انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

اوبونتو ۲۴٫۰۴ با پشتیبانی بلند مدّت (۱۲ سال) منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کارت صدا رو نمیشناسه  (دفعات بازدید: 7973 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین agape

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 92
    • هوشمند سیاره نپلاد
کارت صدا رو نمیشناسه
« : 20 فروردین 1387، 02:36 ب‌ظ »
سلام
من آبونتو نصب کردم ولی کارت صدا رو نشناخت
کارت صدام ریلتک هستش
 :(
در این دنیایی که درش زندگی می کنیم، هیچ چیز به آینه ئی که بعضی جاها جیوه اش را تراشیده باشند به من شبیح نیست.
فکر کنید جیوه ی آینه ئی را از بعضی جاهاش تراشیده باشند و به این دلیل نتواند چیزی را که درش منعکس می شود،سالم و کامل منعکس کند.
چه می گویید ؟!
آنچه مرا هنوز به صورت آینه نگه داشته است.....

آفلاین کرگدن

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
  • جنسیت : پسر
پاسخ به: کارت صدا رو نمیشناسه
« پاسخ #1 : 20 فروردین 1387، 02:41 ب‌ظ »
سلام
من آبونتو نصب کردم ولی کارت صدا رو نشناخت
کارت صدام ریلتک هستش
 :(

onboard هست؟
اگه مدل دقیقش رو بگید ( یا اگه آنبورد هست مدل مادربوردتون رو بگید ) خیلی زودتر به نتیجه می رسید

البته به احتمال زیاد نباید مشکلی باشه
چک کنید ببینید صدای سیستم ( به طور نرم افزاری ) کم یا mute نیست :)

 Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین سید مهدی

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • جنسیت : پسر
  • یک تازه کار !
پاسخ به: کارت صدا رو نمیشناسه
« پاسخ #2 : 22 فروردین 1387، 06:40 ب‌ظ »
سلام. خروجی دستور های زیر رو برامون بزارید:

lspci
asoundconf list
aplay -l
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین شایان

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 284
  • جنسیت : پسر
پاسخ به: کارت صدا رو نمیشناسه
« پاسخ #3 : 22 فروردین 1387، 10:12 ب‌ظ »
یک ترمینال باز کنید و عبارت زیر را تایپ کنید:
sudo apt-get install linux-backport-modules
بعد از پایان کارسیستم را reboot کنید.

اگر جواب نگرفتید بگویید تا چگونه از اول نصب کردن کارت صدا  توضیح داده شود.
Your object is to save the world, while still leading a pleasant life
http://nillux.blogspot.com

آفلاین agape

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 92
    • هوشمند سیاره نپلاد
پاسخ به: کارت صدا رو نمیشناسه
« پاسخ #4 : 24 فروردین 1387، 07:22 ب‌ظ »
salam
in dastorat ro zadam khoroji ha ina bood

$ lspci
00:00.0 Host bridge: VIA Technologies, Inc. P4M266 Host Bridge
00:01.0 PCI bridge: VIA Technologies, Inc. VT8633 [Apollo Pro266 AGP]
00:0f.0 IDE interface: VIA Technologies, Inc. VT82C586A/B/VT82C686/A/B/VT823x/A/C PIPC Bus Master IDE (rev 06)
00:10.0 USB Controller: VIA Technologies, Inc. VT82xxxxx UHCI USB 1.1 Controller (rev 81)
00:10.1 USB Controller: VIA Technologies, Inc. VT82xxxxx UHCI USB 1.1 Controller (rev 81)
00:10.2 USB Controller: VIA Technologies, Inc. VT82xxxxx UHCI USB 1.1 Controller (rev 81)
00:10.4 USB Controller: VIA Technologies, Inc. USB 2.0 (rev 86)
00:11.0 ISA bridge: VIA Technologies, Inc. VT8237 ISA bridge [KT600/K8T800/K8T890 South]
00:12.0 Ethernet controller: VIA Technologies, Inc. VT6102 [Rhine-II] (rev 78)
01:00.0 VGA compatible controller: S3 Inc. VT8375 [ProSavage8 KM266/KL266]

va
$ aplay -l
aplay: device_list:204: no soundcards found...
در این دنیایی که درش زندگی می کنیم، هیچ چیز به آینه ئی که بعضی جاها جیوه اش را تراشیده باشند به من شبیح نیست.
فکر کنید جیوه ی آینه ئی را از بعضی جاهاش تراشیده باشند و به این دلیل نتواند چیزی را که درش منعکس می شود،سالم و کامل منعکس کند.
چه می گویید ؟!
آنچه مرا هنوز به صورت آینه نگه داشته است.....

آفلاین سید مهدی

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • جنسیت : پسر
  • یک تازه کار !
پاسخ به: کارت صدا رو نمیشناسه
« پاسخ #5 : 25 فروردین 1387، 12:00 ق‌ظ »
این خروجی نشون میده که کارت صوتی شما رو اصلاً اوبونتو نتونسته پیدا کنه !
مدل کارت صوتی تون چیه ؟ مال لپتاپ هست یا دسکتاپ ؟ و آیا onboard هست یا خیر ؟
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین agape

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 92
    • هوشمند سیاره نپلاد
پاسخ به: کارت صدا رو نمیشناسه
« پاسخ #6 : 26 فروردین 1387، 08:15 ق‌ظ »
و اما کارت صدا
مثل تمام مادر بورد های گیگابایت آنبورد هستش و مدل AC97 ریلتک(RLT)
نمی شه از راه انداز های ویندوز برای راه اندازیش استفاده کرد ؟
در ضمن کارت صدا آنبورده
در این دنیایی که درش زندگی می کنیم، هیچ چیز به آینه ئی که بعضی جاها جیوه اش را تراشیده باشند به من شبیح نیست.
فکر کنید جیوه ی آینه ئی را از بعضی جاهاش تراشیده باشند و به این دلیل نتواند چیزی را که درش منعکس می شود،سالم و کامل منعکس کند.
چه می گویید ؟!
آنچه مرا هنوز به صورت آینه نگه داشته است.....

آفلاین سید مهدی

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • جنسیت : پسر
  • یک تازه کار !
پاسخ به: کارت صدا رو نمیشناسه
« پاسخ #7 : 29 فروردین 1387، 12:28 ق‌ظ »
نقل‌قول
نمی شه از راه انداز های ویندوز برای راه اندازیش استفاده کرد ؟
راه‌انداز بر اساس سیستم عامل مورد استفاده طراحی می شه و امکان استفاده از درایور ویندوز برای لینوکس مقدور نیست.

مطمئن هستید که از داخل BIOS اول دستگاه کارت صدا رو غیر فعال نکردین و فعال هست ؟ مدل Mainboardتون چیه ؟
(کارت صدا AC97 به راحتی توسط اوبونتو نصب و راه اندازی می شه)

خروجی دستور زیر رو برامون بزارین:
sudo modprobe snd_intel8x0mو
sudo modprobe snd_intel8x0
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین agape

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 92
    • هوشمند سیاره نپلاد
پاسخ به: کارت صدا رو نمیشناسه
« پاسخ #8 : 11 اردیبهشت 1387، 11:52 ق‌ظ »
مرتفع شد کارت صدام کار میکنه
نمی دونم چش بود خود به خود درست شد  ::)
در این دنیایی که درش زندگی می کنیم، هیچ چیز به آینه ئی که بعضی جاها جیوه اش را تراشیده باشند به من شبیح نیست.
فکر کنید جیوه ی آینه ئی را از بعضی جاهاش تراشیده باشند و به این دلیل نتواند چیزی را که درش منعکس می شود،سالم و کامل منعکس کند.
چه می گویید ؟!
آنچه مرا هنوز به صورت آینه نگه داشته است.....

آفلاین ahmed

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1069
  • جنسیت : پسر
    • یادداشت‌های یک دوست‌دار نرم‌افزارهای آزاد
پاسخ به: کارت صدا رو نمیشناسه
« پاسخ #9 : 11 اردیبهشت 1387، 01:46 ب‌ظ »
تبریک می گویم.پس با توجه به حل شدن مشکلتان به رسم این انجمن عبارت حل شد را بعد از عنوان تاپیک قرار دهید.

آفلاین سید وحید رضا برهانی

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1663
  • جنسیت : پسر
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
پاسخ به: کارت صدا رو نمیشناسه
« پاسخ #10 : 11 اردیبهشت 1387، 02:23 ب‌ظ »
تبریک می گویم.پس با توجه به حل شدن مشکلتان به رسم این انجمن عبارت حل شد را بعد از عنوان تاپیک قرار دهید.

نه نه !!! صبر کن !!!!
منم تو کامپیوتر یکی از فامیلامون همین مشکل رو داشتم ولی بعضی وقت ها هم شانسی شانسی درست می شد (اونم onboard GIGABYTEبود) ونیز در کامپیوتر خودم تا حلا نشده که نشناسه ولی زمانی که در کنار ویندوز نصب می کنم (من هنوز نتونشتم به اینترنت وصل  بشم برای همین همیشه مجبورم دو تا سیستم عامل داشته باشم) همه چیز خوبه ولی زمانی که اوبونتو تنها سیستم عامله کیفیت صدا به طور قابل ملاحظه ای کاهش می یابد (فقط روی اوبونتو این مشکل دارم روی fedora core 2007این مشکل وجودندارد؟!!! یکی توضیح بده واقعا" چرا؟
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره