انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در آپدیت و نصی زبان  (دفعات بازدید: 2458 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین a.l.d

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14
مشکل در آپدیت و نصی زبان
« : 30 امرداد 1391، 05:53 ب‌ظ »
من تازه ابونتو ۳۲ بیت را نصب کردم libreoffice-core_3.5.4 و image-3.2.0-29-generic-pae_3.2.0-29.46 ناقص آپدیت می شن
سرور را هم از عوض کردم مشکل حل نشده از قسمت تنظیمات در language Support هم نمی تونم فارسی نصب کنم
خودم فکر می کنم بخاطر دو فایل بالاست که درست دانلود نمی شن شایدم سرور خرابه ؟
درضمن راهی هست بتوانم از آپدیت ها و برنامه های که از طریق مرکز نرم افزارهای ابونتو دانلود کردم پشتیبان تهیه کنم تا اگر دوباره ابونتو ریختم بتونم آپدیت ها و برنامه ها را بر گردونم

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4107
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
پاسخ : مشکل در آپدیت و نصی زبان
« پاسخ #1 : 30 امرداد 1391، 06:20 ب‌ظ »
جواب سوال دوم بله هست!

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1637
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #2 : 30 امرداد 1391، 07:57 ب‌ظ »
فایل هایی که برای آپدیت دانلود می شن اینجا هستن: /var/cache/apt/ (: از اونجا بک آپ بگیر و بعدا دوباره کپی کن همونجا.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین a.l.d

• Newbie
  • *
« پاسخ #3 : 30 امرداد 1391، 10:15 ب‌ظ »
من تازه ابونتو ۳۲ بیت را نصب کردم libreoffice-core_3.5.4 و image-3.2.0-29-generic-pae_3.2.0-29.46 ناقص آپدیت می شن
سرور را هم از عوض کردم مشکل حل نشده از قسمت تنظیمات در language Support هم نمی تونم فارسی نصب کنم
خودم فکر می کنم بخاطر دو فایل بالاست که درست دانلود نمی شن شایدم سرور خرابه ؟
درضمن راهی هست بتوانم از آپدیت ها و برنامه های که از طریق مرکز نرم افزارهای ابونتو دانلود کردم پشتیبان تهیه کنم تا اگر دوباره ابونتو ریختم بتونم آپدیت ها و برنامه ها را بر گردونم
با تشکر از دوستان که پاسخ دادند
دراین مسیر var/cache/apt/ فایل های نصب برنامه هم هست ؟ یعنی  برنامه هایی که از  مرکز نرم افزاری ابونتو دانلود می کنم اونجاست ؟ اگر نیست کچا ذخیره می شه ؟ که از اونها هم پشتیبان تهیه کنم
برای مشکل آپدیت که دربالا توضییح دادم چی کارکنم 
 8) بعضی انجمن ها کلید سپاس دارند این انجمن نداره که از دوستانی که پاسخ می دن تشکر کنیم  \\:D/
« آخرین ویرایش: 30 امرداد 1391، 10:18 ب‌ظ توسط a.l.d »

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1637
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #4 : 31 امرداد 1391، 09:29 ق‌ظ »
در قسمت اول چون سوال دقیق نیست نمی شه جواب داد. «ناقص آپدیت می شه» یعنی چی؟ اگر وسط دانلود قطع بشه بعدا ادامه می ده خودش. دقیقا مشکل چیه و چه اروری می گیری؟ فرق لینوکس و ویندوز اینه که اینجا ارورها معنی دارن و در نتیجه می تونن بگن مشکل چیه و در نتیجه اگر سوادت برسی می تونی مشکل رو حل کنی.

در مورد دوم همه فایل هایی که پسوند deb دارن فایل های نصب برنامه ها، آپدیت ها و ... هستن. اونها رو باید کپی کنی و بعدا بذاری همونجا. در اصل پروسه اینطوریه:

۱- تو دستور می دی فلان چیز رو نصب یا آپدیت کنه
۲- مدیربسته بعد از تطبیق فهرستش با فهرست آنلاین می بینه چه بسته هایی برای اینکار باید دانلود بشن
۳- اون دایرکتوری رو نگاه می کنه و می بینه کدوم بسته ها هستن و کدوم ها نیستن
۴- اون بسته ها که باید دانلود بشن رو دانلود میکنه و می ریزه توی اون مسیر (شاید یک دایرکتوری اونجا باشه. یادم نیست)
۵- از روی فایل های روی دیسک که حالا کامل دانلود شدن شروع به نصب و آپدیت و هر کار دیگه می کنه

معلومه که اگر تو این فایل ها رو کپی کنی توی اون سیر یک اوبونتوی دیگه در مرحله و دستور مرحله یک رو بدی، در مرحله ۳ می بینه که لازم نیست چیزی دانلود بشه و از مرحله ۴ می پره.

