من خل نیستما ! :دی
سلام! من اوبونتو رو با wubi نصب کردم
بزرگترین مشکلی که واسم پیش اومده اینه که میشه یه جوری بگ آپ بکیرم که دفعه بعد مجور نشم اینهمه نرم افزار دانلود کنم؟
برنامه aptoncd رو نصب کن.
از تمام برنامه های دانلود شده روی یک سی دی یا دی وی دی بکاپ میگیره.
با استفاده از سیناپتیک میتونی مستقیم از سی دی بکاپ گرفته شده نصب کنی و راحت تر از اون توی سیستم جدید aptoncd رو نصب کن و ری استور کن.
موفق باشی.
سیناپتیک چی هست عزیز جان؟
سیناپتیک (به انگلیسی: synaptic) یک نرم افزار مدیریت بسته های نرم افزاری همانند اوبونتو سافتویر سنتر ولی خیلی قویتر و کامل تر (و کمی پیچیده تر) از آن است.
اوبونتو در ابتدا (تا قبل از اوبونتو ۱۰.۰۴ که سافتویر سنتر رو نداشت) از سیناپتیک به عنوان برنامه پیش فرض مدیریت بسته ها استفاده میکرد.
دوست عزیز با برنامه GDebi pakage inslaller میشه تک تک برنامه هارو نصب کرد؟
شدن میشه ولی در عمل تقریبا غیر ممکنه.
چرا؟
چون با جی دبی یک برنامه رو میزنی تو نصب ولی ممکنه برنامت پیش نیاز بخواد.
پس باید اول بگردی اون پیش نیاز رو پیدا کنی بعد نصب کنی تازه اگه خودش پیش نیاز نخواد.
ضمن اینکه اگه برنامه مثلا ده تا پیش نیاز داشت چی؟
بعد مثلا من ۸۰۰ تا بسته نصب نشده توی کش دارم اگه بخوام یکی یکی نصب کنم، پیش نیاز پیدا کنم و تازه مهم تر اینکه ۸۰۰ بار پسوردم رو وارد کنم مطمپنا روانی میشم.
اما سیناپتیک خودش میگرده و پیش نیاز ها رو پیدا میکنه و بهت اطلاع میده (چه از روی سی دی و چه از اینترنت) و خودش برنامه رو به همراه تمام پیش نیاز ها یک جا نصب میکنه.
ضمن اینکه شما فقط وقتی سیناپتیک رو باز میکنی یه بار رمز میزنی دیگه اگه یه هفته هم باز بود و داشتی برنامه نصب میکردی ازت رمز نمیخواد.
اووووووووووووووووه...
عزیز میشه نصب برنامه از فایل iso که با aptoncd بک آپ گرفته شده روی سیناپتیک آموزش بدی؟
هم میتونی از توی سیناپتیک از منو add cd rom رو انتخاب کنی.
هم وقتی سی دی رو میذاری فک کنم تو اتوران گزینه برای سیناپتیک بیاد (تا جایی که یادمه).
ساده ترش روی سیستم جدید برنامه aptoncd رو نصب کن و گزینه restore رو انتخاب کن.