کسی نباید به شخصی دیگر توهین کنه. بیل گیتس کاری رو کرد که ما هم اگه یه برنامه نوشته باشیم همین کار رو می کنیم. مثلا من یه برنامه برای یک ارگان دولتی نوشتم و گفتم بعد از شش ماه اون رو روی سایت با سورس قرار میدم. به هر کس که گفتم. گفت دیوونه ای. حالا می خوام به شما بگم. بهتره چشم بسته کار کسی رو داوری نکنیم وقتی که خودمون ... . (( اول خودت بعدا کسی))
کسی نباید کسی رو مسخره کنه درست !
اول اینکه این تاپیک جشنه و جای کل کل linux و windows نیست و من به خاطر دادن پست غیر مربوط از همه معضرت می خوام
دوم بیل گیتس پول دار ترین مرد جهان در این سال های پایانی هم به فکر طبقه کم درامد نیست ! هر دفعه که سیستم عامل جدیدی رو می ده این خصوصیاتو توش اضافه می کنه می دونی چیا ! :
1- استفاده بیشتر از سخت افزار به طرز فجیعی ! مثلا :
1gb vistaرم احتیاج داره تا کامل بالا بیاد و وقتی سنگین میشه هجمش از 1gb هم بشتر میشه ! اما سنگین ترین ورژن های ubuntu روی یه رم 384 بالا میاد و آخرش باید 512 داشته باشی
هارد دیسک که توی vista همش در هال کار کردن و index کردن برای search و ... هست آخرشم سرعتش کمه !
cpu که کمتر از 5% کلا کار نمی کنه !
هنوز هم که هنوزه خود microsoft ویستا رو از نظر امنیتی تایید نکرده ! برای همینه که تمام ارگانهای ایرانی و خارجی هنوز از ورژن های قدیمی ویندوز استفاده می کنن !
2- ساده سازی سیستم : هدف از اینکه انقدر سیستم هولو بشه می تونه دوتا چیز باشه
الف) برای استفاده ساده برای کاربران
ب) بی سواد شدن کاربرانی که از ویندوز استفاده می کنن ! تا ساده بودن براشون عادت بشه و در نهایت موتاد ویندوز بشن و ...
3- فرق میان فقیر و قنی ! که نیاز به گفتن نداره !!!
من سوالم اینه یه آدم پول دار میاد یه شرکت درست می کنه سیستم عامل Opensource تولید می کنه و اینو رایگان به در منزل شما می فرسته و درآمدش رو روی سرورهاییی که ازش پشتیبانی می خوان محدود می کنه ! سیستم عاملی که وزژن 7 اش با ویستا رقابت داره می کنه و تازه وارده ( نصبت به ویندوز ) ! یه آدم با ثروت افسانه ای که داره هنوز فکر یه سری بد بخت بی چاره که نمی تونن 500$ پول ویندوز رو بدن و تازه بقیه نرم افزار ها که پولین رو بی خیال ! که هیچ !!! تازه بیاد صد راه opensource هم بشه شرکتای تولید کننده رو هم بخره !
اه !!!!!!!!!!!!!! آخه ارزه داشتی پول دار شدی نوش جونت ! باعث شدی توی هر خونه 2 3 تا pc باشه دستت درد نکنه جاش پولشم که گرفتی ! بابا چرا اینطوری خوره بازی در میاری ! آخه چرا این پولی رو که انقدر تمیز بوده رو داری به کثافت می کشی !
این چیزیه که بیل گیتس که این همه خدمت به بشریت کرده رو داره تبدیل به کثیف ترین مرد جهان می کنه !