انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: {ویرایش شده} جواب کانونیکال به سوال من درباره‌ی فروش اوبونتو  (دفعات بازدید: 5786 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
دقیقا شش روز پیش (۲۶ ژوئن) من یه رایانامه نوشتم به شرکت کانونیکال هنوز که هنوزه جوابم رو ندادن.(امروز ۲ جولای هست). نمی‌دونم ما رو آدم حساب می‌کنن یا نه. اگه جوابم رو ندن می‌دونم چجوری از خجالتشون در بیام!!  ;D به همه‌جا رایانامه می‌نویسم! اصلا می‌رم یه مقاله تو www.opensource.com می‌نویسم و همشون رو زیر سوال می‌برم! (من الآن کُفری هستم!  ](*,)  >:()

اینم متن سوالم بوده:

Hello dear Sir/Madam

We, the GNU/Linux users of Iran, have some concerns about Trademark policy of Canonical Group Inc. specifically commercial redistribution of exact copies of Ubuntu, Kubuntu, etc. The following is our concern:

1. Is it legal to sell exact copies of Ubuntu, Kubuntu, etc. burnt on CDs or DVDs?

2. Is it legal to sell exact .iso images downloaded directly from ubuntu.com or kubuntu.com or etc?

sincerely yours
Salman Mohammadi
Shiraz, Iran.
« آخرین ویرایش: 21 امرداد 1391، 06:43 ب‌ظ توسط سلمان العلما شیرازی! »

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
چند تا احتمال هست
ایمیلتون نرسیده
ایمیل رو به آدرس اشتباه فرستادین
ایمیلتون به دست کارمندی رسیده که از ایرانی ها بدش میاد
یادشون رفته جواب بدن
ایمیلتون تو شلوغی گم شده یا سرشون شلوغ بوده جواب ندادن
احتمال اینم هست که طرف بعد خوندن hello dear sir/madam از خنده قش کرده  ;D
به نظر من یه بار دیگه ایمیل بفرست شاید جواب بدن
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
چند تا احتمال هست
ایمیلتون نرسیده
یادشون رفته جواب بدن

آفلاین سید مسعود امامیان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
چند تا احتمال هست
ایمیلتون نرسیده
یادشون رفته جواب بدن
درسته اشتباه همه جا هست ولی نه تا این حد ...

مگه به بقالی سره کوچه ایمیل زده ؟‌
:D
به عمل کار برآید     به سخندانی نیست . . .

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
شما آزادی هر چقدر که مایل هستین اوبونتو و سایر مشتقاتش رو روی سیدی / دی وی دی رایت کنید و پخش کنید یا بفروشید (هزینه دیسک)
شما میتونید در صورت جمع آوری مجموعه ای هزینه جمع آوری و دیسک رو بگیرین  :oops:

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
نه عزیزم من مطمئنم که ای‌میل رسیده. چون جواب اتوماتیک که رسیده بهشون برام اومد.!
در ضمن سوال اصلی من سوال دومم بود!

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
اون سلام اولش من رو یاد اولین نامم انداخت به یه پرفسور دانمارکی که البته ۳سوته جوابم رو داد.حالا چقد تو دلش بهم خندید نمیدونم ولی دمش گرم.اتفاقا سوالم به ایرانی بودنم مربوط بود!
بعد شما چجوری از طرف این امت یه تنه همچین نامه ای نوشتی ](*,) ](*,)
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
عزیزم من که نگفتم نماینده‌ی مردم ایران هستم! مگه من رییس جمهور هستم؟ من فقط خودم رو جزوی از جامعه‌ی نرم‌افزار آزاد دونستم و گفتم که این مساله یه مساله‌ی همه‌گیر هست و همه‌مون درگیرش هستیم که خدای نکرده «سیاست نام‌تجاری» کانونیکال زیر پا گذاشته نشه!!  (حالا مثلا! بده کلاس گذاشتم؟؟؟؟)

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
عزیزم من که نگفتم نماینده‌ی مردم ایران هستم! مگه من رییس جمهور هستم؟ من فقط خودم رو جزوی از جامعه‌ی نرم‌افزار آزاد دونستم و گفتم که این مساله یه مساله‌ی همه‌گیر هست و همه‌مون درگیرش هستیم که خدای نکرده «سیاست نام‌تجاری» کانونیکال زیر پا گذاشته نشه!!  (حالا مثلا! بده کلاس گذاشتم؟؟؟؟)

بهرحال ما تو ایران هستیم و خیلی از چیزایی که برای خارجی ها قانون دست و پاگیره واسه ما آزادیه  ;D (نمونش کپی رایت خارجی نداریم؛ همین امر باعث میشه کپی لفت هم درست رعایت نشه !).

