انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل با conexant در ubuntu 8.04 { حل شد بطور کامل}  (دفعات بازدید: 46880 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین iqson716

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
    • اُرِم
پاسخ به: مشکل با conexant در ubuntu 8.04 { حل شد بطور کامل}
« پاسخ #60 : 07 خرداد 1387، 03:37 ق‌ظ »
بسمه الله برادر

دایور آلسا رو از اینجا بگیرو نصب کن بعدش ری استارت کن : http://www.linuxant.com/alsa-driver/alsa-driver-linuxant_1.0.16.1-1_all.deb
درایور مودم رو از اینجا بگیر نصب کن و ری استارت کن  : http://linux.dell.com/files/ubuntu/hardy/modem-drivers/hsf/hsfmodem_7.68.00.09oem_i386.deb

تمام

خوب مشکل داشتی بگو
« آخرین ویرایش: 07 خرداد 1387، 06:23 ب‌ظ توسط iqson716 »

آفلاین Rain_Wolf

• Full Member
  • *
  • ارسال: 134
« پاسخ #61 : 08 خرداد 1387، 05:05 ب‌ظ »
من يه درايور دارم كه ظاهرا درايور ubuntu 8.04 هست. بگيد چطور آپلودش كنم كه همه دسترسي داشته باشن.

آفلاین iqson716

• High Sr. Member
  • *
    • اُرِم
« پاسخ #62 : 08 خرداد 1387، 05:48 ب‌ظ »
من يه درايور دارم كه ظاهرا درايور ubuntu 8.04 هست. بگيد چطور آپلودش كنم كه همه دسترسي داشته باشن.
شما لطف دارید دوست من ولی نیازی به این کار نیست فایل مربوطه تو اینترنت هست   ;)   

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
« پاسخ #63 : 10 خرداد 1387، 03:00 ق‌ظ »
بسمه الله برادر

دایور آلسا رو از اینجا بگیرو نصب کن بعدش ری استارت کن : http://www.linuxant.com/alsa-driver/alsa-driver-linuxant_1.0.16.1-1_all.deb
درایور مودم رو از اینجا بگیر نصب کن و ری استارت کن  : http://linux.dell.com/files/ubuntu/hardy/modem-drivers/hsf/hsfmodem_7.68.00.09oem_i386.deb

تمام

خوب مشکل داشتی بگو
سلام
من هم همین کارو می کردم ولی بازم آدم حسابش نمی کرد ولی خب گفتم ایندفعه شاید چون شما گذاشتید کارکرد  \\:D/ ولی نه ایندفعه که اصلا" alsaارور داد ونصب نشد از ارورش چیزی نفهمیدم ولی فکر کنم که یک چیزی رو نمیتونه کامپایل کنه اینم ارورش

« آخرین ویرایش: 10 خرداد 1387، 03:18 ق‌ظ توسط negarsoft »
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین iqson716

• High Sr. Member
  • *
    • اُرِم
« پاسخ #64 : 10 خرداد 1387، 03:36 ق‌ظ »
راستی شما از ابونتو ۸.۰۴ استفاده می کنی دیگه؟

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #65 : 11 خرداد 1387، 01:40 ق‌ظ »
بنا بر شواهد موجود بلی
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!

آفلاین iqson716

• High Sr. Member
  • *
    • اُرِم
« پاسخ #66 : 11 خرداد 1387، 02:30 ق‌ظ »
gcc  ,   و از اینجا بسته ++g به همراه depend هاش رو دانلود ونصب کنید بعد دوباره سعی کنید مراحل نصب مودم رو انجام بدین ;)

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #67 : 11 خرداد 1387، 02:53 ق‌ظ »
gcc  ,   و از اینجا بسته ++g به همراه depend هاش رو دانلود ونصب کنید بعد دوباره سعی کنید مراحل نصب مودم رو انجام بدین ;)

سلام من از dvd اوبونتو استفاده می کنم فکر می کنم که اونجا هم بود ولی خب
راستی یک چیزی بگم شاید بکار بیاد من بعد از اینکه درایور 7.10 رو نصب کردم ری استارت کردم و قبل از اینکه بالا بیاد شروع کرد به دوباره کامپایل کردن کرنل (یعنی اونجوری که من متوجه شدم!!!)