برای تشکر یک مثبت منفی کنار اسم ها هست ولی واقعا نیاز خاصی بهش نیست (: مال جوون ها است بیشتر که روحیه بگیرن. من از سنم گذشته.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین a.l.d

• Newbie
  • *
« پاسخ #5 : 31 امرداد 1391، 05:10 ب‌ظ »
در قسمت اول چون سوال دقیق نیست نمی شه جواب داد. «ناقص آپدیت می شه» یعنی چی؟ اگر وسط دانلود قطع بشه بعدا ادامه می ده خودش. دقیقا مشکل چیه و چه اروری می گیری؟ فرق لینوکس و ویندوز اینه که اینجا ارورها معنی دارن و در نتیجه می تونن بگن مشکل چیه و در نتیجه اگر سوادت برسی می تونی مشکل رو حل کنی.

در مورد دوم همه فایل هایی که پسوند deb دارن فایل های نصب برنامه ها، آپدیت ها و ... هستن. اونها رو باید کپی کنی و بعدا بذاری همونجا. در اصل پروسه اینطوریه:

۱- تو دستور می دی فلان چیز رو نصب یا آپدیت کنه
۲- مدیربسته بعد از تطبیق فهرستش با فهرست آنلاین می بینه چه بسته هایی برای اینکار باید دانلود بشن
۳- اون دایرکتوری رو نگاه می کنه و می بینه کدوم بسته ها هستن و کدوم ها نیستن
۴- اون بسته ها که باید دانلود بشن رو دانلود میکنه و می ریزه توی اون مسیر (شاید یک دایرکتوری اونجا باشه. یادم نیست)
۵- از روی فایل های روی دیسک که حالا کامل دانلود شدن شروع به نصب و آپدیت و هر کار دیگه می کنه

معلومه که اگر تو این فایل ها رو کپی کنی توی اون سیر یک اوبونتوی دیگه در مرحله و دستور مرحله یک رو بدی، در مرحله ۳ می بینه که لازم نیست چیزی دانلود بشه و از مرحله ۴ می پره.

برای تشکر یک مثبت منفی کنار اسم ها هست ولی واقعا نیاز خاصی بهش نیست (: مال جوون ها است بیشتر که روحیه بگیرن. من از سنم گذشته.
این دو تافایل یکی(ure)تا35 درصد میره یکی (libreoffice-core)هم ۴۳ درصد سرور عوض می کنم که این دو فایل را کامل دانلود کنه بازهم فرقی نمی کنه من حتی آدرسش را در فایرفاکس وارد کردم شاید از اون مسیر بشه دانلود کرد باز هم دانلود کامل نمیشه اگر فایلی هست که در آن گزارشی هست که برای حل مشکل کمک می کنه آدرسشو بگید؟ تا من ارور را درسایت بزارم تا کمکم کنید
شاید این هم کمکتون کنه
Failed to fetch http://ubuntu.mirrors.tds.net/pub/ubuntu/pool/main/libr/libreoffice/ure_3.5.4-0ubuntu1.1_i386.deb Connection failed
Failed to fetch http://ubuntu.mirrors.tds.net/pub/ubuntu/pool/main/libr/libreoffice/libreoffice-core_3.5.4-0ubuntu1.1_i386.deb Connection failed
من مطئنم که اینترنتم فعاله
« آخرین ویرایش: 31 امرداد 1391، 05:12 ب‌ظ توسط a.l.d »

آفلاین ali zarean

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 55
« پاسخ #6 : 31 امرداد 1391، 08:14 ب‌ظ »
فایل هایی که برای آپدیت دانلود می شن اینجا هستن: /var/cache/apt/ (: از اونجا بک آپ بگیر و بعدا دوباره کپی کن همونجا.
یعنی ما بدونه انکه بسته ای را نصب کنیم فقط بسته هایی که از اون ادرس برداشتیم را در سیستم جدید کپی کنیم؟؟؟ ??? کار دیگه ای لازم نیست؟؟؟ ???

