انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: بحثهای حاشیه پیرامون جشن  (دفعات بازدید: 14858 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Blossom

• Full Member
  • *
  • ارسال: 129
    • سار
بحثهای حاشیه پیرامون جشن
« پاسخ #15 : 02 اردیبهشت 1387، 03:25 ق‌ظ »
منم بازی !!!  :P
منم برای جشن آخرین تحقیقاتم راجب  ubuntu server و compiz جونم رو میارم  :D
البته یه سری تحقیقات هم درباره فراگیری لینوکس تو ایران کردم که باهاش می تونیم سیستم عامل جدید ( ubuntu ) رو جایگزین ویندوزد کنیم !!!
من به شخصه این روشها رو توی دانشگاهمون (مرکز آموزش عالی فنی انقلاب اسلامی تهران) پیاده سازی کردم و جواب 90% ازش گرفتم  \\:D/

خب به اشتراک بزار برای ما هایی که تو شهر های مختلف داریم جشن رو برگزار می‌کنیم

آفلاین mati

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
بحثهای حاشیه پیرامون جشن
« پاسخ #16 : 02 اردیبهشت 1387، 05:51 ب‌ظ »
منم قصد دارم بچه های ساوه رو بیارم \\:D/
ولی فقط بیننده هستیم ::)
چون تازه وارد به اوبونتو هستم :oops:

آفلاین Mohsen00

• Full Member
  • *
  • ارسال: 147
  • Linux is your best friend
    • نوین تکنولوژی
بحثهای حاشیه پیرامون جشن
« پاسخ #17 : 02 اردیبهشت 1387، 11:30 ب‌ظ »
سعی می کنم تا 2 3 روز دیگه به حالت PDF دربیارم و روی سایت بزارم !  ;D
پسر این نسخه LTS هست و بعد از شاهکارای اوبونتو مثل ubuntu 7.10 نسخه 64bit ubuntu 8.04 LTS یعنی قیامت !!!
من فکر کنم مودبانش اینه که : Micro$het Windozd Vista برو جلو بوغ بزن !!!
به زودی ubuntu از windows سر می شه ! و داش بیلی باید یه فکر اساسی بکنه ! چون برای windows 7 هم باید بتونه مشتری پیدا کنه !!!
بازی ها و نرم افزار های معادل برای ubuntu هم که داره سر ریز می شه تو بازار و ...  \\:D/
بیل شستچی هستم به به ... به به ... من نه رئیس microsoft  بودم نه پول خوره ترین مرد جهان !!! من فقط داشتم بازی بازی برای یه os زپرتو جیبتونو می زدم ! به به ... خیلی ممنووونم !!!  :D :P

گفتم دوباره پست ندم همین آخری رو ویرایش کردم ! سوالات خودتون رو در مورد جزب نفرات بیشتر به تیم ubuntu شهر یا محلتون رو در این تاپیک بپرسید (یه متنی هم فل بداحه گذاشتم حتمی بخونید چکیده ای همه چیزه :
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=4277.0
« آخرین ویرایش: 03 اردیبهشت 1387، 01:30 ق‌ظ توسط محسن »

آفلاین AMiRCyber

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 64
بحثهای حاشیه پیرامون جشن
« پاسخ #18 : 03 اردیبهشت 1387، 02:03 ق‌ظ »
تاریخ جشن نهایی شده ؟ همون 12 ام ؟

