انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در نصب داریور کارت گرافیک Nvidia  (دفعات بازدید: 23633 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین HardyLaity

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 730
پاسخ به: مشکل در نصب داریور کارت گرافیک Nvidia
« پاسخ #45 : 20 آذر 1387، 04:37 ب‌ظ »
آقا من می گم در حد پیش دبستانی! یعنی چی nvidia-glx رو تایپ کن و با کلید تب بقیه رو کامل کن؟! من اون دستوری که گفته بودی زدم و nvidia-glx-new رو از سیستمم پاک کردم بعدش چی؟ برم درایور رو نصب کنم؟

سلام

اگر امکان داره بفرمائید لینوکستون چیه ؟ ( ۸.۰۴ یا ۸.۱۰ )

ممنون

آفلاین Vahid07

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
    • ۷۲۴پرس
« پاسخ #46 : 04 دی 1387، 11:36 ب‌ظ »
سلام . منم از وقتی از هاردی به 8.10 آپگرید کردم کارت گرافیکم مشکل پیدا کرده . کارت گرافیکم Gforce 6200 . اگه ممکنه راهنماییم کنید
آزادی در دنیای دیجیتال = کدباز

۷۲۴پرس

آفلاین HardyLaity

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 730
« پاسخ #47 : 05 دی 1387، 06:34 ب‌ظ »
سلام . منم از وقتی از هاردی به 8.10 آپگرید کردم کارت گرافیکم مشکل پیدا کرده . کارت گرافیکم Gforce 6200 . اگه ممکنه راهنماییم کنید

سلام

در ۸.۱۰ نصب بسیار آسان شده است به این مسیر مراجعه کنید system > administration > hardware drivers اینجا یک درایور به شما پیشنهاد میکنه ( مثلا ۱۷۷ ) این برنامه را ببندید و یک ترمینال باز کنید و توش بنویسید

sudo apt-get install nvidia-glx-177
که اون عدد آخر همونه که در مرحله قبل دیدید ( برای یک سری کارتها درایور ۱۷۳ را پیشنهاد میکنه ) . دوباره hardware drivers رو باز کنید و کارت گرافیکتون رو اکتیو کنید و یه بار ریستارت کنید .

در اینجا نصب کارت گرافیکتون تکمیل شده برای تنظیمات میتونید از nvidia-settings استفاده کنید ( البته اگر نصب نبود نصب کنید ) .

موفق باشید

آفلاین Vahid07

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
    • ۷۲۴پرس
« پاسخ #48 : 06 دی 1387، 01:44 ق‌ظ »
سلام . ممنون جناب HardyLaity . سه تا درایور بود که 177 رو پیشنهاد داده بود .من وقتی این دستور رو زدم یه ارور داد . متن دستور رو میذارم اینجا:

vahid@vahid-desktop:~$ sudo apt-get install nvidia-glx-177
[sudo] password for vahid:
Reading package lists... Done
Building dependency tree      
Reading state information... Done
The following extra packages will be installed:
  nvidia-177-kernel-source
The following NEW packages will be installed:
  nvidia-177-kernel-source nvidia-glx-177
0 upgraded, 2 newly installed, 0 to remove and 0 not upgraded.
Need to get 0B/11.6MB of archives.
After this operation, 34.0MB of additional disk space will be used.
Do you want to continue [Y/n]? y
Selecting previously deselected package nvidia-177-kernel-source.
(Reading database ... 123110 files and directories currently installed.)
Unpacking nvidia-177-kernel-source (from .../nvidia-177-kernel-source_177.80-0ubuntu2_i386.deb) ...
Unpacking nvidia-glx-177 (from .../nvidia-glx-177_177.80-0ubuntu2_i386.deb) ...
dpkg: error processing /var/cache/apt/archives/nvidia-glx-177_177.80-0ubuntu2_i386.deb (--unpack):
 trying to overwrite `/usr/lib/xorg/modules/extensions/libglx.so', which is also in package xserver-xorg-core
Processing triggers for man-db ...
Errors were encountered while processing:
 /var/cache/apt/archives/nvidia-glx-177_177.80-0ubuntu2_i386.deb
E: Sub-process /usr/bin/dpkg returned an error code (1)

ممنون میشم راهنماییم کنید
آزادی در دنیای دیجیتال = کدباز

۷۲۴پرس

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 991
« پاسخ #49 : 10 اسفند 1387، 01:10 ق‌ظ »
من 8.10 رو نصب کردم٬ واقعا بهتر از اون قبلیه! اون درایور 177 رو هم نصب کرده٬ افکت ها هم فعاله! فقط نمیدونم چرا این Corio Duck خیلی کند اجرا میشه مشکل از چیه یعنی؟! این درایوری که خود اوبونتو نصب میکنه کامله؟
glxgears رو هم میزنم چند چرخ دنده در حال چرخیدن نشون میده و شماره فریم تصاویر رو تو ترمینال میزنه
یه سوال فنی: کارت گرافیکی هست که Source کدش ازاد باشه؟
برای تماس با من: hello [at] sasan.me