آفلاین ali zarean

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 55
« پاسخ #7 : 31 امرداد 1391، 10:31 ب‌ظ »
ببخشید :oops: میشه جواب مارا هم بدید؟؟؟
لطفا

آفلاین a.l.d

• Newbie
  • *
« پاسخ #8 : 31 امرداد 1391، 10:40 ب‌ظ »
ببخشید :oops: میشه جواب مارا هم بدید؟؟؟
لطفا
من تازه کارم ولی اگر به مسیر مورد نظر بروید فایل های deb. اونجاست و همانطوری که دوستان در بالا گفتند احتمالا نیاز به نصب نداره چون من دوبار پرسیدم و فقط گفتند باید فایل ها را کپی کنیم من خودم امتحان نکردم ولی اگر می خواهی امتحان کنی یه لینوکس  روی virtual box نصب کن بعد بریز ببین چی می شه  امتحان کن نتیجه شم بگی بد نیست 

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19811
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #9 : 01 شهریور 1391، 12:15 ق‌ظ »
یعنی ما بدونه انکه بسته ای را نصب کنیم فقط بسته هایی که از اون ادرس برداشتیم را در سیستم جدید کپی کنیم؟؟؟ ??? کار دیگه ای لازم نیست؟؟؟ ???

کار دیگه که اینه که به رایانه بگی اون برنامه رو نصب کنه. خودش با پرونده‌هایی که تو اون مسیر هست نصبشون می‌کنه و دوباره چیزی رو بارگیری نمی‌کنه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین a.l.d

• Newbie
  • *
« پاسخ #10 : 01 شهریور 1391، 01:28 ق‌ظ »
من چی کار کنم  با این مشکل کسی راهی بلدنیست!!!!!!!!!!!!!!
این دو تافایل یکی(ure)تا35 درصد میره یکی (libreoffice-core)هم ۴۳ درصد سرور عوض می کنم که این دو فایل را کامل دانلود کنه بازهم فرقی نمی کنه من حتی آدرسش را در فایرفاکس وارد کردم شاید از اون مسیر بشه دانلود کرد باز هم دانلود کامل نمیشه اگر فایلی هست که در آن گزارشی هست که برای حل مشکل کمک می کنه آدرسشو بگید؟ تا من ارور را درسایت بزارم تا کمکم کنید
شاید این هم کمکتون کنه
Failed to fetch http://ubuntu.mirrors.tds.net/pub/ubuntu/pool/main/libr/libreoffice/ure_3.5.4-0ubuntu1.1_i386.deb Connection failed
Failed to fetch http://ubuntu.mirrors.tds.net/pub/ubuntu/pool/main/libr/libreoffice/libreoffice-core_3.5.4-0ubuntu1.1_i386.deb Connection failed
من مطئنم که اینترنتم فعاله

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #11 : 01 شهریور 1391، 03:18 ق‌ظ »
با wget دستی بگیر پرونده‌ها رو و تو مسیر رونوشت کن
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین a.l.d

• Newbie
  • *
« پاسخ #12 : 03 شهریور 1391، 12:56 ق‌ظ »
با wget دستی بگیر پرونده‌ها رو و تو مسیر رونوشت کن
این برنامه بالا را باید در ترمینال اجرا کرد چطوری و با چه دستوری آن را اجرا کنم
و من یک مشکل دیگه ای که دارم باسایت هایی مثل varzesh3.com است که صفحه در آن باکلیک روی خبرها کمرنگ می شود و هنگ می کند فوپت های این سایت هم خراب است مثلا ی ک می نویسد بااینکه فلش پلیرم در قسمت plug-in نرم افزار آپدیته بازهم پیغام The Adobe flash 
Plugin Has Crashed می دهد ممنون اگر برای حل این مشکل راهنمایی کنید
« آخرین ویرایش: 03 شهریور 1391، 01:07 ق‌ظ توسط a.l.d »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #13 : 03 شهریور 1391، 04:57 ب‌ظ »
$ wget http://adrees.of/file.name

آفلاین a.l.d

• Newbie
  • *
« پاسخ #14 : 04 شهریور 1391، 06:40 ق‌ظ »
$ wget http://adrees.of/file.name
این مشکل با کپی آدرس بالا در ترمینال بوجود می آید چی کار کنم

درضمن برای مشکل فایرفاکس که در پست قبلی گفتم  چی کار کنم شما هم با سایت هایی مثل ورزش ۳ این مشکلات را دارید یا نه