انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب لینوکس در کنار ویندوز با شرایط خاص  (دفعات بازدید: 1056 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mohsen71

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
نصب لینوکس در کنار ویندوز با شرایط خاص
« : 03 شهریور 1391، 03:07 ق‌ظ »
سلام دوستان.
همینطور که از عنوان تاپیک پیداست، میخوام یک نسخه از لینوکس (اوبونتو ترجیحاً) در کنار ویندوز 7 نصب کنم.
دستگاهی که از اون استفاده می کنم، لپ تاپ هست که تنها 1 هارد داره!
شرایط خاصی که دارم اینه که، یک سری نرم افزار های غیرمطمئن که شاید کی لاگر باشه (البته برای ویندوز بیشتر) رو میخوام اجرا کنم، نرم افزار های مربوط به هک و امنیت، اما از باز کردن اینها توی ویندوز می ترسم.(که پسورد اکانت هام، اطلاعاتم و ... لو بره)
بهرحال، من میخوام لینوکس رو نصب کنم در کنار ویندوز، که هیچ گونه ربطی به هم نداشته باشن! یعنی اگه هزاران فایل ویروس هم توی لینوکس و پاریشن مربوط به لینوکس وجود داشته باشه، روی ویندوز هیچ افکتی نزاره و امنیتم به خطر نیفته.
اصلا همچین امکانی وجود داره؟
میشه لطفا بنده رو راهنمایی کنید؟

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4906
  • masoft قدیم
پاسخ : نصب لینوکس در کنار ویندوز با شرایط خاص
« پاسخ #1 : 03 شهریور 1391، 04:03 ق‌ظ »
توجه داشته باشید که نرم‌افزارهای ویندوز با گنو-لینوکس (همچنین بدافزارهاشون) متفاوت هستند! ولی در کل برای کاری که شما می‌گید یک سیستم‌مجازی مثل VirtualBox بهترین گزینه هستش.

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
« پاسخ #2 : 03 شهریور 1391، 11:10 ق‌ظ »
می تونی با wubi هم نصب کنی به راحتی هم نصب میشه هم پاک میشه. ولی از لحاظ امنیتی فکر کنم ویرچوال بهتر باشه.

http://ubuntu.freeblog.ir/?p=1149
« آخرین ویرایش: 03 شهریور 1391، 11:17 ق‌ظ توسط shafaghi »

آفلاین Mohsen71

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
« پاسخ #3 : 03 شهریور 1391، 11:30 ق‌ظ »
توجه داشته باشید که نرم‌افزارهای ویندوز با گنو-لینوکس (همچنین بدافزارهاشون) متفاوت هستند! ولی در کل برای کاری که شما می‌گید یک سیستم‌مجازی مثل VirtualBox بهترین گزینه هستش.
نحوه ذخیره سازی فایل ها توی سیستم عاملی که بصورت مجازی نصب می کنیم چطوریه؟
اونا رو یه جا نگه می داره بطوری که وقتی ما با سیستم عامل اصلی (سیستم عاملی که نرم افزار VirtualBox روی اون نصبه) نتونیم بهش دسترسی داشته باشیم یا مثل فایل های درون خود ویندوز، براحتی میشه به اونا دسترسی داشت؟

درکل چرا شما پیشنهاد می کنید که ویرچوال باشه؟

قبلا از پاسختون متشکرم.
« آخرین ویرایش: 03 شهریور 1391، 11:48 ق‌ظ توسط Mohsen71 »

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
« پاسخ #4 : 03 شهریور 1391، 12:03 ب‌ظ »
با سلام
شما باید ببینی اون فایلهایی که میخوای اجرا کنی اصولا در لینوکس قابلیت اجرا دارند یا خیر؟ همون هایی که می فرمایید ممکنه تروجان و ... باشن. ولی در حالت کلی اجرای اون برنامه ها در یک سیستم عامل مجازی هیچ لطمه ای به سیستم عامل اصلی شما نخواهد زد. چون سیستم عامل مجازی فقط و فقط محدود میشه به خودش و راهی نداره که اطلاعاتش رو به بیرون درز بده. البته در این حالت بهتره تنظیمات شبکه رو برای اون سیستم عامل غیرفعال کنید و البته اگه مثلا از روی یک فلش دیسک اطلاعات (شامل فایل های مشکوک و ...) رو به سیستم عامل مجازی تون منتقل می کنید باید حواستون باشه که همون انتقال باعث نشت احتمالی ویروس به فلش دیسکتون نشه...
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford

آفلاین ﴿ AliReaza ﴾

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 321
    • سیستم مدیریت محتوا گیلان ( بزودی )
« پاسخ #5 : 03 شهریور 1391، 02:27 ب‌ظ »
اولا بیش از 99% برنامه های ویندوز در لینوکس اجرا نمیشند. (اون 1% برای بعضی برنامه های مخرب که برای همه جور سیستم هستند)

شما اگه می خوای برنامه هایی که داری رو از ویندوز اصلیت جدا کنی که یه موقعه ویندوزت ویروسی نشه بجای نصب اوبونتو یه برنامه مجازی ساز سیستم عامل نصب کن و روش یه ویندوز نصب کن. و با خیال راحت هر کاری که می خوای انجام بده.