به نظر من به جای شاخه به شاخه پریدن بهتره انرژیتو متمرکز کنی
الان هدف توزیع شما معلوم نیست
یه توزیع برای استفاده آسون - یه توزیع بروز - یه توزیع پایدار کلا خاصیت اصلیش چیه ؟
هر بار با نرم افزار های مختلف و ... اصلا آدم میترسه جبیر دانلود کنه !
بهتره پایداری و ثبات بیشتری داشته باشین یه فلسفه خاصی رو دنبال کنید یه میز کار مخصوص رو دنبال کنید الان هر بار یه چی میزنید نمیشه که
به نظر من استعداد و تواناییتون رو درست استفاده نمیکنید جبیر میتونه با تعین اهداف و فلسفه درست یه توزیع خوب بشه
بیشتر الان درکی که من از انتشار جبیر دارم اینه که توزیعی که هستش و فقط میخوایم توزیع داشته باشیم دیگه باقیش مهم نیس !
شرمنده انتقاد کمی تند شد ولی حیفه انرژی و زمانتون بدون داشتن هدف اینجوری هدر بره
عزیز من نسخه های ۳ و۴ رو نصب کردم. نسخه ۴ به اینترنت وصل نمیشه (جالبه که توی آریوس ۳ و۴ اصلا اینترنت ندارم حتی حالت لایو) ولی جالبیش اینه که ۳ و ۴ تفاوتشون در داک و والپیپر هست. وگرنه سیاستها عینا یکیه.
نمیدونم چرا اینقدر دوست داریم طرفمون رو بکوبیم. ننگ بر ایرانی
)
اینجا توسط خود سازنده مشاهده میشه و این ها نظرات هست نرفتم جای دیگه که پشتش بنویسم به خودش گفتم در ضمن شما فکر میکنی جبیر 4 تا نسخه هست
پس چندتاست؟ یحتمل شما بیشتر از ما به کارمون واردید
هدف شما رو من متوجه نمیشم
وب سایتتون هم گنگ هست آدم توش گم میشه
شما میخوای چجور توزیعی بدی
ویژگی های خاصی که توزیع شما رو متمایز میکنه چیه
یا این که فقط میخواین که توزیعی داده باشین ؟
به نظر من هدف داشته باشین بهتر پیشرفت میکنین
مثلا بخواین یه توزیع کاربرپسند زیبا بسازید
یا یه توزیع پایدار
یه توزیع ساده و سریع
الان دقیقا فرق توزیع شما با اوبونتو گنوم چیه ؟
مثلا مینت یه سری ایده داره به اون سمت میره
اوبونتو میخواد تو همه پلتفرم ها بره و ایده های خودشو داره
فدورا همیشه میخواد بروز باشه
رد هت مثلا توزیعی پایدار هست
ولی من هدف خاصی برای توزیع شما نمیبینم
انتقاد من برای بهتر شدن کار شماس البته صلاح خودتون رو شما بهتر میتونید میتونید از حرف های ما هم بهره ببرید یا مخالفش باشین و گوش ندین
نه من مجبورم از جبیر استفاده کنم نه شما مجبور به پاسخ گویی هدف تنها انتقاد هست برای بهتر شدن جبیر امیدوارم ناراحت نشین