انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: اولین خاطره از اوبونتو  (دفعات بازدید: 7519 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
پاسخ به: اولین خاطره از اوبونتو
« پاسخ #15 : 29 فروردین 1387، 04:24 ق‌ظ »
اولین بار اوبونتو 7.04 رو که یکی از دوستان از تهران برام پست کرده بود رو بعد از ۴ ۵ ماه داخل درایو گذاشتم . اون موقع ۲ -۳ روزی بیشتر نبود که ADSL گرفته بودم . تقریبا ۳ هفته قبل از عید امسال بود .
به محض اینکه اوبونتو لایو بالا اومد بر حسب عادتم توی ویندوز ناخوداگاه یک راست به سراغ فایرفاکس رفتم و آدرس گوگل رو وارد کردم . وارد شدم ! اولش فکر کردم اشتباه می کنم ! سریعا وبلاگ خودم رو لود کردم دیدم واقعا اینترنت هست ! LAN رو واقعا شناخته !

تجربه نصب اون روز رو هیچ وقت یادم نمی ره ! هم زمان هم داشتم اینترنت گردی می کردم هم چت می کردم  هم اوبونتو داشت نصب می شد !
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
« پاسخ #16 : 29 فروردین 1387، 10:04 ق‌ظ »
اون اول درباره اوبونتو خیلی شنیده بودم. اون موقع بریزی 5.10 اومده بود و من فکر میکردم که خب اینم مثل بقیه لینوکسهای جدید، زود میاد و زود میره! ;)
اما همین که هر ۶ ماه به روز میشد خیلی جالب بود برام. بیخیالش شدم. دپر 6.06 با ۲ ماه تاخیر اومد و کلی سروصدا به پا کرد. تازه اون موقع فهمیدم که  از KDE هم استفاده میکنیه! کوبونتو! موقعی که شنیدم به ایران ارسال میکنه منم سفارش دادم. توی سایتش میگشتم ببینم که پشتیبانیش چطوره و اگه سوال داشته باشم چه مدت بعد ممکنه جواب بگیرم که یهو دیدم ااااااااااااااااا! تو ایران سایت رسمی داره! فوری اومدم اینجا که ببیتنم چه خبره، و دیدم ۳ تا تاپیک داره به نام سلام و زیر همونها هم چند نفر جواب دادن! همین! اول ثبت‌نام نکردم گفتم شاید هنوز داره درست میشه اما بعد یک دفعه دیدم تعداد پست‌ها ۲ برابر شد! تازه چند تا عنوان کوچک هم به غیر از سلام اومده! منم عضو شدم! خیلی راحت میشد حدس زد که روزی به همینجایی که هست خواهد رسید با این همه کاربر و فعالیت!
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین کسری کشاورز

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 608
  • Don't Look Back With Linux
« پاسخ #17 : 29 فروردین 1387، 04:11 ب‌ظ »
اولین باری که به اینترنت در لینوکس وصل شدم با کوبونتو 7.10 بود که گوگل رو باز کردم.البته بعد از نصب درایور مودمم.کلا خیلی حال داد! :P
« آخرین ویرایش: 30 فروردین 1387، 10:43 ق‌ظ توسط kasra545 »

آفلاین Blossom

• Full Member
  • *
  • ارسال: 129
    • سار
« پاسخ #18 : 30 فروردین 1387، 12:33 ق‌ظ »
اولین باری که من لینوکس نصب کردم، فدورا ۳ رو نصب کردم. از اونجا که مودمم رو نمی‌شناخت و MP3 رو پخش نمی‌کرد، بی خیالش شدم.
اما وقتی اوبونتو نصب کردم، فکر کنم wiki همین سایت بود که دیدم یا شاید هم فروم p30word بخش لینوکس. اگر اونجا نبود شاید من لینوکسی نمی‌شدم.
http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=21