آفلاین iqson716

• High Sr. Member
  • *
    • اُرِم
« پاسخ #68 : 11 خرداد 1387، 03:00 ق‌ظ »
اگه اوبونتو 8.04 استفاده میکنید از درایور 7.10 استفاده نکنید
اون بسته ها رو از توی DVD به راحتی میتونید نصب کنید

آفلاین SMB1371

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
« پاسخ #69 : 14 خرداد 1387، 05:21 ق‌ظ »
سلام برادرها
من تمام راههای بالا رو رفتم و مودمم هم نصب شد ولی فقط مودمم تق تق میکنه و وصل نمیشه (Howtodialup ویکی رو هم خوندم)

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
« پاسخ #70 : 14 خرداد 1387، 01:33 ب‌ظ »
از چه روشی برای کانکت شدن به اینترنت استفاده می کنید ؟ پیشنهاد می کنم از pppconfig استفاده کنید.
از هر روشی که استفاده می کنید، وقتی می زنید به اینترنت وصل شه، خروجی دستور زیر رو برامون بزارین:

plog -f
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین SMB1371

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
« پاسخ #71 : 17 خرداد 1387، 12:42 ق‌ظ »
سلام

1-من وقتی درایور مودم و آلسا رو نصب میکنم صدای کامپیوتر میپره و بعد از یک نیم ساعتی که با کامپوتر کار میکنی صداش برمیگرده و آهنگ ولکامش رو میزنه انگار تازه کامپوتر راه اندازی شده
2-مودمم کار میکنه و شماره گیری هم میکنه ولی آخراش که میخواد تموم بشه و وصل کنه میمونه و قطع هم نمیکنه (منظور از آخراش مثل آخرای کانکت شدن با ویندوز که میخواد یوزر و پسورد رو چک کن . من که اینطر حدس میزنم )اینکارو از pppconfig انجام دادم

لطف کنید و راه حل مشکل منو پیدا کنید . در ضمن سید مهدی آقا من نتونستم خروجی دستوری که گفته بودید رو در بیارم چون از دوباره عوض کردم و ترسیده دوباره درایور مودم و آلسا رو به خاطر قطعی صدا نصب کنم منتظرم تا راه حل مشکلو شما یا دوستان دیگه پیدا کنن تا نصبشون کنم.بای

آفلاین esperger

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
« پاسخ #72 : 18 خرداد 1387، 04:30 ق‌ظ »
من تمامی این روش یعنی نصب آلسا و درایور مودمو انجام دادم مودمم کار می کنه و به اینترنت وصل مشم ولی صدام قطع شده کسی این مشکله و داره؟

آفلاین Rain_Wolf

• Full Member
  • *
  • ارسال: 134
« پاسخ #73 : 18 خرداد 1387، 11:50 ق‌ظ »
من تمامی این روش یعنی نصب آلسا و درایور مودمو انجام دادم مودمم کار می کنه و به اینترنت وصل مشم ولی صدام قطع شده کسی این مشکله و داره؟
يه سري به اين آدرس بزنيد:
http://linux.dell.com/wiki/index.php/Ubuntu_8.04/Issues/No_Sound_After_Distribution_Upgrade

آفلاین masoudadm

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 73
« پاسخ #74 : 19 خرداد 1387، 04:02 ب‌ظ »
من دوباره تمامی روش های موجود را امتحان کردم بازم جواب نداد گفتم شاید این روی کوبونتو جواب بده با هزار بد بختی و با کمک دوستم که adsl داره دی وی دی کوبونتو دانلود و نصب کردم و از سایت لینوکستنت برنامه ای را نصب کردم که به طور اوتوماتیک با توجه به سیستم شما آلسا و اچ اس اف مودم را دانلود می کنه و نصب می کنه ( برای این منظور چون لپ تاپ سونی دارم اونو به دانشگاه بردم خوشبختانه اوبونتو کارت شبکه و وایرلسمو میشناسه ) جالب اینکه آلسا اصلا روی کوبونتو نصب نشد.
حالا یکی به من بگه من چ کار کنم؟!
دانی که شمع دم مرگ به پروانه چه گفت                 گفت ای عاشق بیچاره فراموش شوی
سوخت پروانه ولی خوب جوابش را داد                      گفت طولی نکشد نیز تو خاموش شوی