من اگر بفهمم سیستم لینوکسه (حالا هرچی ؛ جنتو؛ اوبونتو ؛ سوزه و ...) میام با پکیج منیجرش یه DE روش بالا میارم و X نصب میکنم و ال و بل! . ولی فرهنگ درستی جا نیفتاده که این کارا رو میشه انجام داد.

وگرنه با این حجم تولیدات لینوکسی کاربرانش میتونست بیشتر از ویندوز باشه (البته مک رو نمیگم ؛ چون حتی اگر لینوکس بیاد بشه ۸۵٪ باز مک همون ۱۵٪ خودش میمونه :) ).
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
همین الآنش هم به اندازه‌ی کافی داریم از دست کسایی که بدون اطلاع از مفهوم ازادی اومدن سمت لینوکس می‌کشیم. آشنا کردن هرکدومشون هم با گنو/لینوکس و فلسفه ی پشت اون داره به اندازه ی کافی نیرو و انرژی از جامعه هدر می‌ده، انرژی‌ای که می‌تونه صرف کارهای بهتر و اصولی‌تری مثل کارت گرافیک آزاد بشه که دیگه نیازی به شرکت‌های انحصاری نداشته باشیم و بتونیم اکوسیستم خودمون رو کامل کنیم.
مشکل شما اینه که فکر می‌کنی دموکراسی وجود داره و قدرت در تعداده. این حرفا برای اینه که من و شما رو چارپا فرض کنن، در نهایت پوله که همه‌چیز رو مشخص می‌کنه. کل دنیا هم برعلیه چیزی باشن که یه سرمایه‌دار رو پول‌دارتر می‌کنه، اون سرمایه‌دار کل دنیا رو به کفش چپش هم حساب نمی‌کنه.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین saeed_noori

• Newbie
  • *
  • ارسال: 22
    • saeed__noori
آنکس که با هیولا به جنگ برمی‌خیزد، می‌باید هوشیار باشد که خود در طی آن به اژدها تبدیل نگردد.(نیچه)
« آخرین ویرایش: 05 تیر 1391، 07:46 ب‌ظ توسط canada »

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
نقل‌قول
همین الآنش هم به اندازه‌ی کافی داریم از دست کسایی که بدون اطلاع از مفهوم ازادی اومدن سمت لینوکس می‌کشیم. آشنا کردن هرکدومشون هم با گنو/لینوکس و فلسفه ی پشت اون داره به اندازه ی کافی نیرو و انرژی از جامعه هدر می‌ده، انرژی‌ای که می‌تونه صرف کارهای بهتر و اصولی‌تری مثل کارت گرافیک آزاد بشه که دیگه نیازی به شرکت‌های انحصاری نداشته باشیم و بتونیم اکوسیستم خودمون رو کامل کنیم.
مشکل شما اینه که فکر می‌کنی دموکراسی وجود داره و قدرت در تعداده. این حرفا برای اینه که من و شما رو چارپا فرض کنن، در نهایت پوله که همه‌چیز رو مشخص می‌کنه. کل دنیا هم برعلیه چیزی باشن که یه سرمایه‌دار رو پول‌دارتر می‌کنه، اون سرمایه‌دار کل دنیا رو به کفش چپش هم حساب نمی‌کنه.

ایول. بالاخره یه نفر منظور منو گرفت. صحبت بنده هم دقیقا همینه و میگم تا وقتی‌ که این منابع عظیم مالی تو دست‌شون هست، کار خاصی‌ از دست ما بر نمیاد. طرح بنده هم اینه که با جذب مشتریهاشون همین قدرت پولو ازشون بگیریم. شما با این بخش مساله موافقت بکنید بقیه‌اش رو بعدا ردیف می‌کنیم. من نمیدونم چه اصراری دارید ملت حتما همه فلسفه‌ی آزادی رو بدونن. یا اینکه حتما میخواید به همه ماهیگیری رو یاد بدید. این طرز فکر کاملا درست و انسانی‌ اما بیفایده‌اس. نتیجه‌اش فقط ریزش کاربرانه. من میگم یه خورده از خر شیطون بیایم پایین و بذاریم کاربرای عامی که بخش اعظم بازار رو تشکیل میدن و پولشونو می‌ریزن تو جیب کمپانی ها، جذب گنو/لینوکس بشن. اونوقت خودبه‌خود قدرت میاد دست ما. بد میگم؟