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1440
  • هدیه فاتحه شما برای روح پدرم تسلای دلم خواهد بود:)
    • کاوش‌های من
« پاسخ #19 : 13 اردیبهشت 1387، 10:17 ب‌ظ »
من یه بار دیگه هم نوشتم اما \یداش نمیکنم شاید اشتباهی یه جای دیگه نوشتم.گفتم که:
من مودمم usb بود عوضش کردم و یه lan گرفتم راحت شدم.اصلا کام\یوتر بدون اینترنت مثل عالم بی عمل و زنبور بی عسل و درخت بی ثمر و کام\یوتر بدون لینوکس و لینوکس بدون اوبونتو و اوبونتو بدون اینترنته!
مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب
در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • الهی به امید تو!
« پاسخ #20 : 14 اردیبهشت 1387، 12:37 ق‌ظ »
تا مدتها دوست داشتم بتونم همه کارهام رو توی لینوکس انجام بدم ولی بلد نبودم تا اینکه برادر یکی از دوستام که ویندوزی بود و ویندوزی هست سی دی ها رو سفارش داد و یکی از این سی دی ها به دست من رسید که البته ورژن 6.06 بود. اون موقع سیستم نداشتم ولی وقتبی محیط زنده رو دیدم خیلی خوشم اومد خیلی بهتر از سوزه 10 بود که اون موقع کار می کردم ولی به خاطر اینکه از گنوم استفاده کرده بود زیاد باهاش حال نکردم رفتم اون موقع من کی دی ای کار می کردم دنبالش توی اینترنت و من هم سی دی ها رو سفارش دادم و 6.10 برام اومد روی یکی از کامپیوتر های دانشکده نصبش کردم خیای جالب بود (توجه داشته باشید که تنها فرد لینوکسی دانشکده منم و با سوزه 10 نتونسته بودم تنظیمات شبکه رو انجام بدم و وارد اینترنت بشم) براحتی آی پی رو ست کردم و اولین تجربه اینترنت در لینوکس (البته با گنوم) رو بدست آوردم بعد هم فقط بخاطر لینوکس رفتم و یه سیستم دست و پا کردم بله عشق لینوکس 700 تومان هم خرج گردن ما گذاشت ولی بدیش این بود که نمی دونستم نباید مودم های معمولی بگیرم بنا براین تا زمانی که شرکت دل درایور نداده بود توی خونه برای اینترنت می رفتم سراغ ویندوز ولی از زمانی که تونستم درایور مودم رو نصب کنم کلا کمتر از 5 بار رفتم توی ویندوز (تعداد دقیقش یادم نیست) جالب اینکه من مدتها با عشق کی دی ای از محیط گنوم استفاده می کردم ولی این بار کوبونتو 8.04 رو از بچه های اصفهان لاگ گرفتم و دیدم آنقدر به گنوم وابسته شده ام که نمی تونم با کی دی ای کار کنم با اینکه کی دی ای قشنگ تره !! بله این بود انشای من در مورد اینکه تابستان خود را چگونه گذراندید
یا علی

آفلاین dexidenova

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 78
  • ? ANy pRobLemS wiTH mY lOGo
اولین خاطره از اوبونتو
« پاسخ #21 : 12 خرداد 1387، 02:10 ق‌ظ »
راستش اولین صفحه ای که باز شد همون home page فایرفکس سه بود
من که هنوز توی کف افکت آیکون فایرفاکس توی پنل بودم تا چشمم به اون صفحه با کیفیت " welcome to ubuntu 8.04 TLS " افتاد داشتم ذوقمرگ می شدم

اولین جایی هم که رفتم یه جستجو از گوگل ( از طریق نوار ابزار) گردم . یادم نیست در چه مورد ولی یادمه که گوگل بود.

نقل‌قول
ینوکس بدون اینترنت خیلی سخته

اینو باهت هستم بد رقم  ;)
خداحافظي با اوپن سورس !

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #22 : 14 خرداد 1387، 05:30 ب‌ظ »
والا چیز خاصی نبود فکر کنم با ۶ بود که چون می دونستم از قبل که با نت مشکلی نداره نصبش کردم و رفتم با یکی از رفقا در خارج ۲ ۳ ساعتی گپ زدیم!
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین Mehrdad-bx

• Newbie
  • *
  • ارسال: 24
« پاسخ #23 : 18 خرداد 1387، 10:52 ق‌ظ »
همین دوروز پیش بود که بعد از 5-6 ماه توسنتم وصل شم! اولین سایت پی سی ورلد بود تا از مدیر بخش لیونکسش یه تشکر جانانه کنم(آخه حداقل 3 ماه گیر داده بودم بهش و اونم کمک میکرد)! همزمان جمیل هم باز داشت میشد تا از یکی دیگه که منو با لینوکس آشنا کرد تشکر کنم(بهد هم اومدم اینجا تا از سید مهدی که کمک کرده بود تشکر کنم. البته تو تایپیکی که کمک کرده بود)
از نفر دوم به خاطر حسی که داشتم تشکر کردم:
داشتم از شادی میترکیدم و احساس میکردم تمام کار هامو با لینوکس انجام میدم و خوشحال بودم که به ویندوز دیگه هیج نیازی ندارم.

آفلاین eXtreme

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 71
« پاسخ #24 : 18 خرداد 1387، 05:23 ب‌ظ »
منم دو هفته پیش پنچ شنبه بود که تونستم وصل بشم شب قبلش اوبونتو رو ریخته بودم (با کلی دردسر و ماجرا)‌بعد که درایور مودمم رو پیدا کردم کلی ذوق کردم فرداش هم (پنجشنبه) سر امتحان حسابان همش به فکر این بودم که درایور رو نصب کنم و  \\:D/
فکر کنم اولین سایتی که رفتم یا گوگل بود یا اون سایتی که راهنمایی کرده بود برای درایور مودم درست یادم نیست انقدر خوشحال بودم  ;)

آفلاین Rain_Wolf

• Full Member
  • *
  • ارسال: 134
« پاسخ #25 : 18 خرداد 1387، 06:11 ب‌ظ »
من اولين بار كه اوبونتو رو نصب كردم رفتم ببينم درايوهاي fat و ntfs رو مي شناسه يا نه چون قبلا suse و fedora نصب كرده بودم و پيش فرض نمي شناخت. خيلي حال كردم ولي تا مدتها به اينترنت دسترسي نداشتم و اولين سايت هم گوگل بود. :P

آفلاین Armin Rad

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 44
  • You are free, If you want
« پاسخ #26 : 20 خرداد 1387، 02:34 ق‌ظ »
من مشكل دسترسي به اينترنت نداشتم. چون از اول مودم اكسترنال داشتم ولي اولين بار كه آهنگ مورد علاقمو تو لينوكس اجرا كردم كلي حال كردم.  \\:D/ \\:D/ \\:D/
Let's think about that time, we are die
That's time is near to us
So, Be careful
Really

آفلاین m.f.2

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
« پاسخ #27 : 21 خرداد 1387، 08:21 ب‌ظ »
من اولین باری که ابونتو نصب کردم شاید دو سال پیش بود ولی چون مودمم usb مار d-link بود و راه نمیوفتاد زیاد دنبالش رو نگرفتم ولی حدودا یک هفته پیش adsl  گرفتم و ابونتو 8.04 رو نصب کردم و با هر مکافاتی بود(!) کانکت شدم و اولین سایتی رو که وا کردم همین ubuntu.ir بود.

آفلاین Tahmooreth

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 366
  • یــاد بـاد
« پاسخ #28 : 21 خرداد 1387، 09:32 ب‌ظ »
دی ماه 86 به لینوکس علاقمند شدم.21 اسفند اوبونتو 7.10 را از canonical سفارش دادم . 10 فروردین 87 گرفتم.1 اردیبهشت 87 نصبش کردم.1 ساعت نصب طول کشید.همون روز هم به اینترنت وصل شدم(شانس آوردم که مودم من اکسترنال و از نوع سریال بود)یه خوش شانسی بزرگ...فکر کنم اولین سایت که دیدم همین فروم بود.
حالا هم افتخار میکنم که یه کاربر مبتدی لینوکس و اوبونتو هستم و در فروم اوبونتو آی آر عضوم.