انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: سرعت بینهایت  (دفعات بازدید: 6920 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین REZA_049

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 75
پاسخ : سرعت بینهایت
« پاسخ #15 : 17 امرداد 1391، 10:04 ق‌ظ »
نقل‌قول
البته من همیشه برای افزایش سرعت ذخیره اطلاعات رو غیر فعال میکنم !
چه جوری ذخیره اطلاعات رو غیر فعال میکنید؟

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
« پاسخ #16 : 17 امرداد 1391، 10:09 ق‌ظ »
نقل‌قول
البته من همیشه برای افزایش سرعت ذخیره اطلاعات رو غیر فعال میکنم !
چه جوری ذخیره اطلاعات رو غیر فعال میکنید؟
خیلی راحت
کلیدشو میگیرم میکشم طرف آف :))
system settings > Privacy
از اینجا :)
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین MADMAN

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 804
  • We are not users we are friends.
« پاسخ #17 : 19 امرداد 1391، 03:02 ق‌ظ »
خب ایده ام رو یه اصلاح کوچیک می دم که هم مصرف رم کم بشه هم سرعت ها زیاد بشن.
از ابتدای ابتدا هر فایلی که مورد استفاده قرار می گیره بره توی رم و از اونجا استفاده بشه این طوری مثلا فایرفاکسم اگر هم ازش استفاده نکنم توی رم بارگزاری نمی شه.
فکر کنم این ایده بهتره \\:D/
سلامتی پنگوئن که یه ذره قد داره، اما بازم لاتی راه میره ....

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #18 : 19 امرداد 1391، 04:21 ق‌ظ »
خب ایده ام رو یه اصلاح کوچیک می دم که هم مصرف رم کم بشه هم سرعت ها زیاد بشن.
از ابتدای ابتدا هر فایلی که مورد استفاده قرار می گیره بره توی رم و از اونجا استفاده بشه این طوری مثلا فایرفاکسم اگر هم ازش استفاده نکنم توی رم بارگزاری نمی شه.
فکر کنم این ایده بهتره \\:D/
خوب اینجوریه دیگه !
وقتی چیزی رو باز میکنی لود میشه تو رم
ولی زمان لود شدنش تو رم طول میکشه

آفلاین MADMAN

• Hero Member
  • *
« پاسخ #19 : 19 امرداد 1391، 05:12 ق‌ظ »
خب البته این یه امر طبیعیه اما اگه از سی دی استفاده کنید (خیلی از توزیع ها اینجورین) کل سیستم تا محیط گرافیکی میاد بالا و سخت افزارها رو شناسایی می کنه درایوراشون و ... توی رم قرار می گیره اما اگه مثلا بزنید vlc برنامه می بینید که سی دی رام شروع کرد به کار کردن و بعد از اون هم رم شروع می کنه به پر شدن یعنی چی؟ یعنی الان وی ال سی از سی رام رفت توی رم و الان قابل استفاده است.
خب در حالت عادی هم همینه دیگه درسته؟ شکی درش نیست.
پس تفاوتشون به چیه؟ اصل تفاوتشون به اجرای بار دوم vlc هستش. یعنی به صورت کامل هنوز توی رمه و اینبار به جای اینکه اول بره سراغ سی دی می ره سراغ رم هدف اینه.

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4868
  • masoft قدیم
« پاسخ #20 : 19 امرداد 1391، 05:50 ق‌ظ »
پس تفاوتشون به چیه؟ اصل تفاوتشون به اجرای بار دوم vlc هستش. یعنی به صورت کامل هنوز توی رمه و اینبار به جای اینکه اول بره سراغ سی دی می ره سراغ رم هدف اینه.
همین الان هم همینطوره. وقتی شما برنامه‌ای رو برای دفعه دوم اجرا می‌کنید، عموما سریع‌تر اجرا میشه، چون یکبار توی رم قرار گرفته.

