انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در آپدیت و نصی زبان  (دفعات بازدید: 2454 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
پاسخ : مشکل در آپدیت و نصی زبان
« پاسخ #15 : 04 شهریور 1391، 06:47 ق‌ظ »
هر فرمانی را که نباید همانگونه که راهنما نوشته است کپی کنید
باید نخست بخوانید سپس اجرا کنید
$ wget http://adrees.of/file.nameدر راهنماها جایی که میخواهند بگویند نشانی فلان چیز را بنویسید از path/of  یا address/of استفاده میکنند .
برای نمونه شما باید ببینی چه چیزی را از کجا میخواستی بگیری ، سپس در نمونه ی بالا به جای address.of و file.name جایگزین کنی

آفلاین a.l.d

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14
« پاسخ #16 : 07 شهریور 1391، 09:36 ب‌ظ »
با تشکر از دوستان  من  از طریق wget هم اقدام به دانلود آن دو فایل کردم اما وقتی به ۳۵ درصد می رسه سرعت کم میشه و ذانلود متوقف می شود آیا این دو فایل که در پست های قبلی نام بردم از جای دیگری می توانم دانلود کنم و در مسیر آپدیت ها کپی کنم تا این مشکل برطرف شود و بتوانم سیستم را آپدیت کنم
در ضمن دراین مسیرvar/cache/apt/ چطوری فایل را paste کنم این گزینه خاموشه 
« آخرین ویرایش: 07 شهریور 1391، 09:52 ب‌ظ توسط a.l.d »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19811
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #17 : 12 شهریور 1391، 05:39 ق‌ظ »
توی wget معمولا توقف بارگیری نداریم. اگه چنین اتفاقی افتاد wget رو با گزینه‌ی c صدا کن و بارگیری رو ادامه بده
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین a.l.d

• Newbie
  • *
« پاسخ #18 : 14 شهریور 1391، 06:38 ب‌ظ »
سلام
۱. برای آپدیت مشکل بازدن c هم حل نشد جدیدا مشکلی پیش اومده که عکسش می زارم تا کمک کنید

۲ .دراین مسیرvar/cache/apt/ چطوری فایل را paste کنم این گزینه خاموشه( منظورم گزینه ی Paste که خاموشه)  چی کار کنم تا اجازه Paste بده
مشکلی که تصویرش دربالا هست حل شد تاپیک های سایت را خواندم و تو نستم حلش کنم سوال جواب سوال دوم را اگر بدهید ممنوم
در مورد این دو آپدیت که ناقص است ومن با wget امتحان کردم نشد اگر جایی هست که بشه این دو را جداگانه دانلود کرد بعد به مسیر انتقال راهنمایی کنید

Failed to fetch http://ubuntu.mirrors.tds.net/pub/ubuntu/pool/main/libr/libreoffice/ure_3.5.4-0ubuntu1.1_i386.deb Connection failed
Failed to fetch http://ubuntu.mirrors.tds.net/pub/ubuntu/pool/main/libr/libreoffice/libreoffice-core_3.5.4-0ubuntu1.1_i386.deb Connection failed
 لازم به ذکر است که  آپدیت های دیگر انجام می شوند اما این دو خیر و به همین علت درپایان Failed می شود
 پیشنهادی که دارم اینه که اگر مقدوره دوستان این دو فایل را برام آپلود کنند یا اینکه یک سایت معرفی کنند که مطمئن باشند این دو فایل در آنجا مشکلی ندارد
که من از آنچا دانلود کنم
« آخرین ویرایش: 14 شهریور 1391، 07:57 ب‌ظ توسط a.l.d »

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #19 : 14 شهریور 1391، 08:05 ب‌ظ »
نقل‌قول
راین مسیرvar/cache/apt/ چطوری فایل را paste کنم این گزینه خاموشه( منظورم گزینه ی Paste که خاموشه)  چی کار کنم تا اجازه Paste بده
gsku nautilus

آفلاین a.l.d

• Newbie
  • *
« پاسخ #20 : 14 شهریور 1391، 10:00 ب‌ظ »
نقل‌قول
راین مسیرvar/cache/apt/ چطوری فایل را paste کنم این گزینه خاموشه( منظورم گزینه ی Paste که خاموشه)  چی کار کنم تا اجازه Paste بده
gsku nautilus
خب با این کد میشه چی کار کرد  من این کد را درمرکز نرم افزاری ابونتو  زدم امد که برنامه مدیریت فایل هست و نصبه
آیا این برنامه تحت ترمینال هست و اگر اینطوره درمورد روش کارش بیشتر توضیح دهید
برای  مسئله آپدیت که بالا توضیح دادم چی کار کنم

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #21 : 15 شهریور 1391، 12:43 ق‌ظ »
نقل‌قول
gsku nautilus
خب با این کد میشه چی کار کرد  من این کد را درمرکز نرم افزاری ابونتو  زدم امد که برنامه مدیریت فایل هست و نصبه
آیا این برنامه تحت ترمینال هست و اگر اینطوره درمورد روش کارش بیشتر توضیح دهید
برای  مسئله آپدیت که بالا توضیح دادم چی کار کنم
خب این دستور رو باید تو ترمینال وارد کنید. باعث میشه مدیریت فایل با دسترسی روت اجرا بشه.
برای آپدیت هم سعی کن سرورت رو عوض کنی.

آفلاین a.l.d

• Newbie
  • *
« پاسخ #22 : 24 شهریور 1391، 04:39 ب‌ظ »
وقتی کد بالا را وارد کردم این آمد

طبق گفته عکس بالا دستور را به gsku nautilus تغییر دادم  صفحه ای اومد پسورد را خواست من هم دادم بعد به قسمتی که فایل ها درون آن است رفتم گزینه Move To Trash و Cut هنوز خاموش بود
آیا باید از طریق ترمینال تغییرات را در آن قسمت بدهم یا بصورت گرافیکی هم می شود؟
درضمن اگر شما سروری را می شناسیدکه آن دو فایلی که من نمی تونستم کامل آپدیت کنم را بطور صحیح دارند راهنمایی کنید(توجه داشته باشید که دانلود ها شروع میشه ولی بعد از ۹۰ درصد دیگه ادامه پیدا نمی کنه )؟