انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چند مشکل بعد از نصب اوبونتو 12  (دفعات بازدید: 3163 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19809
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : چند مشکل بعد از نصب اوبونتو 12
« پاسخ #15 : 25 تیر 1391، 06:51 ب‌ظ »
نه. شما تو اوبونتو ویروسی نمی‌شی و نیازی هم به آنتی‌ویروس نداری
چرا خود LAMP server رو نصب نمی‌کنی؟
خب پاید مدیر تنظیمات پیکربندی کامپیز رو نصب کنی و از اون‌جا جلوه‌های گرافیکی رو مدیریت کنی
تشکر هم این‌جوریه که اگه کسی بهت کمک کرد، تو هم به‌جاش به یکی دیگه کمک می‌کنی ;)
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین elias.f

• Newbie
  • *
  • ارسال: 15
« پاسخ #16 : 25 تیر 1391، 10:54 ب‌ظ »
نقل‌قول
نه. شما تو اوبونتو ویروسی نمی‌شی و نیازی هم به آنتی‌ویروس نداری
ممنون بابت پاسختون . پس اون نسخه ی آنتی ویروس آواست که برای لینوکس هست چیه قضیش؟

نقل‌قول
چرا خود LAMP server رو نصب نمی‌کنی؟
والا من کلی با این xampp کار کردم و بش عادت دارم. الانم تو لینوکس وقتی نصبش کردم اسمش شدlampp. ولی این lamp که شما گفتی رو نمیدونم چجوریه و ...
xampp رو چجوری راه بندازم؟ کدوم بهتره؟

نقل‌قول
خب پاید مدیر تنظیمات پیکربندی کامپیز رو نصب کنی و از اون‌جا جلوه‌های گرافیکی رو مدیریت کنی
پس اوبونتو جلوه های گرافیکیش رو برداشته؟ آره :( :( :(
قبلنا وقتی نصبش میکردی بود.ولی االن نیست.

نقل‌قول
تشکر هم این‌جوریه که اگه کسی بهت کمک کرد، تو هم به‌جاش به یکی دیگه کمک می‌کنی
اوکی. ولی این امتیاز از جامعه کاربری پس چجوری کم و زیاد میشه؟!!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #17 : 26 تیر 1391، 01:15 ق‌ظ »
۱. با اون می‌شه ویروس‌های ویندوز رو تو اوبونتو پیدا کرد که البته clam av برای این‌کار بهتره
۲. xamp و wamp و… شبیه‌سازهای LAMP server هستن. برای نصب خودش tasksel رو به‌عنوان کاربر ریشه اجرا کن و نصبش کن
۳. نه. هست، فقط امکان مدیریت گرافیکی روش مثل قبل از اول فعال نیست. می شه متنی مدیریتش کرد
۴. اون الکیه. جدی نگیرش ;)
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین elias.f

• Newbie
  • *
  • ارسال: 15
« پاسخ #18 : 28 تیر 1391، 12:12 ب‌ظ »
سلام.
این برنامه compiz خیلی اذیت میکنه!!! چرا این رو داخل خود اوبونتو نزاشتن که اینقدر مشکل نداشته باشه.
من هروقت با افکت هاش کار میکنم هی نوار و آدرس بارو.... غیب میشه. کلی هم جستجو کردم و فقط وقتی اینجوری میشه یونیتی رو ریست میکنم که درست شه.
برنامه بهتری نیست؟ که این مشکلات رو نداشته باشه؟ ](*,) ](*,)
میدونم من درست یاد ندارم باهاش کار کنم. اما یه برنامه خوب باید هم امکاناتش زیاد باشه هم رابط کاربریش ساده باشه.
نه اینکه هرکی این رو اول نصب میکنه کلی باید تو اینترنت پست بده یا سرچ کنه که بتونه برگردونه دسکتاپشو.

2 یه سوال دیگه اینکه هروقت سیستم بالا میاد واسه آپدیت و... میگه . یعنی داخل خود برنامه ای که واسه آپدیت هست کلی چیزا هست که میگه آپیتش هست. اینا رو لازمه همه رو آپدیت کنم و دانلود بشه؟
متشکرم.

آفلاین علیرضا.ج

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 616
  • گاهی سکوت همان دروغ است
« پاسخ #19 : 28 تیر 1391، 12:34 ب‌ظ »
سلام.
این برنامه compiz خیلی اذیت میکنه!!! چرا این رو داخل خود اوبونتو نزاشتن که اینقدر مشکل نداشته باشه.
من هروقت با افکت هاش کار میکنم هی نوار و آدرس بارو.... غیب میشه. کلی هم جستجو کردم و فقط وقتی اینجوری میشه یونیتی رو ریست میکنم که درست شه.
برنامه بهتری نیست؟ که این مشکلات رو نداشته باشه؟ ](*,) ](*,)
میدونم من درست یاد ندارم باهاش کار کنم. اما یه برنامه خوب باید هم امکاناتش زیاد باشه هم رابط کاربریش ساده باشه.
نه اینکه هرکی این رو اول نصب میکنه کلی باید تو اینترنت پست بده یا سرچ کنه که بتونه برگردونه دسکتاپشو.

2 یه سوال دیگه اینکه هروقت سیستم بالا میاد واسه آپدیت و... میگه . یعنی داخل خود برنامه ای که واسه آپدیت هست کلی چیزا هست که میگه آپیتش هست. اینا رو لازمه همه رو آپدیت کنم و دانلود بشه؟
متشکرم.
سلام
در مورد سوال اولت نمیتونم کمکی بهت بکنمدر مورد سوال دومت پیشنهاد میکنم دانلود کنی

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #20 : 28 تیر 1391، 03:30 ب‌ظ »
وقتی مدیر تنظیمات پیکربندی کامپیز رو باز می‌کنی خودش بهت می‌گه که اگه دقیقا نمی‌دونی داری چی‌کار می‌کنی بهش دست نزن دیگه. اگه نمی‌دونی و دستکاری می‌کنی دیگه مشکلاتش هم برعهده‌ی خودته