آفلاین MADMAN

• Hero Member
  • *
« پاسخ #21 : 19 امرداد 1391، 12:19 ب‌ظ »
خیلی ببخشید دوست عزیز پس رمی که داره خالی می شه چی؟ امتحانش کن

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
« پاسخ #22 : 19 امرداد 1391، 07:30 ب‌ظ »
خیلی ببخشید دوست عزیز پس رمی که داره خالی می شه چی؟ امتحانش کن
این‌ها از مبانی سیستم‌عامل هستند. اگر به صورت ساده بخوام بگم، وقتی برنامه رو می‌بندید رم خالی نمی‌شه، بلکه به عنوان Cached علامت‌گذاری میشه که هنگام اجرای دوباره برنامه از اون استفاده بشه. حالت دیگه اینه که رم کم بیارید که در این صورت اون قسمت‌های علامت‌گذاری شده توسط یک برنامه دیگه استفاده میشه.
این موضوعات به تفصیل توی کتاب‌های سیستم‌عامل (برای مثال Operating Systems: Design and Implementation) در قسمت Memory Management توضیح داده شده.

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #23 : 23 امرداد 1391، 03:08 ب‌ظ »
من امروز خواستم اینو یه تستی بکنم ولی از آموزش توی لینک نتونستم درست انجام بدم
اگه بشه به زبان ساده تر و مبتدی تر نحوه انجام این کار رو بگید ما هم بتونیم استفاده کنیم  :oops:
باید یه فایل بسازیم این نوشته ها رو بزنیم توش !؟
اون فولدری که توی آموزش هست اصلا وجود نداره چه برسه به فایله!
--
سرعت اس اس دی 200-300 مگابایت بر ثانیه
سرعت رم دی دی آر تری 16 گیگابایت بر ثانیه :)
تازه ! اگه کسی رم زیاد (8-16) داشته باشه و یه هارد اس اس دی خیلی خوبه براش !
چون مونت شدن اطلاعات با سرعت زیادی از روی اس اس دی به روی رم صورت میگیره
و در نتیجه سرعت بوت کم تر میشه (از موارد معمولی بیشتره ولی با 5 ثانیه انتظار بیشتر یه سرعت فوق العاده رو در ادامه کار با سیستم خواهید داشت و در کل به صرفه هست)
4 تا رم 8 گیگ ببندی با سی پی یو amd :) (هسته های واقعی نه مثل اینتل الکی)
--
راستی تو ویندوز سون یه قابلیتی بود که با اضافه کردن فلش میشد برخی چیزا رو توش ذخیره کرد تا از فلش لود بشه و یجورایی به رم افزوده میشد ! البته تغیر خیلی خاصی من تو سرعت ندیدن (با این که با پورت یو اس بی 3 و فلش یو اس بی 3 این کار رو کردم
تو لینوکس چیزی نیست مشابه این کار رو انجام بده !؟
البته فکر کنم بشه دستی این کار رو کرد ولی این که چجوری کاری کنیم که اطلاعات سینک بشه و این که سیستم ازش استفاده کنه فک کنم پیچیده باشه

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
« پاسخ #24 : 23 امرداد 1391، 04:09 ب‌ظ »
اگر تنها برای تست می‌خواید، Slax رو تست کنید.

آره، ولی برنامه‌ها در هر صورت از روی رم اجرا میشند و تفاوت اصلی برای بارگیری اولیه هست. برای قسمت‌های دیگه چون حافظه رم به صورت فرار هست، با هر تغییری باید Imageها رو دوباره بسازید که کلی زمان‌بر هستش.
برای همین SSD فوق‌العاده سرعت رو بالا میبره بدون اینکه نیاز به کار اضافه داشته باشید.

با سی پی یو amd :) (هسته های واقعی نه مثل اینتل الکی)
من همیشه پردازنده‌های Intel رو به دلیل نوع طراحی و پایداری بالاترشون ترجیح میدم. توی سرورها هم Intel بالاترین سهم رو داره. هسته واقعی و الکی هم بی‌معنی هستش :) اگر منظورتون Hyper-threading هستش، این یک امکان هستش که بتونید پردازش‌های موازی بیشتری رو به صورت همزمان داشته باشید و میشه غیرفعالش کرد.

