انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: StarCalendar 2.0.0  (دفعات بازدید: 31390 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Iman17

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 439
پاسخ : StarCalendar 2.0
« پاسخ #75 : 18 اسفند 1391، 11:57 ق‌ظ »
در فدورا ۱۸:
[iFedora@localhost home]$ sudo bash /home/iFedora/Desktop/starcal2-2.1.0/install-fedora
/home/iFedora/Desktop/starcal2-2.1.0/install-fedora: line 69: rpmbuild: command not found
pkgPath=
Package created in "", installing
Loaded plugins: langpacks, presto, refresh-packagekit
Traceback (most recent call last):
  File "/bin/yum", line 29, in <module>
    yummain.user_main(sys.argv[1:], exit_code=True)
  File "/usr/share/yum-cli/yummain.py", line 319, in user_main
    errcode = main(args)
  File "/usr/share/yum-cli/yummain.py", line 144, in main
    result, resultmsgs = base.doCommands()
  File "/usr/share/yum-cli/cli.py", line 485, in doCommands
    return self.yum_cli_commands[self.basecmd].doCommand(self, self.basecmd, self.extcmds)
  File "/usr/share/yum-cli/yumcommands.py", line 343, in doCommand
    return base.installPkgs(extcmds, basecmd=basecmd)
  File "/usr/share/yum-cli/cli.py", line 853, in installPkgs
    txmbrs = self.install(pattern=arg)
  File "/usr/lib/python2.7/site-packages/yum/__init__.py", line 4452, in install
    mypkgs = self.pkgSack.searchProvides(arg)
  File "/usr/lib/python2.7/site-packages/yum/packageSack.py", line 422, in searchProvides
    return self._computeAggregateListResult("searchProvides", name)
  File "/usr/lib/python2.7/site-packages/yum/packageSack.py", line 595, in _computeAggregateListResult
    sackResult = apply(method, args)
  File "/usr/lib/python2.7/site-packages/yum/sqlitesack.py", line 1403, in searchProvides
    ret = self.searchPrco(name, "provides")
  File "/usr/lib/python2.7/site-packages/yum/sqlitesack.py", line 46, in newFunc
    return func(*args, **kwargs)
  File "/usr/lib/python2.7/site-packages/yum/sqlitesack.py", line 1344, in searchPrco
    (n,f,(e,v,r)) = misc.string_to_prco_tuple(name)
  File "/usr/lib/python2.7/site-packages/yum/misc.py", line 720, in string_to_prco_tuple
    if n[0] != '/' and not n.startswith("gpg("):
IndexError: string index out of range
Fedora 20 - 64 bit - Xfce 4.10

آفلاین mhsafe

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 30
« پاسخ #76 : 01 اردیبهشت 1392، 10:33 ق‌ظ »

یک سری رویدادهایی که برای همهٔ ممکنه جالب/مفید باشه، مثل رویدادهای ویکی‌پدیا فارسی، تاریخ ایران، تاریخ اسلام، و سال کشف عناصر شیمیایی، در یک مخزن جدا در github هست
https://github.com/ilius/starcal2
که می‌تونید دانلود کنید و تک‌تک فایل‌های json رو وارد (import) کنید در پنجرهٔ مدیریت رویدادها (یک نمونه اسکرین‌شات از تاریخ ایران در پنجرهٔ خط زمان گذاشتم)

با سلام و سپاس از زحمات شما آقای رسولی عزیز

یه خواهش:
لطفا این فایل های json مربوط به رویدادهای مختلف را یک پوشه جداگانه در جایی قرار دهید و با توضیح جلوی هر فایل آن که این چه رویدادهایی را دارد؟ تا به راحتی بتوانیم پیدا کنیم و دانلود کنیم. (به آدرس https://github.com/ilius/starcal2 من رفتم کلی گشتم ولی چیزی پیدا نکردم.)
یه سوال:
بعد از وارد (import) کردن یه فایل رویداد آیا امکان آن وجود دارد که اگه خوشمون نیامد با یک دستور (یک فرمان) همه رویدادهای وارد شده توسط آن فایل را از تقویم حذف کنیم یا نه؟
اگه این امکان نباشه کاربر اگه چیزی را نخواست بیچاره میشه.
البته اگه امکانی در تنظیمات شخصی وجود داشته باشه که کاربر بتونه در هر زمان بر نمایش و یا عدم نمایش رویدادهای موجود در هر یک از فایل های json مدیریت داشته باشه که خیلی بهتره.

هر چند وقت یک بار «صادر کردن» به JSON رو انجام بدید و فایل‌هاش رو نگه دارید تا در صورت بروز مشکل بتونید دوباره import یا وارد کنید.