اگه نهایی شده من یه سری سوالات از مداریان واسه یه سری تدارکات دارم

ممنون؟

آفلاین Alireza Kasraei

• Newbie
  • *
  • ارسال: 15
بحثهای حاشیه پیرامون جشن
« پاسخ #19 : 03 اردیبهشت 1387، 02:20 ق‌ظ »
سعی می کنم تا 2 3 روز دیگه به حالت PDF دربیارم و روی سایت بزارم !  ;D
پسر این نسخه LTS هست و بعد از شاهکارای اوبونتو مثل ubuntu 7.10 نسخه 64bit ubuntu 8.04 LTS یعنی قیامت !!!
به زودی ubuntu از windows سر می شه ! و داش بیلی باید یه فکر اساسی بکنه ! چون برای windows 7 هم باید بتونه مشتری پیدا کنه !!!
بازی ها و نرم افزار های معادل برای ubuntu هم که داره سر ریز می شه تو بازار و ...  \\:D/
بیل شستچی هستم به به ... به به ... من نه رئیس microsoft  بودم نه پول خوره ترین مرد جهان !!! من فقط داشتم بازی بازی برای یه os زپرتو جیبتونو می زدم ! به به ... خیلی ممنووونم !!!  :D :P

گفتم دوباره پست ندم همین آخری رو ویرایش کردم ! سوالات خودتون رو در مورد جزب نفرات بیشتر به تیم ubuntu شهر یا محلتون رو در این تاپیک بپرسید (یه متنی هم فل بداحه گذاشتم حتمی بخونید چکیده ای همه چیزه :
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=4277.0

حالا تو ٬ تو این ورژن جدید چیکار کردی که داری خودتو میکشی؟

آفلاین Cyber Man

• Full Member
  • *
  • ارسال: 115
  • و در روز هشتم دنیای مجازی را آفرید
بحثهای حاشیه پیرامون جشن
« پاسخ #20 : 03 اردیبهشت 1387، 07:56 ق‌ظ »

کسی نباید به شخصی دیگر توهین کنه. بیل گیتس کاری رو کرد که ما هم اگه یه برنامه نوشته باشیم همین کار رو می کنیم. مثلا من یه برنامه برای یک ارگان دولتی نوشتم و گفتم بعد از شش ماه اون رو روی سایت با سورس قرار میدم. به هر کس که گفتم. گفت دیوونه ای. حالا می خوام به شما بگم. بهتره چشم بسته کار کسی رو داوری نکنیم وقتی که خودمون ... . (( اول خودت بعدا کسی))
هزار بار مراجعه اما برای همیشه مرخص از دنیای واقعی

آفلاین Mohsen00

• Full Member
  • *
    • نوین تکنولوژی
بحثهای حاشیه پیرامون جشن
« پاسخ #21 : 03 اردیبهشت 1387، 08:04 ب‌ظ »
کسی نباید به شخصی دیگر توهین کنه. بیل گیتس کاری رو کرد که ما هم اگه یه برنامه نوشته باشیم همین کار رو می کنیم. مثلا من یه برنامه برای یک ارگان دولتی نوشتم و گفتم بعد از شش ماه اون رو روی سایت با سورس قرار میدم. به هر کس که گفتم. گفت دیوونه ای. حالا می خوام به شما بگم. بهتره چشم بسته کار کسی رو داوری نکنیم وقتی که خودمون ... . (( اول خودت بعدا کسی))
کسی نباید کسی رو مسخره کنه درست !
اول اینکه این تاپیک جشنه و جای کل کل linux و windows نیست و من به خاطر دادن پست غیر مربوط از همه معضرت می خوام
دوم بیل گیتس پول دار ترین مرد جهان در این سال های پایانی هم به فکر طبقه کم درامد نیست ! هر دفعه که سیستم عامل جدیدی رو می ده این خصوصیاتو توش اضافه می کنه می دونی چیا ! :
1- استفاده بیشتر از سخت افزار به طرز فجیعی ! مثلا :
     1gb vistaرم احتیاج داره تا کامل بالا بیاد و وقتی سنگین میشه هجمش از 1gb هم بشتر میشه ! اما سنگین ترین ورژن های ubuntu روی یه رم 384 بالا میاد و آخرش باید 512 داشته باشی
     هارد دیسک که توی vista همش در هال کار کردن و index کردن برای search و ... هست آخرشم سرعتش کمه !
     cpu که کمتر از 5% کلا کار نمی کنه !
     هنوز هم که هنوزه خود microsoft ویستا رو از نظر امنیتی تایید نکرده ! برای همینه که تمام ارگانهای ایرانی و خارجی هنوز از ورژن های قدیمی ویندوز استفاده می کنن !
2- ساده سازی سیستم : هدف از اینکه انقدر سیستم هولو بشه می تونه دوتا چیز باشه
     الف) برای استفاده ساده برای کاربران
     ب) بی سواد شدن کاربرانی که از ویندوز استفاده می کنن ! تا ساده بودن براشون عادت بشه و در نهایت موتاد ویندوز بشن و ...
3- فرق میان فقیر و قنی ! که نیاز به گفتن نداره !!!

