ممنون از دوستانی که کمک کردن، مشکل اصلا این حرفها نبود، کسی که سی دی رو رایت کرده بود اون رو با سرعت 4 رایت کرده بود وقتی با سرعت 1 رایت کرد تمام مشکلات حل شد!
از اينكه مشكل شما حل شده خوشحالم
ولي من يس دي با سرعت بالا رو نصب كردم و مشكلي نبوده
ويندوزه ديگه كارش نمي شه كرد.
با عرض پوزش از دوستان عزیز! این مورد گاهی برای خودم هم سوال میشه! که آیا واقعا سرعت رایت هم می تونه روی نتیجه اثر داشته باشه؟
آیا از نظر عملی این مطلب اصلا می تونه صحت داشته باشه؟
علمی شو نمی دونم! اما منطقی نیست که وسیله ای با سرعت رایت ۶۰x داشته باشیم! ویا درست تر تولید بشه که خطا داشته باشه!
یعنی همه دیسک های اصلی ی با سرعت ۱x رایت شده اند؟
خب اگه قرار در سرعت بالا دیسک با اشکال مواجه بشه! یادش بخیر یاماهای چهار ایکس!
من توصیه می کنم بیشتر از اینکه ب سرعت رایت اتون توجه کنید! ب مارک دیسک خام اتون توجه کنید! و هزینه ای که برای دیسک خام می پردازید!
یک سری دیسک رایت شده برای نزدیک ده سال قبل دارم!که اینکه بایگانی بودند! دیسک های کارم بود! سیستم ها و سیستم ها یی باهاشون راه اندازی کردم! هوارتا!!
اما هنوزم کار می کنند و اگه ببینیدشون ! فکر می کنید با اسکاچ روشون رو نقاشی کردن!
و متاسفانه دیسک هایی دارم که از سی دی رایتر در آوردم و یکبار هم کار نکردن! یا نهایت دوبار!
ب هر حال اون زمان هزار سیصد تومان پول برای دیسک خام دادن! خیلی زود داشت! و البته هنوز یکی دوتا باز نشده اشون رو دارم
ولی خب مزیت اشون رو الان میشه متوجه شد!
خلاصه اینکه نیازی نیست ۳۰-۴۰ دقیقه زمان برای رایت یک دیسک بگذارید! شاید اگه ی دیسک خام ارزشمند تر تهیه کنید موفق تر باشید! @};-
البته اگه کسی از نظر علمی ب من بتونه اثبات کنه که سرعت پایین بهتر رایت می کنه! بنده سر تعظیم فرود خواهم آورد! به ادب
و البته ! چه توپ! این امکان روی هاردی اضافه شده؟
خوشم آمد ، برای شروع به کار روش خوب و راحتی ب نظرم میاد
جذب کننده است