اما فکر کنم مدیریت فروشگاههای سیتو و لینوکس شاپ ؛ قبل ها چنین اجازه هایی رو گرفتند. از اونها هم میشه پرسید ;)
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1319
To whom it may concern,

The GNU/Linux users of Iran have some concerns about Trademark Policy of Canonical Group Inc. Specifically commercial redistribution of exact copies of Ubuntu, Kubuntu, etc. The following issues is our concern

1. Is it legal to sell exact copies of Ubuntu, Kubuntu, etc. (burnt on CDs or DVDs)?

2. Is it legal to sell exact .iso images which were downloaded directly from ubuntu.com, kubuntu.com or etc?

Sincerely yours,

Salman Mohammadi
Shiraz, Iran

« آخرین ویرایش: 13 تیر 1391، 10:26 ق‌ظ توسط alend »

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1319
روم به دیوار، گاهی وقت ها اون ور آبی ها بیشتر از خودمون ما رو آدم حساب می کنند!  ](*,) ](*,)
« آخرین ویرایش: 13 تیر 1391، 10:21 ق‌ظ توسط alend »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
این که آدم حساب می‌کنن یا نه که خی معلومه می‌کنن. چون این فروم رو خود کنونیکال ایجاد کرده و اداره می‌کنه. در مورد نامه هم نظری ندارم، به چه آدرسی فرستادی؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
در مورد نامه هم نظری ندارم، به چه آدرسی فرستادی؟

از طریق فورم تو وب‌گاه کانونیکال نقطه کام!

https://forms.canonical.com/trademark

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
خب من سوال رو خلاصه کنم: یک ایمیل زدم به کانونیکال هنوز جواب ندادن. آیا ما ایرانی ها از نظر کانونیکال آدم هستیم؟

قسمت اول به قسمت دوم ربطی نداره. اولا که همه از نظر یک شرکت تجاری آدم هستن چون ممکنه سود براشون داشته باشه پس سوال دقیق تر اینه که آیا به خاطر رفتار حکومت کشور ما، کانونیکال تصمیم گرفته به ما جواب نده؟

ما دو تا شاهد در دست داریم:

۱- کانونیکال تا وقتی به دنیا سی دی مجانی می فرستاد، به ایران هم می فرستاد
۲- کانونیکال شش روزه به ایمیل تو جواب نداده

به نظر من شاهد اول خیلی قوی تره. گمانه زنی در مورد دلایل شاهد دوم هم چندان با معنا نیست چون ما نه از توی کانونیکال خبر داریم که مثلا یک کارمند ایمیل رو می خونه و اگر خوشش نیاد می تونه پاک کنه یا مثلا یک منشی می خونه می فرسته به بخش حقوقی اونها می فرستن به بخش پاسخگویی و ... و نه قبلا ایمیلی زدیم که بگیم چند وقته جواب گرفته یا نگرفته.

در مورد عکس العمل هم بهتره کمی اش متوجه داخل باشه (:‌ - اگر فرض درست باشه - کانونیکال بد نیست که ما رو آدم حساب نمی کنه، ما بدبختیم که بی اعتبار هستیم اینطوری در دنیا.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
خب من سوال رو خلاصه کنم: یک ایمیل زدم به کانونیکال هنوز جواب ندادن. آیا ما ایرانی ها از نظر کانونیکال آدم هستیم؟

قسمت اول به قسمت دوم ربطی نداره. اولا که همه از نظر یک شرکت تجاری آدم هستن چون ممکنه سود براشون داشته باشه پس سوال دقیق تر اینه که آیا به خاطر رفتار حکومت کشور ما، کانونیکال تصمیم گرفته به ما جواب نده؟

ما دو تا شاهد در دست داریم:

۱- کانونیکال تا وقتی به دنیا سی دی مجانی می فرستاد، به ایران هم می فرستاد
۲- کانونیکال شش روزه به ایمیل تو جواب نداده

به نظر من شاهد اول خیلی قوی تره. گمانه زنی در مورد دلایل شاهد دوم هم چندان با معنا نیست چون ما نه از توی کانونیکال خبر داریم که مثلا یک کارمند ایمیل رو می خونه و اگر خوشش نیاد می تونه پاک کنه یا مثلا یک منشی می خونه می فرسته به بخش حقوقی اونها می فرستن به بخش پاسخگویی و ... و نه قبلا ایمیلی زدیم که بگیم چند وقته جواب گرفته یا نگرفته.

در مورد عکس العمل هم بهتره کمی اش متوجه داخل باشه (:‌ - اگر فرض درست باشه - کانونیکال بد نیست که ما رو آدم حساب نمی کنه، ما بدبختیم که بی اعتبار هستیم اینطوری در دنیا.
به نظر من بهتره به جای آدم حساب نمیکنه از واژه دیگری استفاده میشد
آیا ما برای آدم بودن نیاز به تایید دیگران داریم ؟
من فکر میکنم خودمون خودمون رو آدم حساب نمیکنیم و باور نداریم که آدم هستیم و منتظر تایید دیگرانیم
خداییش اگه یه خارجی بیاد این تایپک رو بخونه نمیگه این ایرانی ها به آدم بودن خودشون شک دارن ؟
حالا به هر دلیلی جواب داده نشده عمدی و غیر عمدی و یا حتی خصومت با ایرانی ها دلیل آدم نبودن ایرانی ها نمیشه !
با این طرز بیان خودمون زمینه اهانت دیگران رو ایجاد میکنیم  :-X ](*,) ](*,) ](*,)