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
« پاسخ #50 : 10 اسفند 1387، 12:49 ب‌ظ »
من 8.10 رو نصب کردم٬ واقعا بهتر از اون قبلیه! اون درایور 177 رو هم نصب کرده٬ افکت ها هم فعاله! فقط نمیدونم چرا این Corio Duck خیلی کند اجرا میشه مشکل از چیه یعنی؟! این درایوری که خود اوبونتو نصب میکنه کامله؟
glxgears رو هم میزنم چند چرخ دنده در حال چرخیدن نشون میده و شماره فریم تصاویر رو تو ترمینال میزنه

پیشنهاد می کنم که درایور NVIDIA 180.35 رو نصب کنید که به مراتب بهتر و سریعتر هست ! البته قبلش باید درایور فعلی رو پاک کنید. میتونید از این راهنما استفاده کنید.

FPS به طور میانگین چنده ؟

هر کدوم از کارت گرافیک های Nvidia و Ati دو تا درایور دارن که یکی اپن سورس و آزاد است که از طرف کامیونیتی ( کاربران ) منتشر میشه و دیگری کد بسته هست و از طرف کمپانی های این دو منتشر میشه. در اوبونتو و اکثر توزیع های لینوکس به طور پیش فرض از درایور اپن سورس استفاده میشه ولی چون سرعت و بازدهی درایور های اپن سورس از درایور های کد بسته کمتر هست , اکثر کاربران از درایور های کد بسته استفاده می کنند. به عنوان مثال درایور کد باز Nvidia که با نام nv شناخته میشه فعلا 3D acceleration رو پشتیبانی نمی کنه.

البته Nvidia یک درایور اپن سورس دیگه هم برای لینوکس با نام Nouveau داره که 3D acceleration رو ساپورت می کنه که البته اون هم نسبت به درایور کد بسته Nvidia ضعیفتر هست.

http://www.phoronix.com/scan.php?page=article&item=614&num=1
« آخرین ویرایش: 11 اسفند 1387، 03:36 ب‌ظ توسط Hosein-Mec »

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 991
« پاسخ #51 : 11 اسفند 1387، 12:57 ب‌ظ »
نقل‌قول
پیشنهاد می کنم که درایور NVIDIA 180.35 رو نصب کنید که به مراتب بهتر و سریعتر هست ! البته قبلش باید درایور فعلی رو پاک کنید. میتونید از این راهنما استفاده کنید.
ویکی که الان برام قفل شده! [خداییش این چه ویژگی مسخره ای هست ویکی های این سایت داره؟!]
نقل‌قول
FPS به طور میانگین چنده ؟
7164 frames in 5.0 seconds = 1432.743 FPS
7590 frames in 5.0 seconds = 1517.821 FPS
7614 frames in 5.0 seconds = 1522.687 FPS
7633 frames in 5.0 seconds = 1526.467 FPS
7688 frames in 5.0 seconds = 1537.556 FPS
7624 frames in 5.0 seconds = 1524.790 FPS
7265 frames in 5.0 seconds = 1452.958 FPS
7529 frames in 5.0 seconds = 1505.756 FPS
7566 frames in 5.0 seconds = 1513.114 FPS
نقل‌قول
هر کدوم از کارت گرافیک های Nvidia و Ati دو تا درایور دارن که یکی اپن سورس و آزاد است که از طرف کامیونیتی ( کاربران ) منتشر میشه و دیگری کد بسته هست و از طرف کمپانی های این دو منتشر میشه. در اوبونتو و اکثر توزیع های لینوکس به طور پیش فرض از درایور اپن سورس استفاده میشه ولی چون سرعت و بازدهی درایور های اپن سورس از درایور های کد بسته کمتر هست , اکثر کاربران از درایور های کد بسته استفاده می کنند. به عنوان مثال درایور کد باز Nvidia که با نام nv شناخته میشه فعلا 3D acceleration رو پشتیبانی نمی کنه.

البته Nvidia یک درایور اپن سورس دیگه هک برای لینوکس با نام Nouveau داره که 3D acceleration رو ساپورت می کنه که البته اون هم نسبت به درایور کد بسته Nvidia ضعیفتر هست.
این که ما الان نصب کردیم کدومه پس؟ کد بسته خود Nvidia هست؟
برای تماس با من: hello [at] sasan.me