من سوالم اینه یه آدم پول دار میاد یه شرکت درست می کنه سیستم عامل Opensource تولید می کنه و اینو رایگان به در منزل شما می فرسته و درآمدش رو روی سرورهاییی که ازش پشتیبانی می خوان محدود می کنه ! سیستم عاملی که وزژن 7 اش با ویستا رقابت داره می کنه و تازه وارده ( نصبت به ویندوز ) ! یه آدم با ثروت افسانه ای که داره هنوز فکر یه سری بد بخت بی چاره که نمی تونن 500$ پول ویندوز رو بدن و تازه بقیه نرم افزار ها که پولین رو بی خیال ! که هیچ !!! تازه بیاد صد راه opensource هم بشه شرکتای تولید کننده رو هم بخره !
اه !!!!!!!!!!!!!! آخه ارزه داشتی پول دار شدی نوش جونت ! باعث شدی توی هر خونه 2 3 تا pc باشه دستت درد نکنه جاش پولشم که گرفتی ! بابا چرا اینطوری خوره بازی در میاری ! آخه چرا این پولی رو که انقدر تمیز بوده رو داری به کثافت می کشی !
این چیزیه که بیل گیتس که این همه خدمت به بشریت کرده رو داره تبدیل به کثیف ترین مرد جهان می کنه !

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
بحثهای حاشیه پیرامون جشن
« پاسخ #22 : 03 اردیبهشت 1387، 09:23 ب‌ظ »
دوستان این بحث داره به حاشیه میره! لطفا برای مباحت مختلف پستهای جداگانه باز کنید...
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین Mohsen00

• Full Member
  • *
    • نوین تکنولوژی
بحثهای حاشیه پیرامون جشن
« پاسخ #23 : 04 اردیبهشت 1387، 12:35 ق‌ظ »
دوستان این بحث داره به حاشیه میره! لطفا برای مباحت مختلف پستهای جداگانه باز کنید...
باز این داداش مهدی سخت گرفت ! آی عشقمه توی جشن ببینمت روی ماهتو ببسوم بگم انقدر سخت نگیر !
درسته بحث به حاشیه میره اما مزیتش اینه که همه می فهمن چرا داریم برای آمدن یه سیستم عامل متن باز جشن می گیریم ولی هیچ کس برا ویستا جشن نگرفت !

ما برای UBUNTU جشن می گیریم ! چون آزادی نرم افزار رو نوید می ده ! چون با اومدنش یه بچه مهندس فقیر نیاز نیست برای نوشتن برنامه هاش و کسب درآمد نزدیک 2000$ خرج ویندوز و نرم افزار های جانبی کنه تا سیستم راه اندازی بشه ! چون مال همه هست نتیجه تلاش جهانی می شه UBUNTU ! چون برای مبارزه با سیستم سرمایه داری و انحصار دانش بشره ! دانش حق همه است و UBUNTU برای ما مثل یه Hero می مونه که داره به جنگ لشکر انحصار طلب دانش میره !