البته من هر چی گشتم نتونستم «صادر کردن» به JSON را پیدا کنم.
و همینطور نتوانستم محل import را در برنامه پیدا کنم.

باز هم از تلاش ارزشمند شما سپاسگزارم.
« آخرین ویرایش: 01 اردیبهشت 1392، 01:06 ب‌ظ توسط mhsafe »

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1543
« پاسخ #77 : 12 اردیبهشت 1392، 06:07 ب‌ظ »
ببخشید لینک رو اشتباه دادم.
https://github.com/ilius/starcal2-additions

مدیریت رویدادها -> فایل -> صادر کردن... و وارد کردن

آفلاین امیرمسعود

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 373
« پاسخ #78 : 12 اردیبهشت 1392، 07:30 ب‌ظ »
ببخشید من یه چیز خیلی بدیهی می‌خوام بپرسم. وب‌سایت رسمی StarCal (یا StarCal2) کدومه؟ گیت‌هاب یا سورس‌فورج هر دوشون کد دارند، ولی هیچ کدوم شبیه سایتی که برای نابرنامه‌نویس‌ها مناسب باشه نیستند.

راستش من الان می‌خواستم ببینم آخرین نسخهٔ این برنامه کدومه و نکات انتشارش چیه و برای چه نسخه‌های گنو/لینوکسی پشتیبانی می‌شه، ولی نتونستم پیداش کنم. آیا راه بارگرفتن برنامه همون بارگرفتن نسخهٔ ZIP از گیت‌هاب هست؟ آیا اون نسخهٔ ZIP «منتشر» هم شده یا یه چیزی شبیه development branch و nightly build هست؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #79 : 13 اردیبهشت 1392، 03:36 ق‌ظ »
اگه اشتباه نکنم سایت رسمی‌اش گیت هابه و روی سورس‌فورج هم میرور می‌شه. راه اصلی گرفتن آخرین نسخه هم کلون کردن از مخزن گیت‌هابه، که البته روش‌های دیگه هم درکنارش هست مثل همون گرفتن zip یا گرفتن deb از سورس‌فورج
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین امیرمسعود

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #80 : 13 اردیبهشت 1392، 11:55 ق‌ظ »
کاش یه سایتی داشت برای نابرنامه‌نویس‌ها که اگه مثلاً کسی خواست این برنامه رو معرفی کنه برای آدم‌های ناآشنا به کامپیوتر، مجبور نده لینک سورس‌فورج یا گیت‌هاب رو بنویسه (یارو میره تو گیت‌هاب کُپ می‌کنه یه‌هو!). مثلاً برنامهٔ استلاریوم (Stellarium) رو اگه دیده باشید، در کنار صفحهٔ سورس‌فورج و لانچ‌پد، یه سایت خوشگل مستقل هم داره (http://stellarium.org) که توش عکس‌های قشنگ‌قشنگ گذاشتن و آخرین اخبار رو نوشتن و از این حرفا.

دوصد گفته چون نیم‌کردار نیست. من حاضرم این کار رو بکنم. حتی میزبانی و دامنه‌اش رو هم پایه‌ام انجام بدم. طراحی سایتش وقت می‌گیره، ولی اون رو هم می‌شه یه کاریش کرد.

آفلاین امیرمسعود

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #81 : 13 اردیبهشت 1392، 12:07 ب‌ظ »
خب الان تازه اون صفحه‌ای رو که دنبالش بودم پیدا کردم. هرچند که ایده‌آل نیست، ولی دست‌کم یه چیزی توش نوشته که فلان نسخه منتشر شد و بهمان ویژگی بهش افزوده شده و این حرفا. الان با قلبی آرام و دلی آسوده می‌تونم نصبش کنم!!

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1543
« پاسخ #82 : 20 اردیبهشت 1392، 11:47 ق‌ظ »
به فکرش هستم که مثلاً starcal.info رو بخرم (starcal.org استفاده شده) و یه سایت ساده و خوشگل راه بندازم ولی متأسفانه وقتش رو ندارم. مخصوصاً که در حال طی کردن دوران خدمت هستم.

آفلاین امیرمسعود

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #83 : 20 اردیبهشت 1392، 01:34 ب‌ظ »
خب من منتظر یه تخفیف خوب می‌مونم و هر وقت دیدم جایی داره با قیمت خوب دامنه و میزبانی می‌فروشه، می‌گیرمش.

به فکرش هستم که مثلاً starcal.info رو بخرم (starcal.org استفاده شده) و یه سایت ساده و خوشگل راه بندازم ولی متأسفانه وقتش رو ندارم. مخصوصاً که در حال طی کردن دوران خدمت هستم.