ولی میتونید بگید در پایتون چه ویژگی هایی وجود داره که بهش اشاره کردید...
یکی از بهترین زبانها برای اسکریپتنویسی هستش که توی همه سیستمعاملها به راحتی قابل استفاده هست و از همون میشه حتی برای نوشتن برنامههای کاربردی استفاده کرد.
برقراری امنیت و هک هدف اصلی من هستند..چون کلا فیلد کاریم امنیت هست...
سوال خیلی کلی هست، امنیت یک زمینه خیلی بزرگ هستش و باید دید دقیقا در کدوم یکی از زیرشاخههای اون میخواید فعالیت بکنید، ولی اگر بخوام یک جمعبندی کلی بکنم:
عمومیترین زبان در امنیت زبان C هستش.
در زمینه شبکه باید مسلما اول سراغ تئوری اون از جمله TCP/IP برید. در زمینه امنیت نرمافزار زبان Assembly رو یاد بگیرید. در زمینه امنیت وبسایتها بسته به وبسایت پیشنیازتون PHP و MySQL خواهد بود، در زمینه Server Administration باید کتابهای امنیت در اون زمینه رو مطالعه کنید که شامل مباحثی از جمله تنظیم SELinux و نحوه تنظیم سرویسهای مختلف برای امنیت بیشتر (مثلا اجرای اونها با chroot)، روشهای مقابله با DDOS Attack، تنظیمات دیوار آتش و غیره هست.
ممنون..من با iptables و سرویس های لینوکس آشنایی خوبی دارم منتها در زمینه برنامه نویسی به اونن صورت اطلاعاتم خوب نیست...
و میخوام ی کم توش عمیق تر وارد بشم چون میبینم بنا به کارم خیلی مورد نیاز هست.
همچنین راجع به DDOS و... هم اطلاعاتم بد نیست.
سی ی جورایی احساس میکنم منسوخ شده ست حتی اگر کرنل لینوکس به زبان سی باشه..البته تاجایی که اطلاع دارم پایتون هم با سی بی ربط نیستند به هم...
مباحث مقدماتی شبکه هم که فرمودید رو کاملا مطلعم و ccna هم اوکی هستم.
از کمکتون بسیار سپاسگذارم.
پس من برم سمت پایتون ان شالله؟