آقایون خانوما !!! تولد نسخه جدید UBUNTU رو به همه تبریک میگم از دیروز با همه سفارشات موافقت و فرستاده شده ! تاریخ پیدایش ubuntu 8.04 LTS روز 21 بوده !!! http://www.ubuntu.com/news/ubuntu-8.04-lts-desktop
من تولد این نسخه رو به همه تبریک می گم ! اینم عکسش !
« آخرین ویرایش: 04 اردیبهشت 1387، 02:37 ق‌ظ توسط محسن »

آفلاین Cyber Man

• Full Member
  • *
  • ارسال: 115
  • و در روز هشتم دنیای مجازی را آفرید
بحثهای حاشیه پیرامون جشن
« پاسخ #24 : 04 اردیبهشت 1387، 07:58 ق‌ظ »
قبول دارم اینجا جاش نیست. و برای این موضوع باید یک تاپیک جداگانه باز بشه. من خودم از اولین روزی که کامپیوتر خریدم کنار ویندوز، red hat نصب بود. و الان که دارم روی minix کار می کنم چون کوچکتره و راحتتر می شه حلاجیش کرد ( به خاطر کتاب تنن باوم) اما یک مساله رو می خوام بگم یک مهندس ساختمان پیچیدگی به چه دردش می خوره کسی که فقط کار حسابداری می کنه به چه کارش میاد که سیستم متن باز باشه یا بسته. دوست عزیز من خودم از طرفداران لینوکس هستم اما نه بسته. هیچ وقت فراموش نکن هر چیزی را بهر کاری ساختن. من از بیل گیتس خوشم نمیاد هر چند که هوش اقتصادیش رو ستایش می کنم. و هیچ وقت هم یادمون نره که همین شخص کارهای خیریه زیادی انجام داده. به هر حال من معذرت می خوام از تمام مدیران و اعضای انجمن بابت اینکه این بحث خارج از تاپیک رو ارسال کردم و امیدوارم که روز جشن اوبونتو ببینمتون و فقط دلم رو به اسمهاتون خوش نکنم. باشه که دوستیهامون از حد یک تالار بالاتر بره. شاید بشه دسته جمعی یه تکونی به بازار منبع باز ایران بدیم. به امید آن روزی که آزادی برای هر شخص باشه. ( مخصوصا برنامه نویسها) .
هزار بار مراجعه اما برای همیشه مرخص از دنیای واقعی

آفلاین ayoub

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14
بحثهای حاشیه پیرامون جشن
« پاسخ #25 : 04 اردیبهشت 1387، 06:00 ب‌ظ »
اینی که من دیدم غیر از جشن باید براش آتیش بازی هم راه انداخت بس که خفن هست.

نسخه کاملش رو عشقه   :D

آفلاین Litux

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
بحثهای حاشیه پیرامون جشن
« پاسخ #26 : 06 اردیبهشت 1387، 12:58 ق‌ظ »
سلام دوستان
ممکنه بگید این جشنی که میگید کی هست و کجا قراره برگزار بشه

آفلاین MardomAzar-t

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
بحثهای حاشیه پیرامون جشن
« پاسخ #27 : 06 اردیبهشت 1387، 01:36 ب‌ظ »
زمان برگزاري جشن مشخص نشده هنوز؟!
بعد اينكه هر كسي خواست مي تونه بياد؟!

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
بحثهای حاشیه پیرامون جشن
« پاسخ #28 : 06 اردیبهشت 1387، 03:04 ب‌ظ »
زمان و مکان قطعی انشاا... تو این هفته مشخص و اعلام میشه. عموم علاقه‌مندان هم میتونن تو جشن شرکت کنن :) البته امیدوارم جامون کوچیک نباشه...
بنری که badjoker برای جشن آماده هم تو صفحه اول سایت قرار گرفته http://www.ubuntu.ir
ممنون badjoker :lolflag:
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین Maasen

• Full Member
  • *
  • ارسال: 105
  • اوبونتو یعنی زندگی در قرن 30 !
بحثهای حاشیه پیرامون جشن
« پاسخ #29 : 06 اردیبهشت 1387، 03:07 ب‌ظ »
زمان و مکان قطعی انشاا... تو این هفته مشخص و اعلام میشه. عموم علاقه‌مندان هم میتونن تو جشن شرکت کنن :)

مگه قبلاْ نگفته بودید پنجشنه 12 اردیبهشت 1387 ؟!!  ??? ???