راستی تو ویندوز سون یه قابلیتی بود که با اضافه کردن فلش میشد برخی چیزا رو توش ذخیره کرد تا از فلش لود بشه و یجورایی به رم افزوده میشد ! البته تغیر خیلی خاصی من تو سرعت ندیدن (با این که با پورت یو اس بی 3 و فلش یو اس بی 3 این کار رو کردم
البته فکر کنم بشه دستی این کار رو کرد ولی این که چجوری کاری کنیم که اطلاعات سینک بشه و این که سیستم ازش استفاده کنه فک کنم پیچیده باشه
کافیه توی fstab اونها رو بر اساس UUID یا ID اونها اضافه کنید، ولی شاید حتی سرعتتون پایینتر بیاد. اکثریت فلش‌هایی که توی بازار هستند سرعت انتقال خیلی پایینی دارند.

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #25 : 23 امرداد 1391، 05:44 ب‌ظ »
اگر تنها برای تست می‌خواید، Slax رو تست کنید.

آره، ولی برنامه‌ها در هر صورت از روی رم اجرا میشند و تفاوت اصلی برای بارگیری اولیه هست. برای قسمت‌های دیگه چون حافظه رم به صورت فرار هست، با هر تغییری باید Imageها رو دوباره بسازید که کلی زمان‌بر هستش.
برای همین SSD فوق‌العاده سرعت رو بالا میبره بدون اینکه نیاز به کار اضافه داشته باشید.

با سی پی یو amd :) (هسته های واقعی نه مثل اینتل الکی)
من همیشه پردازنده‌های Intel رو به دلیل نوع طراحی و پایداری بالاترشون ترجیح میدم. توی سرورها هم Intel بالاترین سهم رو داره. هسته واقعی و الکی هم بی‌معنی هستش :) اگر منظورتون Hyper-threading هستش، این یک امکان هستش که بتونید پردازش‌های موازی بیشتری رو به صورت همزمان داشته باشید و میشه غیرفعالش کرد.

کافیه توی fstab اونها رو بر اساس UUID یا ID اونها اضافه کنید، ولی شاید حتی سرعتتون پایینتر بیاد. اکثریت فلش‌هایی که توی بازار هستند سرعت انتقال خیلی پایینی دارند.
برای سیستم خونگی اس اس دی خوبه ولی برای لپ تاپ که نمیشه چیزی اضافه کرد باید چاره نرم افزاری پیدا کرد !
هرچند سرعت خوبه ولی یه تشنگی سیری ناپذیر به سرعت دارم !
شاید به خاطر گذشته که با سیستم های کند سر و کله زدم عقده ای شدم :دی

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
« پاسخ #26 : 23 امرداد 1391، 10:30 ب‌ظ »
برای سیستم خونگی اس اس دی خوبه ولی برای لپ تاپ که نمیشه چیزی اضافه کرد باید چاره نرم افزاری پیدا کرد!
اتفاقا من SSD رو شدیدا برای لپ‌تاپ پیشنهاد می‌کنم، چون علاوه بر سرعت، حرکت ناگهانی دیگه باعث خرابی اون نمی‌شه، همچنین مصرف برق کمتری داره که باعث میشه عمر باتری طولانی‌تر باشه.
توی لپ‌تاپ هم می‌تونی هارددیسکی که الان داره رو با یک SSD جایگزین کنی. فقط اگر هنوز گارانتی داره نباید خودت انجام بدی و ببری نمایندگی. در غیر اینصورت که خودتم می‌تونی انجام بدی.
جدیدا قیمت SSD هم خیلی مناسب‌تر شده، ولی خوب باز نسبت به هارددیسک عادی گرون هستند. اینجا الان قیمت Samsung MZ-7PC256B/WW 256GB SSD حدود ۲۱۰ یورو هستش که تقریبا میشه ۵۳۰ هزار تومن.

آفلاین MADMAN

• Hero Member
  • *
« پاسخ #27 : 23 امرداد 1391، 10:32 ب‌ظ »
دوست عزیز می تونید با باز کردن چند تا پیچ ساده هارد دیسک لپتاپتون رو ببینید و با باز کردن جند تا وییچ دیگه هاردتون رو هم باز کنید و به جاش یه دونه اس اس دی بگذارید.
می گن مصرفش کم تره.
اگه دوست دارید از هاد قبلیتون هم استفاده کنید می تونید هارد دیسک های goflex رو یه دونه بخرید اون ها همشون می تونی به راحتی بازشون کنی توش یه دونه هارد لپتاپه با یه دونه تبدیل یا هم می تونی یه دونه تبدیل گیر بیاری که بسیار کمیابه.