انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: SMS with K310i  (دفعات بازدید: 5557 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین 404

• Full Member
  • *
  • ارسال: 145
پاسخ به: SMS with K310i
« پاسخ #15 : 08 فروردین 1387، 11:54 ب‌ظ »
از مخزن دانلودش کنید . یه سرچ کنید
بله، همین کارو کردم. مسئله اش اینجاست که گوشی من رو نمی شناسه. خود برنامه که run می شه. با رابط گرافیکی wammu که امتحان کردم auto که موبایلم رو تشخیص نمی داد. guided هم تقریبا هر نوع درایور و پورتی که داشتو امتحان کردم  :o یه مقداری هم سرچ کردم manual که ملت دیگه گفته بودن رو گذاشتم توی .gammurc ولی همچنان چیزی نیافت :( دیباگ اینفو شم چیزای مختلفی می گفت ولی فایده ای نداشت ..
 بعد یه جا هم دیدم kmobiletools هم گوشی من رو ساپورت نمی کنه  :'(

آفلاین فرهاد فرامرزی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 764
  • آزادی در لینوکس(فرهاد فرامرزی)
    • مطالبی متفاوت در مورد فدورا
« پاسخ #16 : 09 فروردین 1387، 12:56 ق‌ظ »
ببین . با همون برنامه ای که گفتم برو به منوی wammu بعد بزن search phone . راستی یه شرط داره ها ؟؟؟
وقتی موبایلت رو با کابل usb وصل می کنی موبایلت دوتا گزینه می ده . البته من نمی دونم مدل گوشیت چیه ؟ ولی تو سونی اریکسون . بعد از اتصال ۲ تا گزینه می ده که بذار روی گزینه ی دومی یعنی اتصال به کامپیوتر . گزینه ی اولی اتصال به موبایله .

www.fedora1.wordpress.com
==================================
فرهاد فرامرزی

آفلاین 404

• Full Member
  • *
  • ارسال: 145
« پاسخ #17 : 09 فروردین 1387، 02:12 ب‌ظ »
ببین . با همون برنامه ای که گفتم برو به منوی wammu بعد بزن search phone . راستی یه شرط داره ها ؟؟؟
وقتی موبایلت رو با کابل usb وصل می کنی موبایلت دوتا گزینه می ده . البته من نمی دونم مدل گوشیت چیه ؟ ولی تو سونی اریکسون . بعد از اتصال ۲ تا گزینه می ده که بذار روی گزینه ی دومی یعنی اتصال به کامپیوتر . گزینه ی اولی اتصال به موبایله .

نه، مشکل ازین نیسسسسست. مشکل اینه...:
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=4052.0  :P