آقا هر کدوم رو که راحتی بگو! مهم اینه که شنونده میدونه منظورت چیه! همین کافیه...
لطفا Spamندید! در مورد ارسال اول فنی بحث کنید یا اینکه نظر ندید. تاپیک باز شده که بپرسه کدام یک از نظر علمی درسته: گنو/لینوکس یا لینوکس؟ شما اومدی میگی با هر کدوم راحتی بگو
شما دوست داری میتونی بگی از xp windows/hybird استفاده میکنی ولی بعد ملت بهت خندیدن و مسخرت کردن به ما ربطی نداره
اینکه حرف من مسخره است مسئولیتش با توئه! من حرف خودت را به خودت برگرداندم که گفتی:
"لینوکس اون کرنلی هست که توسط لینوس تروالدز نوشته شده و توزیع هایی مثه اوبونتو، دبیان، فدورا و... دارن از این کرنل رو سیستم عاملشون استفاده میکنن. اما گنو/لینوکس اون سیستم عاملی هست که از لینوکس به عنوان کرنلش استفاده میکنه"پس طبق حرف خودت حالا که میگی کرنل ویندوز Hybridنام داره پس باید بگیم Windows/Hybrid
اما اون دلایلی که باعث میشه بقیه بگن گنو/لینوکس، یکی اش اینه که لینوکس رو جز پروژهی گنو نمی دونند (هورد رو از گنو میدونند)؟! اما سوال: پروژه ای برای اینکه جز گنو باشه، چه ویژگی هایی باید داشته باشه؟ gpl داشتن و به کاررفتن در سیستم عامل کافی نیست؟ بعضی ها هم میگن گنو فلسفه داره. فلسفه اش جدای از gplـه؟
من میگم، کرنل قسمتی از سیستم عامل است که وظیفه اصلی سیستم عامل یعنی ایجاد ارتباط بین سخت افزار و نرم افزار رو به عهده داره. خب پس تا اینجا شد یه لینوکس که فقط کرنل هست. اما سیستم عامل، محیطی هست که به کاربر اجازه میده با استفاده از اون بتونه به کاراش برسه و دستورات لازم رو به کرنل بده. پس نتیجه اینکه ما یه کرنل لینوکس داریم و یه سیستم عامل گنو/لینوکس.
این که
"من میگم"که نشد! مستدل صحبت کن! برای این تعریفت از سیستم عامل لینک/سند بده؟!