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
نقل‌قول

ایول. بالاخره یه نفر منظور منو گرفت. صحبت بنده هم دقیقا همینه و میگم تا وقتی‌ که این منابع عظیم مالی تو دست‌شون هست، کار خاصی‌ از دست ما بر نمیاد. طرح بنده هم اینه که با جذب مشتریهاشون همین قدرت پولو ازشون بگیریم. شما با این بخش مساله موافقت بکنید بقیه‌اش رو بعدا ردیف می‌کنیم. من نمیدونم چه اصراری دارید ملت حتما همه فلسفه‌ی آزادی رو بدونن. یا اینکه حتما میخواید به همه ماهیگیری رو یاد بدید. این طرز فکر کاملا درست و انسانی‌ اما بیفایده‌اس. نتیجه‌اش فقط ریزش کاربرانه. من میگم یه خورده از خر شیطون بیایم پایین و بذاریم کاربرای عامی که بخش اعظم بازار رو تشکیل میدن و پولشونو می‌ریزن تو جیب کمپانی ها، جذب گنو/لینوکس بشن. اونوقت خودبه‌خود قدرت میاد دست ما. بد میگم؟

خیلی هم خوب میگی عزیز :)

میتونیم اتفاقا مساله تحریم و غیرقانونی بودن استفاده ویندوز در ایران و ... رو هم چاشنی کار کنیم ;)
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
درمورد این که چرا این کار روی قدرت سرمایه‌داری تأثیر نداره:
ما نمی‌تونیم قدرت رو ازشون بگیریم، حتا اگه دقیقا یک به یک تمام مردم دنیا هم بیان سمت ما. اگه به این راحتی‌ها بود الآن برادران ما در وال‌استریت تو خیابون‌ها نبودن.

درمورد این که چرا همه باید حتماً فلسفه‌ی آزادی رو بدونن:
این سیستم‌عامل گنو و نرم‌افزارهای اون چه‌قدر ارزش دارن؟ حتما قبول داری که ارزش اون بی‌نهایته. حالا اگه ما بیایم و این گنجینه‌ی گران‌بها رو بدیم دست مردم و بهشون نگیم که این چیه و چه قدر ارزش داره چه اتفاقی می‌افته؟ مثل این می‌مونه که یه انگشتر طلا رو بدیم دست یه بچه‌ی ۲ ساله. نهایتا یه کم باهاش بازی می‌کنه و بعد که دلش رو زد، اون رو می‌اندازه دور. چون اون بچه ارزش واقعی اون طلا رو نمی‌دونه. اما اگه یه انسانی که می‌دونه اون انگشتر چه قدر ارزش داره اون رو به دست بیاره، دیگه نمی‌شه به این راحتی‌ها اون رو از چنگش بیرون آورد. تا کسی ندونه ازادی چیه و چه قدر سخت به دست می‌آد، نرم‌افزار آزاد و غیرآزاد براش فرقی ندارن و می‌ره به سمت اونی که در اون لحظه قوی‌تره. گیرم که بیاد سمت نرم‌افزار ازاد، وقتی ندونه آزادی‌ای که باعص شده این نرم‌افزار به‌وحود بیاد چیه و برای حفظ اون تلاش نکنه، بعد از مدتی نرم‌افزار آزاد و آزادی با هم‌دیگه از بین می‌رن. برای اینه که می‌گم چنین طرحی نه‌تنها مفید نیست، بلکه به شدت مضر و ویرانگر هست.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن