من هیچوقت پست طولانی نمیدم و نمیخونم. اما دوتا پست طولانی رو کلا خوندم. یکی پست جناب shafaghi در ابتدای تاپیک هست که دارند آینده وضعیت جبیر رو توصیف میکنند و واقعا مدیون نظرات سازندشون هستم و یکی هم همین پست اخیر متین.
عزیزان همه انسان هستیم و وجوه مشترکی از لحاظ زیستی داریم. مثلا همه دو پا و دو دست و دو چشم و ... داریم و امثالهم. از طرف دیگر هم وجوه اشتراک فکری داریم. مثلا هممون نسبت به چیزی علاقه داریم و ... . یک قسمت از ماهیت انسان رو من بهش میگم «عنتریت» (توضیح : پسوند «یت» در فلسفه به معنای ماهیت هست). خب حالا چرا عنتریت؟
عنتر ها از دسته میمونهای دنیای قدیم (آفریقایی) هستند و انسان نما. همچنین وجوه مشترکی با انسان دارند. اما نفهم هستند. متاسفانه در اکثر جوامع مجازی فارسی زبان «عنتریت» به «انسانیت» در افراد غلبه کرده و کلا زندگیشون رو تباه کرده. نمونش کسانی که تا تو یاهو یک روبات ادد میکنند چک میکنن که ببینن قسمتی برای درخواست gf داره یا نه؟
و این یعنی عنتریت. اکثر این روبوت ها امکانات خوبی دارند ک میشه ازشون استفاده کرد. بگذریم بحث روبوت یاهو نیست اینجا.
جبیر برای من یک hobby بود ولی فکر کنم الان برام شده قاتل جون. نمیدونم چطور شعار «The Most Secure Desktop OS» شد نشون بی فرهنگی؟ دوست من اصن تو با فرهنگ. چی رو میخواید اثبات کنید؟
متاسفانه خیلی چیزا هست که به بدترین شکل در ما نهادینه میشه و وقتی به جامعه دیگری (مثلا کشور خارجی) میرسیم شروع میکنیم به اظهار فضل های بی مورد و بی نتیجه تر. آخرش هم وقتی توی یک فروم خارجی عضو میشیم (من مدتها Hacker دستگاههای iOS بودم و در نزدیک ۲۰ تا فروم آمریکایی و انگلیسی آیفون عضوم) میبینیم اون جماعت هم غرمدنگ تر از ما!
امیدوارم این پست طولانی خستتون نکنه. امیدوارم بخاطر «منافی ادب» بودن هم ویرایش یا حذف نشه
.